Newsflash - 43. hét

  • Az első reakciók szerint a CSILLAGOK KÖZÖTT szenzációsan jó. Többek közt Edgar Wright is lepetélt tőle. Brad Bird: "Lenyűgözött az Interstellar ambíciója és intelligenciája. Fantasztikus alakítások, félelmetes képek. IMAX-ben kell megnézni."
  • A GYŰRŰK URA-trilógia cirka 280 millióba került. A HOBBIT-trilógia cirka 750 millióba, és ebben még nincsenek benne az utolsó rész utómunkálati költségei (szóval talán lesz az 800 milla is).
  • Elvileg ők hárman maradtak versenyben a Marvelnél DOCTOR STRANGE szerepére: Colin Farrell, Benedict Cumberbatch, Keanu Reeves.
  • Már forog Eli Roth 2002-es KABINLÁZának remake-e - méghozzá teljes egészében annak eredi forgatókönyve alapján. Tehát: már meg se próbálnak úgy tenni, mintha a remake-ben lenne valami újítás, másítás, kreativitás, csak egy az egyben újracsinálják, mert why the fuck not?
  • (Spoiler?) Ez a kép a TRÓNOK HARCA ötödik évadának forgatásáról nagyon-NAGYON érdekes, és aki olvasta a könyveket, az tudja, hogy miért. De igazából az is, aki nem.
  • A GALAXIS ŐRZŐI 2.-ben (aminek Gunn már javában írja a forgatókönyvét) felbukkan majd az EREDETI Galaxis őrzői csapat is - ami azért érdekes, mert annak a képregényben tagja volt Michael Rooker karaktere, Yondu is (a képen jobbra, hagyományos, nem "fütyülős nyíllal).

galaxisőrzői

  • Patrick Stewart egy gyilkos skinhead banda vezetőjét alakítja majd Jeremy Saulnier, a zseniális Blue Ruin rendezőjének új thrillerében, a GREEN ROOMban. Yes, please!
  • A JOHN CARTER-sorozat filmjogai visszakerültek a Disney-től Edgar Rice Burroughs örököseihez (hurrá!), akik új partnereket keresnek, hogy új John Carter-filmeket csináljanak (hurrá!).
  • Kickstarteren már lehet támogatni az első igazi - tényleg MŰKÖDŐ - légdeszkát. A prototípus készen van. Kicsit persze... limitáltabbak a felhasználási lehetőségei, mint a VISSZA A JÖVŐBE 2-ben, de kezdetnek kiegyezünk ezzel is, nem?
  • RAJZOLT  DOLGOK - Duncan Fegredo rajza a jövőre megjelenő WITCHER 3: THE WILD HUNThoz. /// Alex Ross borítója a Marvel 2015-ben startoló új STAR WARS képregényének első részéhez.(Ez egyébként egy hommage a legelső, 1977-ben megjelent Star Wars comic (Howard Chaykin-féle) borítójához.) /// És akkor már csak poénból: a STAR WARS #107 borítója 1986-ból - ez volt a Marvel akkori SW-sorozatának utolsó része, és hát van rajta mit csemegézni. Az az izé jobbra, az össznépi vidámság közepette szomorú Chewbacca ölében (!) szivarozó Lando szerelése (!) Luke bájgúnárfeje Egy kincs! /// Koncepciós rajz a BOSSZÚÁLLÓK 2.-höz: ilyen lesz Ultron teljes életnagyságban. /// Koncepciós rajz az öt sereg csatájáról, a harmadik HOBBITból. A csata elvileg 45 perces lesz. (Apropó: itt a végső poszter a harmadik HOBBIThoz, rajta mindennel és mindenkivel.)

hobbitkoncep

  • TRAILER - A hét előzetese: Bosszúállók - Ultron-kora. /// Red Band trailer a NIGHTCRAWLERhez (ÉJJELI FÉREG). Úgy néz ki, ez bizony nagyot fog szólni. /// Trailer a JUDGE DREDD: SUPERFIENDhez, a Dredd producerének nem hivatalos animációs websorozatához. Totálisan elszálltnak és őrültnek tűnik - szerencsére.
  • BÓNUSZ - Az Ikea soha nem volt még ilyen ijesztő: fasza kis RAGYOGÁS-féle reklám halloween alkalmából. /// Animációs jópofaság. /// A Shia LaBeouf horrormusical – ezt nem akarod kihagyni:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!