Newsflash - 34. hét

  • Shane Blacknek nem elég, hogy ő rendezi az új PREDATORt, a DOC SAVAGE-adaptációt és a NICE GUYS-t (Goslinggal és Crowe-val), most lecsapott Richard Sapir és Warren Murphy legendás ponyvaregény-sorozatára, a THE DESTROYERre (Pusztító) is. És jobb embert nehéz is elképzelni a feladatra.
  • Stallone már gyúr a RAMBO V-re - szó szerinti és átvitt értelemben is. Tudjátok, ez az a rész, ami „intellektuális” lesz, olyasmi, mint a Nem vénnek való vidék.
  • Schwarzenegger karaktere meleg az EXPENDABLES 3-ban - ezt a rendező, Patrick Hughes jegyezte meg, aki szerint Trench és Yin (Jet Li) szobára mennek a stáblista alatt.
  • Pierce Brosnan azt mondta, hogy szívesen benne lenne egy EXPENDABLES-filmben. (Mi meg szívesen vennénk, ha nem készülne belőle több rész.)
  • Dwayne Johnson megerősítette, hogy benne lesz a DC/Warner SHAZAM-adaptációjában. Már csak az a kérdés, hogy a címbeli főhőst, vagy nemezisét, Black Adamet alakítja majd.
  • Az FX berendelte a THE STRAIN második évadát.
  • Sharlto Copley lesz Christian Walker, a Brian Michael Bendis zseniális képregényéből, a POWERSből készülő PlaystationNetwork tévésorozat főszereplője. Jó látni, hogy végre sínen van a projekt.

powers

  • Ha már manapság mindenből tévésorozatot csinálnak, miért pont a KÜLÖNVÉLEMÉNY legyen kivétel? Spielberg cége, az Amblin és a Godzilla forgatókönyvírója dolgoznak a projekten. (Valószínűleg a filmet veszik alapul, nem Dick eredeti novellájához nyúlnak vissza.)
  • Egy 25 éves britet 33 hónapnyi hűsölésre ítélt a bíróság, amiért egy moziban lekamerázta a HALÁLOS IRAMBAN 6-ot, majd felpakolta a netre, ahol cirka 700 ezer alkalommal töltötték le.
  • KÉP – Milo Manara borítója a novemberben startoló SPIDER-WOMAN széria első részéhez. Aki a legracionálisabb magyarázatot adja rá, hogy mit csinál éppen a főhősnő, azt miért ebben a pózban teszi, és miért áll úgy rajta a ruha OTT, ahogy, az kap ajándékba egy Pókember dildót vagy egy Ms. Marvel guminőt. ///  Három hét, és kezdődik a Vég. De tényleg. ///  Épphogy elkezdték forgatni, és máris itt az első kép az ANT-MANből: rajta a címszereplő, Paul Rudd (Sad Ant-Man?). /// Ennek egyértelműen meg kellett történnie. /// Debbie Lynn Elias nem akármilyen kaliberű kritikus lehet, ha egy hirdetésen belül háromszor is idézik a lelkesedését. (Vagy csak ennyire elkeseredett a forgalmazó...? Á, biztos nem.) /// Chris Pratt iz da man: Star-Lordnak beöltözve szórakoztatta egy gyerekkórház betegeit, akiknek különleges vetítést tartottak A GALAXIS ŐRZŐIből. /// A szomorú pillanat, amikor rájössz, hogy soha nem lesz ilyen menő esküvői tortád.

swcake

  • TRAILER – Az idei Berlinale egyik legnagyobb meglepetése volt a '71 című akció-thriller, amiben egy angol katona Belfastban ragad az 1971-es zavargások idején. A trailer alapján tényleg ígéretes cucc. /// Előzetes Gabe Ibáñez robotos/disztópikus sci-fijéhez. /// Nicolas Cage! Hayden Christensen! Keresztes lovagok! Kínai hercegek! Itt van Hollywood új 47 roninja! OUTCAST trailer. <horkol> /// Új trailer a YOUNG ONEShoz: baromi jónak tűnő posztapokaliptikus sci-fi/dráma/western. /// Jake Gyllenhaal ronda dolgokat vesz filmre, és ronda dolgok fognak történni vele. NIGHTCRAWLER trailer.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!