Newsflash - 45-46. hét

  • Hét híre! James Ellroy már megírta a SHAKEDOWN című, az '50-es évek Los Angelesében játszódó krimisorozat forgatókönyvét, amit majd David Fincher fog megvalósítani.
  • Tévésorozat készül Isaac Asimov ALAPÍTVÁNYából! Az HBO-nál! Jonathan Nolan írja!
  • Todd McFarlane megerősítette, hogy az általa írt és rendezett új SPAWN-film R-es besorolást kap (mivel nem egy nagyköltségvetésű szuperhősőrület lesz, hanem inkább egy horror/thriller), és egy Oscar-díjas színész játssza majd benne a gonoszt.
  • Ridley Scott minisorozatot csinál a SyFynál Arthur C. Clarke 3001: VÉGSŐ ŰRODISSZEIA című könyvéből, ami természetesen a 2001 (harmadik) folytatása.
  • Hans Zimmer nem akart újabb Batman-témát írni, ezért a SUPERMAN V BATMAN-ben ezt a feladatot Junkie XL-re bízta - Zimmer Superman motívumait viszi majd tovább a zenében.
  • Az IRON SKY találkozik a Jurassic Parkkal és az Indiana Jonesszal, vagyis jön a folytatás.
  • A Warner Jared Letót akarja Jokernek a SUICIDE SQUADba.
  • Hivatalos, hogy Margot Robbie lesz Harley Quinn a SUICIDE SQUADban (és úgy általában a DC/Warner szuperhősuniverzumában). Még múlt hónapban hozták őt először hírbe a szereppel - Will Smith-fel, Tom Hardyval és Ryan Goslinggal együtt (plusz azóta: Jared Leto, mint Joker).

suicidemargot

  • Ömlik a pénz, lesz Nyugat + Zombik.
  • Matt Damon megerősítette, hogy 2016-ban visszatér egy új JASON BOURNE-filmben, amelyet ismét Paul Greengrass rendez majd. (Közben persze a Jeremy Renner-féle spin-off folytatása is tervbe van véve.)
  • Hayao Miyazaki (aki múlt hétvégén vette át az életmű-Oscarját): "ADDIG FOGOK ANIMÉKET CSINÁLNI, AMÍG ÉLEK." Még ha nem is egészestés mozifilmeket (amiktől elvileg visszavonult) - most egy rövidfilmen dolgozik, ÉS egy szándéka szerint autentikus szamurájmangán.
  • Evil Dead tévésorozat? Aha.
  • A jövőre érkező FANTASZTIKUS NÉGYES rebootban Victor Von Doomot Victor Domashevnek hívják majd, és egy antiszociális programozó lesz, aki a blogokon "Doom" néven nyomul (az infó magát a karaktert játszó Toby Kebbelltől származik). Doom egy blogger? WTF?
  • Az UNCHARTED-mozifilm forgatókönyvét az Oscar-díjas Mark Boal (Bombák földjén, Zero Dark Thirty) írja majd (ez már egyébként a sokadig próbálkozás egy épkézláb szkript összedobására - de a fő, hogy van ok a derűlátásra).
  • Claudio Simonetti előadja a Suspiria zenéjét az A38 hajón. Ha jót akarsz, ott leszel.
  • Múltkor Robert Downey Jr. azt mondta (leginkább viccből), hogy megcsinálná a VASEMBER 4-et, ha Mel Gibson rendezné. Mel Gibson meg most azt mondta, hogy ő simán benne lenne.
  • A legújabb (egyelőre meg nem erősített) hírek szerint Christoph Waltz aláírt a Sam Mendes rendezésében készülő, 24. JAMES BOND-filmhez (nyilván - remélhetőleg - főgonoszként).
  • A Universal még legalább három további HALÁLOS IRAMBAN-filmet tervez. Szimpatikus, hogy nem rizsáznak azzal, hogy van egy csomó remek sztorijuk, amit el kell még mesélniük, hanem simán kimondják, hogy van még pénz a franchise-ban, és ennyi.
  • A Marvelnál beizzították a GUARDIANS OF THE GALAXY gépezetét, méghozzá full gázzal: bejelentették a hatodik ongoing szériát. Volt eddig ugye a címadó sorozat, aztán a LEGENDARY STAR-LORD, ROCKET RACCOON (nyilván), a GUARDIANS 3000, lesz egy különálló GAMORA, és a legújabb tag, a GUARDIANS TEAM-UP, amiben elsőként a Bosszú Angyalaival állnak majd össze (vagy bunyóznak egy nagyot, jó Marveles szokás szerint). Sírjunk vagy nevessünk?
  • A titánok lerohanják a Marvel univerzumot! Két hét múlva startol az ATTACK ON TITAN/MARVEL képregényes crossover Japánban.

