Newsflash - 41. hét

  • Weinsteinék és a Netflix megállapodásának köszönhetően a TIGRIS ÉS SÁRKÁNY 2 (Crouching Tiger Hidden Dragon II: The Green Destiny) 2015. október 28-án egyszerre debütál a mozikban (többek közt Imaxban is) és a Netflixen. És ez a film csak az első lesz a sorban - márpedig ez egy új korszak kezdetét jelentheti.
  • Örvendjetek! A BLACK MIRROR idén visszatér egy másfél órás, három egymásba fonódó sztorit elmesélő karácsonyi (!) különszám erejéig, a főszerepben Jon Hamm-mel. És az ünnepi alkalom ellenére az alkotók azt ígérik, hogy a sztori furcsább (betegebb?) lesz, mint valaha.
  • David Fincher elárulta, hogy Kathleen Kennedy producer anno megkereste őt a STAR WARS VII rendezésével. Nemet mondott, főleg mert tartott a Disney-Lucasfilm házasságtól, és attól, hogy nem engednék neki, hogy olyan filmet csináljon, amilyet akar (A Birodalom visszavág-jellegűt).
  • Film készül a TETRISből. Igen, abból a Tetrisből. A Mortal Kombat-filmek producere szerint egy nagy, eposzi, kreatív scihihhiahhúbazmeg, szóval sci-fire kell számítani. Kábé ilyenre:
  • A Star Trek inspirálta a STAR WARS-t. No shit.
  • Márciustól forog az AMERIKA KAPITÁNY 3. - és lehet, hogy felbukkan majd benne Sólyomszem is. (A második részben már lett volna egy kis szerepe - a S.H.I.E.L.D. ügynökeként a nyomába eredt volna a főhősnek -, de végül nem forgatták le.)
  • Egy ideig Joaquin Phoenix tűnt a befutónak DOCTOR STRANGE szerepére, de a Marvellel folytatott tárgyalásai elhaltak. Most Ethan Hawke-ot pletykálják, de korábban szóba került Tom Hardy, Benedict Cumberbatch és Jared Leto is. FIGYELEM! A Marvel azt a színészt választja a szerepre, aki mellett a legtöbben teszitek le voksotokat az e poszt alatti hozzászólásokban. #detényleg
  • Minisorozat készül John le Carré AZ ÉJSZAKAI PORTÁS (The Night Manager) című kémregényéből, méghozzá Hugh Laurie és Tom Hiddleston főszereplésével, a BBC és az Ink Factory (Az üldözött) gyártásában. Jól hangzik, nem?
  • Valószínűleg így néz majd ki Skywalker mester az új STAR WARSban.
  • (Egy rajongó ráphotoshoppolta Hamill jelenlegi pofázmányát egy régebbi Obi-Wan-képre. Via Sploid.)
  • Az UTOPIA amerikai, HBO-s remeke-ének teljes első évadát David Fincher fogja rendezni. Valahol félúton vagyunk most a "fuckyeah!" és a "mi a franc értelme van ennek" között.

utopia

  • TRAILER - INHERENT VICE előzetes. /// Trailer az ELRABOLVA 3-hoz. Egyáltalán nem tűnik rossznak, ha túllépünk a szokásos "megbosszulom a feleségem" klisén. Csak nem világos, miért kell Elrabolva 3-nak hívni, amikor már semmi köze az eredeti koncepcióhoz (ami egyébként jobb is). /// Új előzetes Ridley Scott bibliai eposzához, az EXODUS: ISTENEK ÉS KIRÁLYOKhoz. /// Új CSILLAGOK KÖZÖTT trailer: kevesebb családi dráma, több "előre az ismeretlenbe". /// Jude Law náci arany nyomában jár a tengeralattjárós Sierra Madre kincsében. Trailer a BLACK SEA-hez, Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) új thrilleréhez. /// Clint Eastwood új rendezése (Kathryn Bigelow nyomdokain?) elég keménynek tűnik: trailer az AMERICAN SNIPERhez, ami az amerikai hadsereg leghalálosabbnak titulált mesterlövészéről szól.
  • POSZTER ÉS BORÍTÓ - Háttal állós poszter a Taken 3-hoz. Bocsánat, a TAK3Nhez. /// Ez a JOHN WICK poszter eléggé cool. Amúgy a film R-es lesz. (Jött egy új trailer is, bár nem sok van benne, amit az előzőben ne láttunk volna.) /// Baromi jó poszter a COLD GROUND című francia horrorhoz, amit az alkotók a The Descent és a Blair Witch Project keresztezéseként írnak le, és ami szándékuk szerint a '70-es évek stílusát idézi majd. Jöhet! /// Francesco Francavilla borítója Scott Snyder és Jock WYTCHES című sorozatának jövő héten megjelenő első részéhez. Állítólag az utóbbi évek legfélelmetesebb horrorképregénye lesz. /// Jövőre jön Mike Mignola új minisorozata, a FRANKENSTEIN UNDERGROUND, amiben Mary Shelley "szörnye"a Hellboy/B.P.R.D.-univerzum jelentős részévé válik. Ilyen fasza lesz az első rész borítója (de Mignola egyébként csak írja a sorozatot, a rajzoló Ben Stenbeck lesz). /// A Mondo és a NOSFERATU

alien

  • BÓNUSZ - Egy SW/Doctor Who crossover nyilván csak efféle képeken poén, a francnak kéne egy ilyen film, de... azért egy Yoda-Doctor dialógusra kíváncsiak lennék. /// Az új kedvenc krétarajzunk. /// Aki az eposzi szó jelentését keresi, az ne a szótárban nézzen utána, hanem a Kickstarteren. Ha Rasmus Berggreen lenne a következő Thor film concept artist-ja, akkor meg is néznénk. /// Mai "gyereknevelési tippek" rovatunk sztárja: Deadpool. (A Deadpool #34-ből.) /// Az 1913-as nagy marsi háború /// Alien by Joao Ruas

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!