Newsflash - 48. hét

  • CASTING! Azt még nem tudni, hogy a Star Wars-ban kit játszik majd Oscar Isaac, de az X-MEN: APOCALYPSE-ban ő lesz a címbeli mumus, vagyis maga a legősibb mutáns, Apokalipszis. Christoph Waltzról meg közben kiderült, hogy tényleg Blofeldet (!) alakítja majd a következő JAMES BOND-filmben.
  • Stallone azt mondta, hogy "borzalmas hiba" volt az EXPENDABLES 3 PG-13-as besorolása, és hogy a negyedik résszel nem követik el ugyanezt a hibát.
    1. Jó reggelt, Sly!
    2. Szóval a harmadik nem bukott elég nagyot, hogy ne akarják folytatni…
  • Az ARROW és a FLASH készítői azt mondták, hogy a DC döntése alapján Superman és Batman karakterét és városát nem használhatják - viszont az Arrow-ban nemsokára felbukkan Nightwing (az első Robin) és a készülő Supergirl sorozat is bekapcsolódhat a buliba (pedig az ráadásul más csatornán fut majd). És akkor most mindenki kórusban: "A DC-nek még mindig fingja nincs róla, hogy mit csinál!"

flash

  • A FÜGGETLENSÉG NAPJA folytatása hivatalosan zöld utat kapott: 2016. június 24-én mutatják be. Emmerich rendez, Will Smith nem tér vissza. (A tervezett harmadik rész elkészülte ennek sikerétől függ majd.)
  • HOWARD A KACSA márciustól felcsap magánnyomozónak a Marvel új képregénysorozatában. A szuperhősök akár nyugdíjba is mehetnek.
  • A SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2. továbbra is sínen van, DE mégsem Ridley Scott fogja rendezni.
  • KÉP - A JURASSIC WORLD trailer margójára: pár éve még ilyen ember-dinó hibridek lettek volna a sztoriban - szóval ehhez képest a trailerben látott genetikai rém semmiség. /// A Terminator helyzetjelentő selfie-t küldött a Skynetnek. /// Tarantino és a THE HATEFUL EIGHT címszereplői (Jackson, Russell, Leigh, Goggins, Madsen, Roth, Dern és Bichir) már készülnek a forgatásra. /// Láttunk már ennél jobb Harry Potter fanartot? /// A Mondo új posztere a PONYVAREGÉNYhez.

ponyvaregény

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!