Newsflash - 40. hét

  • Colin Farrell megerősítette egy interjúban, hogy benne lesz a TRUE DETECTIVE második évadában, amely szintén nyolc részes lesz. A másik főszereplő: Vince Vaughn, aki Farrell korrupciós hálóba gabalyodott nyomozója mellett egy alvilági vezetőt játszik majd. A harmadik főszereplő Rachel McAdams lesz. A negyedik befutónak továbbra is Taylor Kitsch-et várják. A forgatás heteken belül kezdődik Kaliforniában.
  • Bár többé-kevésbé eddig is biztos volt, most már hivatalos is: Bryan Singer rendezi a következő X-MEN-filmet, vagyis az APOCLYPSE-ot is. Helyes.
  • Jövőre kapunk az X-MEN: AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAIból egy (bő 10 perccel) bővített verziót, amiben egyebek mellett benne lesz Anna Paquin, vagyis Vadóc teljesen kivágott mellékszála is.
  • A DEADPOOL egyik írója, Rhett Rheese szerint még egyáltalán nem biztos, hogy a film PG-13-as lesz.
  • A hírek szerint a STAR TREK 3 alkotói azon vannak, hogy egy rövid szerep/cameo erejéig visszahozzák William Shatnert - a terv az, hogy legyen egy közös jelenete Leonard Nimoyjal. A filmet egyébként legkésőbb tavasszal elkezdik forgatni.
  • Ridley Scott szerint a xenomorphok már unalmasak, úgyhogy a PROMETHEUS 2-ben nem lesznek benne. Helyettük a film az Engineerekre koncentrál majd. (Akik ugye, mint óriás, albínó testépítők, baromi izgalmasak és eredetiek lettek.)

prometheusengineer

  • A Hulu és a Bad Robot kilencrészes minisorozatot forgat Stephen King 11/22/63 című időutazós thrilleréből. Maga King és J.J. Abrams is a producerek közt van, az író Bridget Carpenter lesz (Friday Night Lights). Vélemények a könyvről?
  • Az Y - THE LAST MAN filmadaptációs tervei egyelőre összeomlottak - a New Line Cinema sok éves tökölése után a jogok (amiket még 2006-ban vettek meg) visszaszálltak a képregény alkotóihoz, Brian K. Vaughanhoz és Pia Guerrához. (Mivel viszont előbbi azóta tévésorozatokban is utazik (Lost, Under the Dome), nem lennék meglepve, ha egyszer csak bejelentené, hogy ő maga csinálja meg az adaptációt - még ha nem is mozifilmként, ami egyébként sem lenne baj).
  • Egyetemi kurzus indul a Marvel mozis univerzumáról
  • Decembertől forog Tarantino új westernje, a THE HATEFUL EIGHT.
  • Emberhús-ízű hamburgerek a THE WALKING DEAD ötödik évadának örömére? Nyami.
  • A DYLAN DOG második kötete az október 12-i Képregénybörzére jelenik meg. Ennek fogadtatásán múlik, hogy lesznek-e további kötetek magyarul, úgyhogy vegyétek, mint a cukrot! Érdemes.
  • TRAILER - Stílus és tökösség: új trailer a KINGSMAN: THE SECRET SERVICE-hez. Jó móka lesz. /// Hat év után Michael Mann végre új filmet csinált: Itt a BLACKHAT trailere, amiben Chris Hemsworth a fél világon át hajkurászik egy monumentális terveket szövögető kiberbűnöző hálózatot.
  • MŰVÉSZET! - Ultra badass Usagi Yojimbo rajz. by Kim Jung Gi /// Rocket és Groot á la Miyazaki. /// A Mondo borítója a SHAUN OF THE DEAD hanglemezen megjelenő soundtrackjéhez. Mit lehet ehhez hozzátenni?

shawnmondo1

  • KÉP - Daniel Radcliffe kicsit leégett a nyáron. /// A Millennium Falcon, hangárok és egy rakás X-szárnyú, teljes életnagyságban: forog a Star Wars Angliában. /// Shiny! Ez a jóképű fickó elvileg egy krómsisakos rohamosztagos a STAR WARS VII-ből. /// Fénykardcsata (Luke?) a Millenium Falconnal a háttérben, a STAR WARS VII egy (elvileg kiszivárgott) koncepciós rajzán. /// Emlékeztek még arra, amikor Liam Neeson azt mondta, hogy nem lesz Elrabolva 3? ("Come on, he's taken again?") Na, ez az egyik első kép Liam Neesonnal az ELRABOLVA 3-ból.
  • BÓNUSZ - Kérdés? /// Holtuk után. via Ro Boti /// Batman Evolution – Az év legmenőbb zenéje /// Megvan az egyetlen jelenet a BALJÓS ÁRNYAKBÓL, amit szeretünk? Igen, a párbaj Darth Maullal... Na, mostantól azt sem fogjuk szeretni.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!