Newsflash - 49. hét

 • Jönnek az éves listák! EDGAR WRIGHT szerint ez 2014 TOP10-je:
  Birdman
  Csillagok között
  Éjjeli féreg
  A Grand Budapest Hotel
  A holnap határán
  A Lego-kaland
  Snowpiercer
  Sráckor
  Under the Skin
  Whiplash
 • A világ egyik leghíresebb (és legjobb) BATMAN-képregényének, a THE DARK KNIGHT RETURNSnek Frank Miller már írt egy (nem túl jó) folytatást, most viszont Scott Snyderrel közösen (!) készül tető alá hozni a harmadik részt, ami Robin (Carrie Kelley) alkonyéveiről szólna.
 • A jövő ősszel érkező új James Bond-film címe: SPECTRE. A főgonosza ugye Christoph Waltz, aki állítólag mégsem Blofeldet játssza, fő henchmanje pedig a benga állat galaxisőr Dave Bautista. Bond-csajok: Monica Bellucci és Lea Seydoux.
 • SPECTRE még: Bond ismét egy Aston Martint vezet majd - ezt ráadásul direkt a filmhez tervezték, a rendező, Sam Mendes közreműködésével. Egyelőre csak tíz darabot készítenek belőle, mindet a forgatáson fogják használni, és legalább egy-kettőt –nyilván - ripityára törnek majd. Product placement: kimaxolva.
 • A SUPERMAN V BATMANban Wonder Woman és Aquaman mellett fel fog bukkanni Flash és Doomsday, (bár valószínűleg csak egy-egy cameo erejéig), illetve szóba kerül Joker is.
 • Megvan a SUICIDE SQUAD hivatalos szereplőgárdája.
  Jared Leto – The Joker
  Will Smith – Deadshot
  Tom Hardy – Rick Flagg
  Margot Robbie – Harley Quinn
  Jai Courtney – Boomerang
  Cara Delevingne – Enchantress

suicide swuad

 • Nyáron kezdődik a Stephen King féle It első részének forgatása (merthogy két film lesz, naná, bár ebben az esetben kivételesen jogosan). A jó hír, hogy a True Detective első évadát levezénylő Cary Fukunaga rendezi, King is rábólintott, rossz hír egyelőre nincs, szóval ez még akár fasza is lehet. A '90-es minisorozatot mindenesetre jó lenne végre elfelejteni.
 • Eredetileg úgy volt, hogy Ridley Scott rendezi a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ folytatását, aztán azt mondta, nem ő rendezi, most meg azt mondta, lehet, hogy MÉGIS ő rendezi.
 • A KICKBOXER remake-ében (amiért nyilván idétlen idők óta könyörög a fél világ) Van Damme játssza majd Chow mestert. És már poszter is van hozzá.
 • Végre! Roberto Orci kiszállt (vagy kirúgták...) a STAR TREK 3-ból, sőtmitöbb, Edgar Wright is a lehetséges utódok közt van!
 • TRAILER - A Terminator visszatért. /// A trailer alapján eldönthetetlen, hogy a MUCK című indie horror valami frenetikusan szórakoztató bűnös élvezet vagy egyszerűen egy ostoba borzadály lesz. /// Itt az első poszter a TERMINATOR: GENISYShez. Ez itt meg egy "live", vagyis mozgó változat:
 • MŰVÉSZET! - Szóval Skottie Young írt egy ROCKET RACCOON képregényt, amelyben a sztorit Groot meséli el az olvasónak. / Joker is back! by Greg Capullo (Batman #36). /// Phil Noto képregényrajzolót megihlette a STAR WARS trailer - nem is akárhogy. És Francesco Francavillát is.
 • SW-BÓNUSZ - Mark Hamill az öreg Luke Skywalkerről beszél, a STAR WARS 2010-es évekre tervezett folytatásával kapcsolatban - 1983-ban. /// SZENZÁCIÓ! Itt az új STAR WARS George Lucas-féle special editionjének előzetese! /// The dark side... and the light. Régi-új keverék a legutóbbi Star Wars teaserre, maradjunk annyiban, hogy szép.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!