Newsflash - 35. hét

  • Az ACTION COMICS #1 (Superman első megjelenése, és egyáltalán az egész szuperhős-műfaj kezdete) 3,2 millió dollárért (cirka 760 millió forint) kelt el az ebayen - ezzel ez minden idők legdrágább képregénye.
  • Az ÓMENt is elérte a tévés remake-láz: a Lifetime kábelcsatorna rendelt belőle sorozatot, amit Glen Mazzara (a The Walking Dead volt showrunnere) felügyel majd. Azt ígérik, "igazán eredeti" lesz. Oké.
  • A VIHARSZIGETből is tévésorozat lesz ASHECLIFFE címen. Méghozzá az HBO-nál. Méghozzá az eredeti regény írója, Dennis Lehane szállítja a forgatókönyvet. Méghozzá Scorsese maga rendezi a pilotot.
  • A GALAXIS ŐRZŐI világbevétele már túl van a félmilliárd dolláron. Nem rossz egy rakás lúzertől és s-fejtől.
  • Várható volt: forgalomba került (?) az első hivatalos táncoló Groot figura.

GROOT

  • Ridley Scott azt mondta, hogy kész a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2. forgatókönyve, baromi jó, természetesen benne lesz Ford, és valószínűleg ezt csinálja meg a következő filmje, a The Martian után.
  • Állítólag a DC/Warner BATMANje és SUPERMANje nem csak Zack Snyder rendező miatt olyan komor és, izé, realisztikus: a stúdió ukázba adta, hogy semmiféle könnyedség és viccelődés nem lehet a szuperhősfilmjeiben. Halálos vérkomolyság, előre!
  • Oké, Hollywoodban már tényleg nem tudnak mit kezdeni magukkal. Most éppen az UNDERWORLD szériát rebootolják. A pap írójával.
  • 90 éves korában elhunyt az Oscar-díjas Richard Attenborough. Szép kort élt meg, és szép életművet hagyott hátra - színészként és rendezőként is.
  • TRAILER - Berobogott a SONS OF ANARCHY utolsó évadának új előzetese, véresen, szakadtan, mocskosan. Ez bizony nagyon fog fájni. /// Seventh Son trailer /// Viktoriánus, gótikus báb-horrorfilm, Lovecraft, Poe, Mario Bava és Jim Henson nyomdokain (+ Mike Mignola csinált hozzá koncepciós rajzokat). Iszonyú jól néz ki. THE MILL AT CALDER'S END teaser.
  • KÉP, POSZTER – Francesco Francavilla borítója Quentin Tarantino és Matt Wagner DJANGO/ZORRO crossoverének első számához (novemberben jelenik meg). /// Alex Ross képregényrajzoló (illetve festő) portréja az Iron Giantről. (Természetesen klasszikus Superman-pózban.)  /// Új poszter a FLASH-hez (aki szeret cikk-cakkban futni). ///  Sok zombinak gurul a feje. (Hasonló THE WALKING DEAD borítók itt.) /// Mindenki imádja az új TINI NINDZSA TEKNŐCÖKET ugye? Nem mintha ez vigaszul szolgálna, de a korai koncepciós rajzok alapján sokkal rosszabbul is kinézhettek volna. /// Az első kép Guy Ritchie ('60-as években játszódó) THE MAN FROM U.N.C.L.E. adaptációjából, Henry Cavill-lel és Armie Hammerrel. Hátha tényleg olyan stílusos kémkaland lesz belőle, mint amilyennek ez alapján tűnik. /// Arnold egy zombi kislánnyal. Your argument is invalid. (A MAGGIE forgatásáról.) /// Eközben Japánban:

batmanjapán

  • BÓNUSZ – Az összes film egyetlen infógrafikában. /// Nolan SÖTÉT LOVAGjára hangszerelt A HIHETETLEN CSALÁD trailer /// Ez az egész Ice Bucket Challange-őrület (amellett persze, hogy jó ügyet szolgál) megérte ezért az egyetlen videóért. Patrick Stewart mindenkinek megmutatja, hogy is kell ezt... (csak az a baj, hogy hiába, mert ekkora eleganciával úgyse tudja utánacsinálni senki).

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!