Newsflash - 36. hét

  • A Paramountnál annyira bíznak a TERMINATOR GENESYS sikerében, hogy máris bejelentettek két folytatást 2017-re és 2018-ra. (Vagy csak ennyire el akarják hitetni mindenkivel, hogy bíznak a sikerében.)
  • Már tervezik egy ideje a THE WALKING DEAD spin-off sorozatát, de most az AMC ténylegesen be is rendelte belőle a pilotot - év vége felé kezdődik a forgatás. A sztori a zombiapokalipszis más helyszínein játszódik majd, és új karakterek lesznek benne.
  • Régóta pletykálnak róla, de ez az első hivatalos(nak tűnő) megerősítés: Stan Lee azt mondta egy interjúban, hogy a Marvel dolgozik a BLACK PANTHER-adaptáción. Sőt, állítólag az otthona, Wakanda (és talán ő maga is) felbukkan a BOSSZÚÁLLÓK 2-ben.
  • Lars von Trier tévésorozatot ír és rendez, THE HOUSE THAT JACK BUILT címen. 2016-ban mutatják majd be, és nagy ígéreteken kívül ("A TV series as you have never seen it before and never will again") nem sokat lehet tudni róla. De mikor von Trier legutóbb sorozatot csinált, az elég jól sült el…
  • James Gunn eredeti ötlete Stan Lee A GALAXIS ŐRZŐ-cameójára az volt, hogy az öreg a Benicio Del Toro alakította Collector egyik "vendége" lett volna, és bemutatott volna az őt megbámuló Grootnak. A Disney persze nem engedte neki. Kár.
  • Manapság mindent rebootolnak/remake-elnek, Tom Gauld illusztrátor pedig úgy gondolta, ideje elővenni A CÁPÁt is. Kapásból adott ötleteket is Hollywoodnak.

cáparemake

  • Hivatalos: Dwayne Johnson lesz Black Adam, vagyis Shazam nemezise a DC filmjeiben. Már csak az a kérdés, hogy ki játssza majd magát a hőst, aki szétrúgja a seggét.
  • Arthur C. Clarke egyik legjobb könyvéből, A GYERMEKKOR VÉGÉből a SyFy csatorna csinál minisorozatot. Kicsit aggódunk, főleg hogy a kontár Akiva Goldsman lesz az egyik producer.
  • Jövő áprilistól forog az X-MEN: APOCALYPSE Montrealban. (Mivel a Bryan Singer elleni pert időközben szép csendben visszavonták, most már biztos, hogy ezt a részt is ő rendezi.)
  • TRAILER – Benicio Del Toro Pablo Escobart játssza, és ennyit elég is tudni a PARADISE LOST című thrillerről. /// Local God - uruguayi horror! /// Fuss, Barry, fuss! Új trailer a CW egy hónap múlva startoló FLASH sorozatához. /// Magyar western!!44! /// Trailer az INFINI című ausztrál sci-fihez, amiben egy mentőalakulatnak kell kordában tartania egy biológiai fegyvert egy mélyűri bányászkolónián. Durván ígéretesnek tűnik (kissé Event Horizon/Alien szaga van egyébként).
  • KÉP – Korai koncepciós rajz A GALAXIS ŐRZŐIhez Draxról, amikor még úgy volt, hogy valószínűleg Jason Momoa játssza majd a karaktert. /// Henry Cavill teljes Clark Kent kosztümben a SUPERMAN V. BATMAN forgatásán. ///  Új poszter a Sin City a THE EQUALIZERhez, amiben valaki megint felbosszantja Denzel Washingtont (pedig tudhatná, hogy rossz ötlet). /// Korai, alternatív poszterterv a PONYVAREGÉNYhez Uma-dekoltázzsal. Mit gondoltok, ez vagy a végleges verzió a jobb? /// Mert gyönyörű és ötletes STAR WARS-poszterekből sosem elég. Főleg, ha az eredeti trilógiáról van szó.
  • BÓNUSZ – Trónok harca főcím – nagyon másként /// Emlékeztek még a történelemórákról arra, amikor a II. világháborúban a szövetségesek megrohamozták a Halálcsillagot? /// Tajpejben egészen visszafogottan reklámozzák Liam Neeson új krimijét, a SÍROK KÖZÖTTet. /// Popeye by Francesco Francavilla:

popeye

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!