Megvan az új Pókember főszereplője és rendezője!

Miután idén év elején a Sony és a Marvel végre megállapodott Pókember karakterének kölcsönös használatáról a filmjeikben, már csak az maradt hátra, hogy az ezzel egy időben kirúgott Andrew Garfield helyére új színészt találjanak. Ez a 19 éves Tom Holland lesz, aki A lehetetlenben Naomi Watts és Ewan McGregor fiát alakította. Holland először a jövőre érkező Captain America: Civil Warban tűnik majd fel mellékszereplőként, hogy aztán 2017 júliusában bemutassák vele az első olyan Pókember-filmet, amely már a Marvel mozis univerzumában játszódik. Ez utóbbit Jon Watts rendezi majd, aki idén kavart hullámokat a Sundance-en a Cop Car című thrillerével.

tom-holland-spider-man

Holland az eddigi legfiatalabb Pókember lesz (Toby Maguire 27, Garfield pedig 29 évesen játszotta el először), a Marvel ugyanis a karakter új verzióját egy kicsit hosszabb távon is tinédzsernek képzeli el (vagyis nem csak a film első húsz percére). Összességében Hollandról és a rendezőről is elég keveset tudunk eddig ahhoz, hogy ne legyen különösebb okunk se örülni, se szomorkodni, szóval... lesz, ami lesz.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!