Newsflash - 42. hét

  • A Filmalap mégsem támogatja Pálfi György tervezett, 2,5 milliárd Ft-os TOLDI-filmjét. Pontosabban: visszavonta a már megítélt támogatást. :(
  • Azt már tudjuk, hogy 2016-ban érkezik a TWIN PEAKS harmadik évada, jövőre viszont megjelenik Marc Frost (Lynch alkotótársa) könyve, a THE SECRET LIVES OF TWIN PEAKS is: ez a második és a harmadik évad közti eseményeket meséli majd el. (Jöhet a rajzfilmsorozat, a PC-játék meg a mobil app.)
  • A Fox - a sikerét elnézve kicsit sem meglepő módon - berendelte a GOTHAM teljes első évadát, vagyis összesen 22 részt. Ti nézitek? Mit gondoltok?
  • A THE WALKING DEAD 5. évadának első részét 17,3 millióan nézték - ez bő egy millióval több, mint a sorozat eddigi rekordja.
  • George A. Romero fia, Cameron, az Indiegogón pénzt kalapoz az ORIGINShez, Az élőhalottak éjszakája prequeléhez, ami a zombijárvány eredetét mesélné el - a fater is benne van a projektben producerként. (Egyáltalán nem biztos, hogy ezeknek a filmeknek kell bármilyen eredetsztori - mindenesetre itt a link, amin arról győzködnek, hogy márpedig de.)
  • A GALAXIS ŐRZŐI világbevétele túl van a 700 millión, Amerikában pedig messze az év legsikeresebb filmje eddig.
  • Ha a Marvelnek és Robert Downey Jr.-nak sikerül megegyeznie, a színész jelentős szerepet kap a 2016-ban bemutatásra kerülő AMERIKA KAPITÁNY 3-ban, ami a tervek szerint a POLGÁRHÁBORÚ (CIVIL WAR) történetét dolgozza majd fel - vagy készíti elő egy következő filmre. Szóval Tony és Steve haverkodásának a filmvásznon is vége…

ironamerica

  • A New York Comic Conon bejelentették a Marvel negyedik STAR WARS képregénysorozatát, a STAR WARS: KANANt, ami a REBELS animációs sorozat jedi hősének 66-os parancs utáni történetét fogja elmesélni. Greg Weisman, a Rebels producere írja és Pepe Larraz rajzolja majd.
  • Van új a nap alatt: Dario Argento az IndieGoGo-n indított kalapozást, hogy tető alá hozhassa a középiskolai kötelezők rémálmát, E.T.A. Hoffman SANDMAN-jét - Iggy Poppal a főszerepben!
  • Nem összetévesztendő Gaiman Álommanójával, ez a Sandman kivájja az aludni nem akaró gyermekek szemeit és a Holdra viszi azokat, hogy jóllakassa saját porontyait.
  • Ha tetszik a téma, itt lehet adakozni.
  • Mindenki nyugodjon le a p*csába: jönnek spin-off tévésorozatok az UNDERWORLDhöz és a RESIDENT EVILhöz is.
  • Ezen a héten a "nagy színészek elherdálják a tehetségüket" rovatunkban: Javier Bardem lehet Jack Sparrow új ellenfele A KARIB-TENGER KALÓZAI 5-ben.
  • A DC/Warner bejelentett/megerősített egy rakás szuperhősfilm-bemutatót (önálló Batman és Superman-filmek is tervbe vannak véve)
    2016
    Március 25: Batman V Superman: Dawn of Justice (Zack Snyder)
    Augusztus 5: Suicide Squad (David Ayer)
    2017
    Június 23: Wonder Woman
    November 17: Justice League (Zack Snyder, egyelőre Ben Affleck, Henry Cavill és Amy Adams szereplése biztos)
    2018
    Március 23: The Flash (Ezra Millerrel a főszerepben)
    Július 27: Aquaman (Jason Momoával a főszerepben)
    2019
    Április 5: Shazam (Dwayne Johnsonnal, mint Black Adam)
    Június 14: Justice League 2 (Zack Snyder)
    2020
    Április 3: Cyborg (Ray Fisherrel a főszerepben)
    Június 19: Green Lantern (reboot)
  • Ryan Gosling, Tom Hardy, Margot Robbie, Will Smith - a DC/Warner őket akarja a SUICIDE SQUAD mozifilmbe. Ha ez összejön, le leszünk nyűgözve.
  • A BATMAN V SUPERMANben lesz egy női Robin (akárcsak a The Dark Knight Returnsben, ami a film fő inspirációja), és úgy hírlik, hogy Jena Malone fogja játszani.
  • Ezt a képet küldte szét a Marvel annyival, hogy: "Civil War #1: 2015"

civil war

  • POSZTER, BORÍTÓ - Joe Quesada posztere/koncepciós rajza a Marvel és a Netflix DAREDEVIL sorozatához. /// A BREAKING BAD ilyen borítókkal is megjelenik Blu-rayen az Egyesült Királyságban, limitált példányszámban. (A rajzok a Hunter S. Thompson-illusztrációkról elhíresült Ralph Steadman munkái.) /// Még két és fél év van a TŰZGYŰRŰ 2-ig (ami Del Toro reménye szerint egyenesen egy harmadik filmbe vezet), de máris itt az első hivatalos teaser poszter: rossz nap ez a tengerészeknek. /// A park hamarosan megnyitja kapuit.
  • MŰVÉSZET - Badass Conan by Gigi Cavenago /// Wolverine by Oscar Römer /// Elég jó TROLLHUNTER poszter. by Chris Weston /// Sun Tzu bekaphatja. Deadpool: Art of War. /// A Mondo posztere a BATMAN BEGINShez. /// Skottie Young egy képbe gyúrt, alternatív borítói a Marvel jövőre startoló három STAR WARS-képregényéhez. Muszáj imádni a fickó stílusát. /// Az OLDBOY bakeliten megjelenő soundtrackjének borítója:

oldboy

  • ELŐZETES - Megjött az első trailer a Brian Michael Bendis szuperhős-noir képregényéből készült POWERShez - és elég jól néz ki. /// Itt az Assassin's Creed Rogue sztoriját bemutató tréler. A Rogue-ban egy Templomosokhoz átállt Assassinnal tolhatjuk, és ez remélhetőleg pont az a vérfrissítés, ami egy újabb rókabőrt még legitimál. A tréler mindenesetre hangulatos (és spoileres). /// In The Heart of the Sea előzetes (+ van odabaszós poszter is)
  • BÓNUSZ Emma Stone a Broadwayen, csak úgy. /// Hans Zimmer a hétvégén Londonban koncertezett, és a Crimson Tide főtémájának élőzenekaros átdolgozása óriási! Különösen a kórus a végén. (A felvétel minősége sajnos nem a legjobb, de hát ez van.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!