attack on titan

  • POSZTER – Az Eli Roth bábáskodásával készült CLOWN poszterét Olaszországban durvának találták és betiltották (a film amúgy kb. a Télapu remake-e, csak télapó helyett bohóccal, és komédia helyett horrorral). /// Poszter Nicolas Winding Refn következő filmjéhez, a THE NEON DEMONhoz, ami egy Los Angelesben játszódó horror lesz, nőkkel a főszerepben. Jövőre forog. /// BIRDMAN poszter /// Nicolas Cage-film hülye Cage-frizura nélkül! Egészen pofás poszter Uli Edel PAY THE GHOST című halloweeni témájú horror/thrilleréhez egy eltűnt gyerekről és egy bosszúálló szellemről. /// Azért ez egy elég fasza poszter az új ÉHEZŐK VIADALÁhoz. /// Borító A BIRODALOM VISSZAVÁG regényverziójának decemberben megjelenő új kiadásához és A JEDI VISSZATÉR is elég fasza borítót kapott! /// Rajongói poszter a STAR WARS: THE FORCE AWAKENShez. /// Szép kis poszter egy 2015. áprilisi, kaliforniai STAR WARS-rendezvényhez.
  • KÉPEK – Az első promóciós képek Duncan Jones 2016-ban érkező WARCRAFT-filmjéhez. /// There ARE strings on him. (Még mindig forog a SUPERMAN V BATMAN.) /// Kurt Russell a BONE TOMAHAWK című, kannibálokkal teli horror-westernben. (Jövőre érkezik.) /// Koncepciós rajzok A MAJMOK BOLYGÓJA: FORRADALOM eredetileg tervezett befejezéséhez: Caesar a romos Szabadság-szoborból nézi a lángoló New Yorkot.

majmok koncepció

  • TRAILER - Megérkezett közénk a StarCraft 2 utolsó etapjának előzetese. /// BOSSZÚÁLLÓK 2: ULTRON KORA /// Age of Ultron után Age of Iron - a Warlords of Draenor (ami a World of Warcraft új kiegje) megjelenése alkalmából megkaptuk az ingame jelenetekkel készült launch trailert. /// A hobbit – Az öt sereg csatája /// Chappie / Starry Eyes – Hollywoodi rémálom Lynch és Cronenberg nyomdokain
  • BÓNUSZ - Ha régóta vágysz egy életnagyságú (!) Rocket Racoon figurára, akkor ez a te napod. Ez a habból és latexből készült szépség kb. potom 70 ezer Ft-ért a tiéd lehet! /// Ebből jókora vérdíj lesz. /// Cosplay kimaxolva. /// Sokak kedvenc játékmasinája, a PlayStation idén lépett huszadik életévébe. A duhaj egyetemista korszakát élő konzol japán szülei gondoltak egyet, és egy nosztalgikus, de pörgős videóval köszöntötték csemetéjüket. /// Egy ausztrál férfi megépítette magának a '89-es BATMAN Batmobile-ját, és azzal kocsikázik a városban…

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!