Newsflash - 37-38.hét

  • David Fincher és James Ellroy közösen csinálnak egy noir tévésorozatot az HBO-nál. Természetesen az '50-es évek Los Angelesében járunk majd, térdig a bűnben és vérben.
  • A Warner nemrég bejelentette, hogy felveszi a kesztyűt a Marvellal, és 2020-ig minden évben két, DC-univerzumon alapuló képregényfilmet fog bemutatni. A már ismert címek után (Batman vs. Superman, Wonder Woman, Aquaman) most van egy új is: a LEGION OF SUPER-HEROES. Ez a szuperhősgárda a 30. és a 31. században tevékenykedik, tudnak időutazni, vagyis kicsit merészebb a sztori és eklektikusabb a szereplőgárda, mint a Justice League esetében. A Galaxis őrzőinek sikerét követően persze annyira nem is meglepő a Warner-DC "bátorsága".
  • A DC/Warner nagyon irigyelheti A galaxis őrzői sikerét, mert ők is bepróbálkoznak egy másodélvonalbeli csapattal: jön a SUICIDE SQUAD mozifilm, amihez David Ayert akarják megnyerni. (Aki nem ismerné a csapatot: a kormány által hősszerepbe kényszerített szupergonoszokból áll.)
  • Al Pacino (is) imádta A GALAXIS ŐRZŐIT, és most szerepet akar egy Marvel-filmben. Marvel, mit lépsz?
  • Robert Downey Jr. azt mondta, hogy a Marvel jelenleg nem tervez VASEMBER 4-et, a stúdióval kötött szerződése pedig egyébként is lejár a harmadik BOSSZÚÁLLÓK után. Tony Stark filmes jövője onnantól egyelőre kétséges
  • Kevin Smith a múlt héten mutatta be új horrorkomédiáját (TUSK) a Torontói Filmfesztiválon, és egy elég unortodox marketingfogást választott a promóciójához. A forgalmazó cég összefogott egy pot shoppal (fűbolt), akik a film tiszteletére árulni kezdtek két új marihuána-törzset, a Mr. Tuskot és a White Walrus-t. És hogy mi köze ennek a filmhez, amiben egy bekattant fickó rozmárrá akarja operálni szerencsétlen Justin Longot? (Human Centipede, helló.) Nos, csak annyi, hogy a sztori ötletét Smith és haverjai betépve találták ki, és szerintük a néző is akkor jár a legjobban, ha a film megnézése előtt maga is... a megfelelő hangulatba kerül. (A drog természetesen rossz, a fű pedig halált okoz, értem? - a főszerk.)

mrtusk

  • Robert Kirkman azt mondta, hogy pontosan tudja, hogy fog végződni a THE WALKING DEAD (a képregény, aminek ma jelent meg a 131. része) - csak még azt nem tudja, hogy mikor, mert addig még rengeteg mindennek kell történnie (vö. azzal, amit már többször nyilatkozott, hogy ti. addig tervezi írni a sorozatot, amíg lélegzik).
  • A THE WALKING DEAD Neganja - és persze az ő kicsikéje, Lucille - hamarosan átköltözik a képregények lapjairól a tévébe. Szóval csúnya dolgok lesznek itt.
  • Az Arrow és a nemsokára debütáló The Flash egyik producere bejelentette a DC új tévésorozatát: SUPERGIRL. Még nagyon kezdeti fázisban van, és az sem biztos, hogy ez is a CW-n fog futni (bár hülyék lennének, ha nem ott futna).
  • Shtallone új (és utolsó(nak mondott)) Rambó-filmjének címe: RAMBO: LAST BLOOD. Természetesen rendezni is ő fogja.
  • Íme a világ legnagyobb hivatalos (Guinness rekorder) képregénygyűjteménye! Tulajdonosa egy bizonyos Bob Bretall Calirforniából. A gyűjtemény súlya kb. 7620 kg! Bob a képregénygyűjtést még 8 évesen kezdte az Amazing Spider-Man #88-as számával.

comics

  • Január 27-én végre jön PC-re a GTA V. Rohadtul ideje volt már.
  • Jön egy HELLBOY AND THE BPRD minisorozat decemberben - és Alex Maleev fogja rajzolni. Jó lesz.
  • A GALAXIS ŐRZŐI az első 2014-es film, ami Amerikában átlépte a 300 milliós bevételi határt. Világviszonylatban már a 600 millión is túl van.
  • Ti emlékeztek még a TUDOM MIT TETTÉL TAVALY NYÁRONra? Akartok belőle rebootot? Tökmindegy, mert lesz!
  • Ez simán a hét híre: úgy tűnik, Matt Damon és Paul Greengrass visszatérnek egy harmadik közös BOURNE-film erejéig 2016-ban. (Közben a Renner-féle spin-off folytatása is sínen van, úgyhogy Aaron Cross és Jason Bourne előbb-utóbb találkozni fognak.)
  • A Marvel/Netflix FENEGYEREK-sorozatának coolságfaktora hirtelen megduplázódott: Scott Glenn alakítja majd benne a főhős mesterét, Sticket.
  • Tom Hiddleston lesz az a szerencsétlen flótás, aki a Koponya szigetre téved a Legendary stúdió SKULL ISLAND című King Kong prequelében.
  • Lehet örülni, jön a rég áhított DEADPOOL-film Ryan Reynoldsszal! Nem, most már nem arról van szó, hogy "lehet", meg "hátha", meg "remélhetőleg", meg "majd egyszer" hanem TÉNYLEG. A Fox hivatalosan bejelentette: premier 2016. február 12-én.

