Newsflash - 44!!! hét

  • Az HBO berendelte a TRÓNOK HARCA 7. évadát, egyben megemelte a főszereplők gázsiját (mivel a színészek szerződése eredetileg 6 évadra szólt) - fejenként és epizódonként 300 000 dollárt vágnak majd zsebre.
  • A Marvel bejelentett, nem kicsit, hanem nagyon.
  • A hírek szerint Benedict Cumberbatch lesz DOCTOR STRANGE a Marvel filmes univerzumában. 2016 körül várható a karakter saját filmje, de addig se lepődjön meg senki, ha felbukkan itt-ott.
  • A 2017-es WONDER WOMAN elvileg az 1920-as években játszódik majd (az első fele az amazonok szigetén), aztán a folytatás a II. világháborúban, a tervezett harmadik rész pedig napjainkban. Rendező még nincs, az egyik jelölt állítólag Kathryn Bigelow.
  • Joel Schumacher, aki már többször bocsánatot kért a BATMAN ÉS ROBINért, most a nulláról kezdve újraírja két BATMAN-filmjét, és a tervezett, de soha el nem készült harmadikat (Batman Triumphant) egy 12 részes képregényként. Sok sikert a megváltáshoz! (A rajzoló a Batman-veterán Dustin Nguyen lesz.)
  • A Gotham sikere nem marad következmények nélkül: David S. Goyer egy KRYPTON című tévésorozaton dolgozik, ami Superman szülőbolygójának történetét meséli majd el. Megaszpojler! Krypton a (ki tudja hány évad) végén szét fog robbanni!
  • Mindenki nyugodjon le a picsába. LESZ pornóverziója A GALAXIS ŐRZŐINEK. Címe: Gnardians of the Galaxy: 50 Shades of Groot (nem vicc).
  • Novembertől forog a TALES OF HALLOWEEN című horrorantológia: tíz, egymással összefüggő történet tizenegy rendezőtől (köztük Neil Marshall), egy álmos amerikai kisvárosról, amelyet halloween éjszakáján mindenféle szörnyek, gyilkosok és idegenek terrorizálnak. Hátha kapunk egy új Trick 'r Treatet!

talesofhalloween

  • TRAILER – Jó kis horrornak tűnik: egy kilencéves, (szó szerinti) belső démonaival küzdő lány története. JUNE trailer. /// Iráni vámpíros western? Jöhet. /// Így buliznak a BOSSZÚÁLLÓK: Mjölnir pörölyemelési parti, okoskodás, poénkodás, hopp, megjött Ultron, gebasz van! Itt az első klip az ULTRON KORÁból. /// És akinek ennyi Marvel nem elég: tessék megnézni az első TV spotot, a januárban startoló AGENT CARTERből. /// Szóval mindenki égni fog... új trailer az ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTThoz. /// Ex Machina: scifi-pszichothriller /// A nácik a Holdon csak a felszínt kapargatták... Rövid promó az IRON SKY: THE COMING RACE-hez - jövő héten jön hozzá egy hosszabb trailer is.
  • MŰVÉSZET! – A Mondo egy rakás poszterrel tiszteleg a 75 éves Batman előtt. /// BATMAN sápadt holdfénynél (Francesco Francavilla) /// DONNIE DARKO poszter (Florey) /// Constantine (Sean Phillips) /// Elég jól néz ki az AMERIKAI ISTENEK új, norvég kiadásának borítója. /// A Sony ilyen gyönyörű borítókkal adja ki BD-n néhány klasszikusát. (A borítók a Gallery 1988 popkult galéria alkotóinak munkái.) /// Mondo borítók az ÓMEN és a KEDVENCEK TEMETŐJE zenéinek bakelites kiadásaihoz:

mondopet

  • PROMO – Az első hivatalos képek a TERMINATOR GENESYSből. Az új infók szerint Sarah Connort (Emilia Clarke) 9 éves kora óta, amikor is elárvult egy Terminator tevékenységének köszönhetően, egy másik, védelmező Terminator (Arnold) neveli. Bónusz kép: öreg Terminator nem vén Terminator. /// Szeretjük, amikor egy poszter egyértelművé teszi, hogy mi lesz fontos a filmben. Kapcsolódó trailer: itt. /// A Bennet-csajok készen állnak az élőhalottakra. Az első kép a BÜSZKESÉG ÉS BALÍTÉLET MEG A ZOMBIK-ból.

büszkbal

  • BÓNUSZ – Még lehet Csillagok között jegyeket nyerni. /// Dredd 2 helyett: az év legbetegebb animációs filmje. /// Simon Pegg boldog Halloweent kíván mindenkinek!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!