Newsflash - 32-33. hét

  • Ha valaki még kételkedne A GALAXIS ŐRZŐI és a Marvel diadalában: Skottie Young (egyébként baromi szórakoztató) új ROCKET RACCOON sorozatának első része a júliusi eladási listák élén landolt. Hogy mindenki értse a dolog súlyát: lekörözte Pókembert és Batmant is.
  • A Sony egy új szuperhősfilmet tervez a Pókember-univerzumon belül, egy női karakterrel a főszerepben. (Vajh ki lehet az...?) Közben úgy tűnik, a Venom spin-off is sínen van egy 2017-es bemutatóhoz.
  • Ha minden jól megy, jövő tavasszal elkezdik az öreg Conan királyról szóló THE LEGEND OF CONAN forgatását Schwarzeneggerrel.
  • 65 éves korában elhunyt Marilyn Burns, az egyik első "final girl", a TEXASI LÁNCFŰRÉRSZES MÉSZÁRLÁS főszereplője.

marylinburns

  • TRANSFORMERS: A KIHALÁS KORA összbevétele átlépte az egymilliárd dollárt, és meghalt egy kiscica meg egy koalamaci. :( Bay közben azt nyilatkozta, hogy lehetséges, hogy átadja a TRANSFORMERS 5-öt egy másik rendezőnek. Ti is halljátok felsírni az univerzumot?
  • Michael Bay megállíthatatlan. Az elég erős negatív hype ellenére a TINI NINDZSA TEKNŐCÖK begyűjtött 65 milliót az első hétvégén, és már be is jelentették a folytatást. A második hétvégéjén pedig a film a szart is kiverte a pénztáraknál az első (!) hétvégéjén csúnyán elhasaló EXPENDABLES 3-ból.
  • Stallone Sigourney Weavert akarja megnyerni a női Expendables-film, a THE EXPENDABELLES főszerepére. Tavaly már felmerült Meryl Streep (!), Cameron Diaz és Milla Jovovich neve is, de még semmi sem biztos.
  • Októberben, a bemutató 40. évfordulójára egyébként megjelenik a film DVD/BD kombója egy ilyen szerény kiadásban jelenik meg:

texasidvd

  • Magyarország a Cannes-i díjas FEHÉR ISTENt nevezi Oscarra a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában.
  • A hírek szerint a BATMAN V SUPERMAN sötét lovagja az ötvenes éveiben jár majd (ld. Affleck ősz tincseit a forgatáson készült képen), és már harminc éve aktív a film kezdetén - de az emberek számára csak egy városi legenda. Állítólag egy halott Robinra utaló jelmezt is látunk majd a denevérbarlangban.
  • Még nem csengett le a vámpírőrület: a Universal megvette Anne Rice VÁMPÍRKRÓNIKÁK regénysorozatának jogait, úgyhogy előbb-utóbb lehet számítani többek közt egy INTERJÚ A VÁMPÍRRAL remake-re is. (Kitaláljátok, kik felügyelik a projektet? Igen, Kurtzman és Orci.)
  • Ha szeretnéd, hogy a Ryan Reyndols-féle DEADPOOL megvalósuljon, terjeszd írója és producere, Rett Rheese twitterüzenetét.
  • 89 éves korában elhunyt Lauren Bacall, a film noir egyik legnagyobb femme fatale-ja, Humphrey Bogart egykori felesége.
  • Itt egy közös jelenetük a HOSSZÚ ÁLOMból, amiben a lóversenyről (na persze) beszélgetnek:
  • Láthatáron van egy nagyköltségvetésű BABYLON 5 mozifilm! Az eredeti sorozat alkotója, J. M. Straczynski reméli, hogy a Warner zöld utat ad a projektnek, de ha nem, akkor megcsinálja a saját produkciós cégével. A film nem a sorozat folytatása lenne, hanem egyfajta reboot, de Straczynski így is szeretne megtartani néhány színészt az eredetiből.
  • Az AQUAMAN adaptációjához jelenleg két teljesen külön forgatókönyvet írnak, és a Warner majd az elkészültük után dönti el, hogy melyiket valósítják meg. Az egyiket a Gangster Squad, a másikat a 300-filmek írója jegyzi.
  • Martin Lawrence megerősítette, hogy jön a BAD BOYS 3. A forgatókönyvet már írják egy ideje, csak találni kell egy olyan időszakot, amiben mindenki ráér a forgatásra.
  • A GODZILLA 2 2018 nyarán érkezik a mozikba (Rodan, Mothra és Ghidorah társaságában, ugyebár) - Gareth Edwards rendezőnek előtte még le kell vezényelnie az első STAR WARS spin-offot.
  • TRAILER – Hollywood, az álmok és a zombik otthona. DEAD ISLAND 2 kaszabolós-darálós, durván NSFW trailer.  /// GamesCom videó az Alien: Isolation-ből. Félni fogunk, hála az égnek. /// A kínai sebhelyesarcú? /// Sci-fi mindfuck (?) az Ink író-rendezőjétől. THE FRAME trailer. /// Vikingek üvöltöznek és kaszabolnak:  új NORTHMEN - A VIKING SAGA trailer. /// The Babadook /// Trailer a SONS OF ANARCHY utolsó évadához. Oh boy, csúnya dolgok jönnek… /// Fasza MAD MAX 2 trailer a FURY ROAD stílusában/zenéjére vágva. (Kovács Miklós munkája.)
  • KÉP - Gőzerővel forog a Marvel és a Netflix FENEGYEREKe: Charlie Cox egyelőre ügyvédszerkóban. /// Schwarzenegger a lassan zombivá változó lányát, Abigail Breslint pátyolgatja a MAGGIE című horrordrámában. /// Sir Ian McKellen tyúkokat etet a MR. HOLMES forgatásán. Van kérdés? /// Ha minden igaz, így (baromi jól) fognak kinézni a rohamosztagosok az új STAR WARSban. /// Semmi különös, csak egy életnagyságú Rocket Raccon & Groot szobor Legóból. Plusz itt egy time-lapse videó az építéséről. /// Drax the Darling a saját Lego figurájával.  /// Jeff Goldblum beállt ebbe a T-Rexszel felturbózott esküvői fotózásba, mert miért ne.

goldblum

  • POSZTER – Az első poszter a SUPERMAN V BATMANhez! Na jó, nem. De azért egy tünemény. (Charles Paul Wilson III képregényrajzoló munkája.) /// Varsity Blood - bájos filmnek tűnik. /// Gyönyörű Mondo poszter az EVIL DEAD 2-höz. /// Superman fanposzter a klasszikus Jim Lee-borító alapján.
  • BÓNUSZ – A normál életvitelhez abszolút nélkülözhetetlen weboldal! /// Jópofaság: így nézne ki az új DOCTOR WHO, ha egy animációs matiné sorozat lenne. /// George Lucasnak zseniális (hát persze) ötletei vannak arról, hogy ki játszhatná el Luke fiát a STAR WARS EPISODE VII-ben, és nem fél megosztani őket J. J. Abramsszel.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!