Newsflash - 22. hét

  • A TRUE DETECTIVE második évadának három főszereplője lesz, és Kalifornia egy kevésbé ismert vidékén játszódik majd.
  • Nem csak Edgar Wright szakított a Marvellel, Drew Goddard író-rendező-showrunner is otthagyta a marveles/netflixes DAREDEVIL-t (elvileg a messziről bűzlő Sinister Six mozifilm kedvéért). Holnap ki kerül sorra, Whedon?
  • Hugh Jackman azt mondta, hogy mivel úgyis öregszik, előbb-utóbb szívesen megcsinálná az OLD MAN LOGAN-t filmen - és már beszéltek is erről a Foxszal, szóval a lehetőség benne van a kalapban.
  • Johnny Depp következő szerepe: Harry Houdini. NEM életrajzi filmben, hanem egy Indiana Jones nyomdokain járó akció-kalandban. Cím: THE SECRET LIFE OF HOUDINI. A rendező Dean Parisot (Galaxy Quest, Red 2, Justified).
  • Colin Trevorrow rendező megerősítette a korábbi pletykát, miszerint a JURASSIC WORLD-ben lesz egy újfajta dinoszaurusz, amit a park üzemeltetői teremtenek genetikai felturbózással. Ez így elsőre nem hangzik túl biztatóan, de majd meglátjuk.
  • Ahogy vártuk / reméltük, Tarantino meggondolta magát, és mégis leforgatja a The Hateful Eight szkriptjének átírt verzióját.

cast

  • Alfonso Cuarón nemet mondott a Warnernek a HARRY POTTER spin-off (Fantastic Beasts and Where to Find Them) rendezése ügyében, mert egyelőre nem akar több speciális effektusokkal teli filmet csinálni. Viszont a stúdió elvileg a RAGYOGÁS prequelére is kiszemelte őt, és az még mindig lóg a levegőben…
  • A FEHÉR ISTEN-t a Varietytől a Sight & Soundig mindenfelé dicsérik (a mi kritikánk: itt), és már tucatnyi országba elkeltek a forgalmazási jogok: biztosan bemutatják többek között az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban és Dél-Koreában is.
  • Csak pletyka, de sokan régóta várunk már ilyesmire (és egyben kicsit félünk is tőle): ha igaz, akkor a Paramount a jelenleg tervezett STAR TREK-film után ismét belevág egy TÉVÉSOROZATba! (A forrás Marina Sirtis, aki a TNG-ben Deanna Troit játszotta.)
  • DOCTOR WHO fun fact: David Tennant és Russell T. Davies showrunner távozása után a BBC erősen fontolgatta, hogy kaszálja a sorozatot.
  • Lesz STARGATE reboot, és maga Roland Emmerich rendezi újra egy trilógia első darabjaként. A Stargate-ben egyébként pont az volt jó, hogy amikor készült, Emmerich még nem volt egy megalomán kókler.
  • CLIFFHANGER-remake is lesz! Mióta várunk már erre! Végre értelmet nyert a világegyetem létezése!
  • Ha lehet hinni a híreknek/pletykáknak, Josh Brolin játssza majd Thanost a Marvel-filmekben (főleg a hangjával). Legalább egy jelenet erejéig már A GALAXIS ŐRZŐIBEN is benne lesz, de majd a BOSSZÚÁLLÓK közt fog csak igazán szétcsapni pár év múlva.

brolin

  • KÉPEK - Na, ki kapta megy egy börtönviselt, rasszista fehér tahó szerepet a SONS OF ANARCHY hetedik (elvileg utolsó) évadában? Na? /// Ezeket tudtuk meg a TERMINATOR reboot forgatásáról érkezett képről: Arnold öreg. Emilia Clarke kórházi (?) ruhában is dögös. Jai Courtney CSAK bambán tud nézni. /// Lehet, hogy nem csak mi nem örülünk Edgar Wright távozásának az ANT-MAN-ből? #sadWhedon /// Jean-Claude Van Damme így örül neki, hogy befejezte új akciófilmje, a POUND OF FLESH forgatását Kínában. (Szervkereskedőket gyepál majd benne, miután egy reggel vese nélkül ébred.) /// EZT nevezzük LEGO-nak.
  • MŰVÉSZET -  A Mondo alkotott a MATRIXhoz, A FRANCIA KAPCSOLAT-hoz... és a PREDATOR-hoz is.

mondo

  • POSZTER – Az amerikai korhatárbizottság betiltotta ezt a SIN CITY posztert. Elképzelésünk sincs, hogy miért... nekünk tetszik…/// Íme a THE GREEN INFERNO posztere, amin csak úgy tombol a nyugalom és a békesség. /// Ha volt már ennél szarabb poszter idén, valaki mutassa meg nekünk a kommentek közt. De tényleg. (Nem, ez nem egy komédia, ez egy vérkomoly nikolaszkédzs film.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!