Newsflash - 51. hét

  • A Sony egyik fejese Idris Elbát akarja a következő JAMES BONDnak. Nos: Elba még korábban mondta, hogy ő benne lenne, Daniel Craignek pedig még egy filmre van szerződése a SPECTRE után, és elvileg ki akar szállni. Nyitva minden ajtó...
  • Az év legelegánsabb "Fuck You!'-ja lett volna: A hülyére hackelt Sony ugyebár a terroristafenyegetések miatt úgy döntött, hogy egyáltalán nem mutatja be a THE INTERVIEW-t (a döntés miatt amúgy fél Hollywood kiborult), mire egy texasi mozi, az Alamo Dafthouse úgy döntött, hogy akkor ők a TEAM AMERICÁt vetítik le helyette. De ennek a stúdiója (Paramount) is begyávult, és megfúrta a dolgot.
  • Neil Gaiman azt szeretné, ha Tom Hiddleston játszaná el a SANDMAN főszerepét. Mi benne vagyunk.
  • Úgy néz ki, hogy mégsem teljesen reménytelen a crossover a BOSSZÚÁLLÓKkal. A Sony januárban tart egy "Spidey Summit"-et, amin a fejesek megtárgyalják, hogy mit kezdjenek a karakterrel a jövőben - és erre meghívták Kevin Feige-t, a Marvel filmes részlegének urát is. (A kép természetesen csak fanart.)

bosszúpók

  • A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2. a hét Oscarra jelölhető film közt van a legjobb smink (hair/makeup) kategóriában. I shit you not.
  • Szkript az űrből! A jelenleg is (Budapesten) forgó THE MARTIAN rendezője, Ridley Scott rárajzolta a főszereplőt, a Marson ragadt asztronautát játszó Matt Damont a film forgatókönyvének fedelére, aztán ez az oldal december 5-én megkerülte a Földet az Orion - a NASA-nak a vörös bolygó meghódítására épített űrhajója - tesztrepülésén. Azért ez elég cool.
  • Szóval ha egy év után még mindig nem olvasnád Rick Remender és Matteo Scalera BLACK SCIENCE-ét, akkor láss hozzá, mert iszonyú pörgős és fordulatos sci-fi/kaland, ráadásul ilyen képek vannak benne.
  • Úgy néz ki, jön a DJANGO ELSZABADUL folytatása! Az ugye megvan, hogy Tarantino írt (Matt Wagnerrel) egy DJANGO/ZORRO crossover képregényt,amelyben Django találkozik az idős Diego de la Vegával? Nos, a Sony filmet akar csinálni belőle, és a hírek szerint Tarantino nagyon is benne van a dologban. A stúdió házon belül (tehát nem hivatalosan - helló, Sony hack) már ki is tűzte a premiert 2017-re.

django

  • TRAILER -  Új, élőszereplős trailer a THE ORDER: 1886-ból /// Amerikai mesterlövész /// Végre valahára a HEARTSTONE méltóztatott megszületni Androidos táblagépekre is. Ennek örömére kaptok belőle egy kis agyolvasztást Dél-Koreai módra.
  • POSZTER + KÉP - STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ (via Poster Posse) /// És még egy AZ ÉBREDŐ ERŐ fan art /// Új ALIEN-poszter a film 35. évfordulójára (via Poster Posse). /// A Mondo és Középfölde mindig jó párosítás... /// Az első kép Guillermo Del Toro jövő októberben érkező gótikus horrorából, a CRIMSON PEAKből. És már erre is öröm ránézni. /// Chris Pratt: pózolj velociraptorral! /// Azért ez egy elég csinos kiadás (BATMAN/BATMAN VISSZATÉR 4CD-s filmzene-gyűjtemény).

batman

  • BÓNUSZ - Ez egy életnagyságú ROCKET RACCOON szobor - iszonyú profi és részletgazdag. Továbbá 4897 dollárba (cirka 1,2 millió forintba) kerül. Itt tudod megvenni öcsinek karácsonyra. /// Beletelt egy kis időbe, de végül a Hot Toys csak megcsinálta rendesen a táncoló Baby Grootot (most már csak egy olyan kéne, ami tényleg úgy táncol, mint a filmben...)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!