Newsflash - 31. hét

  • Az eddigi eredményei alapján A GALAXIS ŐRZŐI még a vártnál is jobban fog teljesíteni a mozipénztáraknál (a 100 milliós nyitóhétvége sem kizárt). De ilyen kritikai fogadtatás mellett a Marvel akkor is folytatná, ha megbukna - már csak presztízsből is.
  • A gyerekpszichológusok készülhetnek: George R. R. Martin írt egy Westeros világában játszódó Trónok harca-spin-offot, egy gyerekkönyvet, THE ICE DRAGON címen. Októberben jelenik meg (a tengerentúlon legalábbis), és Luis Royo illusztrálja. (Itt van még néhány kép belőle.)
  • Vin Diesel az eredeti angol mellett egy sor különböző nyelvre leszinkronizálta saját, rendkívül komplex szerepét A GALAXIS ŐRZŐIben. Ez pl. a francia verzió, de itt lehet csemegézni a többiből is.
  • Egy még meg nem jelent dokumentumfilm a soha el nem készült "Superman Lives"-ről, amelyben a zseniális Nicholas Cage alakította volna az acélembert. Tessék adakozni, hogy legalább a dokfilm megjelenjen!
  • Kiszivárgott egy DEADPOOL tesztvideó (full CGI), amit Ryan Reynolds és társai azért csináltak pár éve, hogy meggyőzzék a Foxot egy Deadpool-film pénzeléséről. Jópofa, de kicsit erőltetett is - lehet, hogy ez a humor jobban működik képregényben, mint így.

 

  • A DEADPOOL tesztvideó hatására jelentősen nőttek a film tényleges elkészülésének esélyei. A rossz hír: maga Rob Liefeld erősítette meg, hogy a filmet PG-13-nak tervezik - az R-es besorolás még csak fel sem merült.
  • Jön a The Walking Dead trónfosztója! (...) A SyFy és a The Asylum (együtt!!) beszállnak a zombiversenybe, kb. úgy, ahogy arra a SyFytól és a The Asylumtól számítanánk. Z-NATION trailer.
  • A zombik megállíthatatlanok: bár még nincs se írója, se rendezője, a tervek szerint 2015 első hónapjaiban elkezdődik a DEAD ISLAND filmes adaptációjának forgatása (nagyjából akkor, amikor megjelenik a Dead Island 2.)
  • A hét seggfeje: Megan Fox, aki beszólt azoknak a rajongóknak, akik panaszkodnak az új TINI NINDZSA TEKNŐCÖK miatt. "Those people can complain – they all go to the theater. They’re gonna love it – and if they don’t love it, THEY CAN FUCK OFF, and that’s the end of that."
  • POSZTER & KÉP – INTERSTELLAR poszter - csak rajongói, de nagyon jó. /// Chris Pratt a távolba mered A galaxis őrz-, izé, a JURASSIC WORLDben. /// S.O.A. /// Josh Brolin, mint Thanos, megnyerő mosollyal. (A kép a Marvelnek ebből a videójából van, ami összefoglalja az eddigi filmek eseményeit.) /// Az első poszter Tarantino új westernjéhez, a THE HATEFUL EIGHThez. (Az Empire magazinban jelent meg.)

thanos

  • TRAILER - Rohadtul jól kinéző bő háromperces red band trailer az új SIN CITYhez. / Új Hobbit-előzetes /// Itt a harmadik INTERSTELLAR trailer, amiből már látjuk, hová megy Matthew McConaughey, hogy megmentse az emberiséget /// Sötét kalandok egy elmegyógyintézetben Kate Beckinsale-lel, Ben Kingsley-vel és Michael Caine-nel. Trailer az Edgar Allan Poe novellájájból készült STONEHEARST ASLYUMhoz (korábban Eliza Graves címen futott.)
  • BÓNUSZ – A Scott Pilgrim-stílusú trailer alapján a HARRY POTTER sokkal viccesebb, mint amilyenre emlékszünk. /// Oké /// Bocs :(((

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!