Newsflash - 29. hét

  • A Universal visszahozza a klasszikus szörnyfilmeket, méghozzá egy megosztott, a Marveléhez hasonló filmes univerzumban. Ennek első etapja a 2016-ban érkező THE MUMMY lesz. Ebből még valami izgalmas dolog is kisülhetne, viszont rossz hír, hogy a projektet Alex Kurtzman és Chris Morgan (Halálos iramban filmek, 47 ronin) felügyelik. Igazi írókat nem találtak?
  • Úgy néz ki, hogy a RAGYOGÁS előzményét, a THE OVERLOOK HOTELT Mark Romanek (Sötétkamra, Ne engedj el) fogja rendezni.
  • A KÖRt sem hagyják békében nyugodni: prequel készül a 2002-es amerikai remake-hez F. Javier Gutierrez rendezésében – az ő kezében van az új A HOLLÓ képregényadaptáció is, úgyhogy biztos tud valamit.
  • Seth Gordon rendező szerint 2015 elejétől forog az UNCHARTED mozifilm. Gőzerővel keresik a főszereplőt.
  • Összeállt a csapat, hogy megvédje a világot a '80-as évek videójátékkaraktereinek inváziójától Chris Colombus PIXELS című marhulásában. A Bosszúállók mehetnek haza.

pixels

  • Sikerült megtalálni a lehető legjobb írót a tervezett BATTLESTAR GALACTICA mozifilmhez: Jack Paglent, aki a csodálatos Transzendenst követte el. <facepalm>
  • Nem csalás, nem ámítás: októbertől THOR „nemet vált” a Marvel képregényeiben (az eddigi Thor valamilyen okból nem lesz többé méltó a pörölyhöz, és ez a nő lép majd a helyére). Azoknak, akik kiakadtak a híren: Thor már volt béka is a '80-as években.
  • Thor nő lesz, Amerika Kapitány pedig fekete: Sam Wilson, vagyis a Sólyom lép a szó szerint kiöregedett Steve Rogers helyére a Marvel képregényeiben.
  • Mark Ruffalo mint COLUMBO? Bizony, tervben van egy ilyen film.
  • Tessék, az új AVENGERS: fehér(páncélos) Vasember, fekete Amerika Kapitány, női Thor, Neil Gaiman Angelája, egy új Deathlok és két Inhuman. (A többi, gondolom, egyértelmű.)

newavengers

  • POSZTER, BORÍTÓ – A sok szóló plakát után a SIN CITY: ÖLNI TUDNÁL ÉRTE végre megkapta a maga mindenkirajtavan poszterét. /// A Mondo kiadja hanglemezeken a klasszikus BATMAN: A RAJZFILMSOROZAT zenéjét Shirley Walkertől. Ez lesz az egyik borítója. /// És ha már Harley Quinn és Mondo, van egy ilyen poszter is. Ride it, baby! /// Azért ez egy enyhén szólva fasza poszter a HORNShoz. /// A zseniális Rafael Albuquerque és Mike Johnson új sorozatának, az EI8HT című időutazásos sci-fi thrillernek a borítója. Februárban startol, állati jónak tűnik. /// Batman posztercunami!
  • KÉP – Lehet, hogy néha már Martin Freeman is unta A HOBBIT green screenjeit meg a sztori felfújását kilenc órásra? /// Képek a Bosszúállók folytatásából. /// Daryl mesterien úgy csinál, mintha az ellenség elkapta, megverte és megkötözte volna. Kép a THE WALKING DEAD ötödik évadából. /// Batman tűzoltóállomás New Yorkban, az igazi Gothamben. /// LUCY: stílus és elegancia Scarlettel és Morgannel. /// Sárkány közeleg. Új kép a harmadik HOBBITból. /// Na, ezek se látták még a MAJMOK BOLYGÓJÁt. /// A fiúk (meg a csaj) kinyalták magukat:

expend

  • ELŐZETESTrailer a 12 MAJOM sorozathoz - olyan tipikus Syfy szaga van így elsőre, és az nem jó. /// Az első trailer a Joe Hill könyvéből készült HORNShoz - kellemesen bizarr és furcsa horror/fantasynek tűnik. /// Emlékeztek az Annabelle babára a Démonok között-ből? Itt van vele egy spin-off horror: ANNABELLE trailer. /// Az első teljes trailer az új DOCTOR WHO-hoz.
  • BÓNUSZ – A 2014-es majomdivat: a Weta felöltöztette Caesart, mint egy menő férfimodellt egy „divatfotózáshoz”.  /// Még egy kis MAJMOK BOLYGÓJA poszter Francesco Francavillától. /// Mike Mignola egy korai (1983-as) rajza Rocket Raccoonról. /// Richard Linklater tippje arra, hogy bánjunk a moziban pofázókkal és sms-ezőkkel:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!