Newsflash - 47. hét

  • Paul Greengrass új filmadaptációt csinál Orwell 1984-éből. (De előbb még a harmadik Jason Bourne-moziját forgatja le Matt Damonnal.)
  • 77 éves korában elhunyt Glen A. Larson, a KNIGHT RIDER, a MAGNUM, a BATTLESTAR GALACTICA és még sok más tévésorozat szülőatyja. Glen, köszönünk mindent! RIP!
  • 83 éves korában elhunyt a legendás japán színész, Ken Takakura. Több mint 100 filmje volt, köztük a FEKETE ESŐ, a JAKUZÁK, a MAGÁNYOS VÁNDORLÁS MÉRFÖLDEKEN ÁT és a The BULLET TRAIN.
  • Újabb adaptáció készül Alan Moore és Eddie Campbell FROM HELL c. képregényéből - ezúttal tévésorozat lesz belőle az FX kábelcsatornán, David Arata (Az ember gyermeke) tollából. A producer hűbb adaptációt ígér, mint a 2001-es mozifilm volt.
  • Menőség! Elő lehet rendelni a The Babadookban látott könyvet, minden idők legfélelmetesebb gyerekkönyvét, a MISTER BABADOOKot, ami pont úgy fog kinézni, mint a filmben. (Viszont, mivel komplikált - és drága - darab, csak akkor készül el, ha elegen előrendelik.)
  • Christopher Nolan írt egy hétoldalas, képregényes előzményt a CSILLAGOK KÖZÖTT-höz (Dr. Mann küldetéséről), Sean Gordon Murphy rajzaival. A Wired oldalán el lehet olvasni (természetesen angolul).

interstellarcomic

  • Emlékeztek még a SPIDER-WOMAN héten megjelent első számának botrányt kavart borítójára Milo Manarától? Nos, a Marvel a maga kifinomult módján tett pontot az ügy végére.
  • Nem mintha az ISMERETLEN DRAKULA után ez meglepő volna, mindenesetre a Universal fejese közölte, hogy a klasszikus szörnyfilmjeiket modern, napjainkban játszódó akció-kalandfilmekként forgatják újra, nem pedig horrorokként. (Ezzel egyébként elfüstöltek a Del Toro-féle FRANKENSTEIN tervei is.)
  • LUTHER jövőre visszatér Idris Elbával egy kétszer két órás 4. évadban - még ha a tavalyi 3. évad kicsit csalódást okozott is, azért ez mindenképpen jó hír!
  • TRAILER - Mindenki nézze meg a BANSHEE harmadik évadának trailerét, aki tudni akarja, hogy mitől fog először beszarni 2015-ben. /// A Telltale Games végre mozgóképpel is megörvendeztet minket a hamarosan érkező TRÓNOK HARCA kalandjátékából. Aki nem tudná, nekik köszönhetjük a remek THE WALKING DEAD és WOLF AMONG US (FABLES) adventure-öket. /// Úgy tűnik a Blizzard sosem nyúl mellé: az UNREAL TOURNAMENT és a LEAGUE OF LEGENDS szentségtelen nászából megszületett az OVERWATCH (avagy mi lett az elkaszált TITAN projekttel). /// Teaser a BETTER CALL SAULhoz - a Breaking Bad spin-off február 8-án startol.
  • KÉP + POSZTER - Ügyesen kitalált CSILLAGOK KÖZÖTT poszter (aki látta a filmet, az érti) /// Ritka fotók az ALIENS forgatásáról a Hickset alakító James Remarral, mielőtt drogproblémái miatt kirúgták, és lecserélték Michael Biehnre. /// Az első kép a skinhead vadállatot játszó Patrick Stewartról a Blue Ruin rendezőjének új thrilleréből, a GREEN ROOMból.
  • BÓNUSZ - Arcolvadós ELVESZETT FRIGYLÁDA FOSZTOGATÓI gyertya /// Középkori Batman a Batmob egy óriásdenevérrel és egy robinnal. (Jason Kang) /// Ha valamiért érdemes megnézni az új ÉHEZŐK VIADALÁt, akkor az ez a zene (és a jelenet, amit aláfest). (Kritikánk a filmről ITT olvasható.) /// Most többek között Gwyneth Paltrow, Chloe Moretz, Chris Pratt és Michael Chiklis olvassák fel, hogy mi rosszat gondolnak róluk a twitterezők.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!