Newsflash - 25. hét

  • Úgy néz ki, Ennio Morricone fog zenét komponálni Tarantino következő westernjéhez, a THE HATEFUL EIGHThez. Oh, hell, yeah!
  • John Carpenter simán megmondta, attól függ, hogy részt vesz-e a NAGY ZŰR KIS KÍNÁBAN remake-ben, hogy mennyit fizetnek neki. Szeretjük, amikor valaki nem beszél félre.
  • Az Ubisoft szépen elhúzta a mézesmadzagot: a konferenciájuk végén mutatott TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS vagy valami, vagy megy valahová, csak hogy egyáltalán ne legyünk viccesek. Az egészen hangulatos trailer alapján valahogy nem bírjuk kiverni a fejünkből a "sandbox" és a "multi" szavakat. Ebből mi lesz?
  • Az AMERIKAI ISTENEK sorozatadaptációja hivatalosan zöld utat kapott a Starz csatornánál, Gaiman executive producerként bábáskodik fölötte. A forgatás kezdete már csak a főszereplő színész megtalálásának függvénye. Bryan Fuller közben megosztotta az első koncepciós rajzot, és... wow.

amerikai istenek

  • Jó kezekben van a STAR WARS EPISODE VIII: Rian Johnson rendező twitteren megírta, hogy arról álmodott, hogy egy jedi egy kutyával harcol egy kenuban. Skiccelt ám hozzá storyboardot is!
  • A TRÓNOK HARCA évadfináléjának sétajelenetében Lena Headey csak Cersei fejét játszotta - a teste egy testdublőré volt, és az egész alakos képeken a kettőt végül digitálisan mosták össze.
  • It's not a trap! AZ ÉBREDŐ ERŐ új promóképei alapján visszatérnek régi ismerőseink, Ackbar admirális és Nien Nunb is. A Falcon és Han pedig új utasokat üdvözöl.
  • Az ARKHAM KNIGHT őrületesen jó kritikákat kap, sokan az eddigi legjobb Batman-játéknak tartják, ami mondjuk az Arkham City fényében nem kis dolog. (Ugyanakkor a Batmobile-ról enyhe csalódottsággal beszélnek.)
  • A JURASSIC WORLD cirka 205 milliót hozott az első hétvégén. Ez minden idők második legjobb nyitánya az első BOSSZÚÁLLÓK után.
  • JÁTÉK! - DOOM /// "I think we've got something, sir. The report is only a fragment, from a probe droid in the Hoth system, but it's the best lead we have." Háború a Hoth jégmezején - odavágós előnézet a STAR WARS BATTLEFRONTból (egyelőre PS4-re.) /// Kóstoló a játékparadicsomból – 1. rész; 2 rész. /// Jóképű koncepciós rajz a FALLOUT 4-hez.

fallout

  • TRAILER - A legirritálóbb, egyben legviccesebb és legötletesebb BEVERLY HILLS-I ZSARU trailer, amit valaha láttál. /// SICARIO /// Trailer a negyedik MASS EFFECThez, az új helyszínekkel és karakterekkel telepakolt ANDROMEDÁhoz. /// TURBO KID /// Charlize Theron egy régi családi gyilkosság után kutat a Holtodiglan írójának regényéből készült thrillerben: DARK PLACES trailer.
  • MŰVÉSZET – Szépség. A Mondo borítója az EX MACHINA fémdobozos kiadásához. /// 12 MAJOM by Matt Ryan Tobin /// JURASSIC PARK by Todd Slater /// Leap of Faith by Coke Navarro /// A Mondo csinált egy igen fasza szobrot Mike Mignola korai ('91-es) HELLBOY-vázlata alapján. 200 dollárért vesztegetik darabját. /// Ilyen gyönyörű külsővel ad ki a Mondo egy filmzenei válogatást Lucio Fulci életművéből. /// Napi őrült ponyva: Vasember vs... Vasbéka. by Francesco Francavilla /// Gyönyörű TILTOTT BOLYGÓ poszter by Kilian Eng

forbidden

  • BÓNUSZ - Erősen geek-kompatibilis, és meglepően profi magyar klip. A szöveg és a video közti összefüggés mondjuk nem teljesen világos, de ez nem most fordul elő először a kliptörténelemben. /// Gyilkos teknősbékák!!! (Igen, ezek létező magazinok voltak.) /// A JURASSIC WORLD új hobbit adott az állatkerti gondozóknak... /// Na, mi a jobb (és geekebb), a STAR WARS vagy a STAR TREK (flamebait!!)? Picard kapitány és Darth Vader szívatják egymást. /// Arnold kiment az utcára Terminátorként, és rajongókkal trollkodott. Megríkatott még egy kisbabát is.

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!