deadpool

  • Duncan Jones (aki épp a Warcraftot forgatja) frankón megbeszélte twitteren Seth Rogennel, hogy ő fogja rendezni a PREACHER tévés adaptációjának a pilotját (Rogen a sorozat egyik írója és producere).
  • A Foxnál tévésorozatot csinálnak Mike Carey remek képregényszériájából, a LUCIFERből, ami eredetileg a Sandman egyik spin-offja volt. A poklot elhagyó Lucifer Morningstar kalandjait a Californication alkotója gondozza majd. (Szóval újabb DC/Vertigo comic költözik a képernyőre.)
  • John Travolta máig büszke a HÁBORÚ A FÖLDÖN-re (Battlefield Earth): gyönyörű és jó filmnek tartja. Igyál még egy pohárral, Johnny!
  • A kanadai Edmontonban petíciót indítottak egy életnagyságú ROZSOMÁK-szobor felállítására. Hajrá!
  • POSZTER - Remek plakát Andrew Niccol új thrilleréhez, a GOOD KILLhez, amiben Ethan Hawke egy drónpilótát alakít. /// Új poszterek a CSILLAGOK KÖZÖTThöz. + Andy Fairhurst verziója. Készen állunk végre egy jó sci-fire? /// Új poszter a harmadik V/H/S-hez. Egyszerű és hatásvadász, mégis működik. /// Bárcsak a sorozat is olyan jó lenne, mint ez a poszter. /// Hajdu Szabolcs hortobágyi westernje egyre jobban és jobban néz ki. DÉLIBÁB poszter. (Ha valaki lemaradt volna a trailerről: katt.)

délibáb

  • TRAILER - Hitchcocki játékok a CANDLESTICKben: az Aberdeen Filmfesztiválon debütáló brit thriller forgatókönyvét szeretett Forgács kollégánk írta, úgyhogy tessék jól megnézni! /// John Woo fél évszázadot felölelő szerelmi drámája/háborús eposza, avagy a kínai Titanic: THE CROSSING. Reméljük, jól sikerül, de azért jobban szeretnénk, ha még mindig The Killereket és A better tomorrow-kat csinálna. /// Keanu Reevesnek megölik a kutyáját, ezért kinyír *mindenkit*. JOHN WICK trailer - és a fenébe is, egyáltalán nem néz ki rosszul! /// Jennifer Lawrence már nem szarozik. Elég ígéretes trailer AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTThoz. /// Silent Hills előzetes /// Kb. Phillips kapitány a szomáliai kalózok szemszögéből: trailer a FISHING WITHOUT NETS című kalózos thrillerhez, amit a rendező saját, Sundance díjnyertes rövidfilmje alapján készített. Igencsak jónak tűnik.
  • MŰVÉSZET! - Storyboard részlet egy '80-as évek első felében tervezett, de soha meg nem valósult, amerikai GODZILLA-filmhez. A hó végi MondoConon (a gyönyörű - és itt is sokat posztolt - posztereket gyártó Mondo rendezvényén) bemutatják majd a teljes, több mint 100 rajzból álló storyboardot is. /// RAGYOGÁS-poszterek, amik egy San Francisco-i Kubrick kiállításra készültek. /// Nagyon szép FIREFLY fanposzter (by Lyndon Willoughby). /// Francesco Francavilla alkot: Siren Island + Ez az ő borítója a Dynamite decemberben startoló SHAFT képregénysorozatának első számához. (Ez egyébként a karakter képregényes debütálása.) /// Mondo-poszter a TINI NINDZSA TEKNŐCÖKhöz. (Nem az újhoz természetesen - a mondósoknak van ízlésük.) /// Holy. Shit. (A Kubrick Art Show-ról.) /// A Végjáték új ruhája /// Hogy mikor lesz már elég a klasszikus STAR WARS trilógiához készült fantasztikus poszterekből? Soha! (Ezek Eric Tan munkái, és 400 dollárért (darabja!) megrendelhetők. /// Bruce. by Seb Mesnard

bruce

  • KÉP - Új képek az új Batmobilról, a SUPERMAN V BATMAN forgatásáról. És egy hivatalos kép Zack Snydertől. Plusz: a Batmobile akcióban. /// A srácok a MISSION: IMPOSSIBLE 5 forgatásán. /// Az első kép a Brian Michael Bendis zseniális képregényéből készülő POWERS tévésorozatból: Sharlto Copley és Susan Heyward szuperhősökkel kapcsolatos bűnügyekben nyomoznak.
  • BÓNUSZ - Shit just got real. /// Jóféle Firefly fanfilm /// Rajzfilmkarakterek vicces alkonya egy rövid animációs filmben

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!