Newsflash - 52. hét

  • Heti frenetikus trivia: a déli-sarki Amundsen-Scott kutatóállomáson régi hagyomány, hogy minden évben, a tél első napján az onnantól nyolc hónapra teljesen magára maradó gárda vetítést tart A DOLOGból.
  • Fanyaloghatunk mi, hogy Jackson aprópénzre váltotta Tolkien munkásságát, és hogy teljesen feleslegesen bontotta három részre a Hobbitot, és, hogy "nem is lehet egy mondatban említeni ezt a trilógiát, _azzal_ a trilógiával", de a NÉP ezt leszarja: A hobbit befejező részét egyetlen hétvége alatt 130 ezren (!) látták a magyar mozikban.
  • Koncepciós rajzok a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐhöz (elvileg valódiak). Solónak baromi jól áll a westernes kabát, Chewbacca meg... rá se lehet ismerni!
  • Boldog születésnapot Denzel Washingtonnak, aki ma lett 50 éves. Vagyis dehogy, 60. De simán lehetne 50 is. Ennek a másik fickónak pedig ma van a 92. (!) Állítólag kitalált pár viszonylag ismert karaktert. Olyan sokra mondjuk nem vihette, ha minden filmben csak pár másodperc jut neki. :(

Stan-Lee_

  • Eldőlt: Justin Lin (Halálos iramban 4-6) lesz a STAR TREK 3 rendezője. Lin következő munkája eredetileg az új Bourne-film lett volna, de ezt a számítását a Greengrass-Damon duó visszatérése keresztülhúzta.
  • Roberto Orci nemhogy nem rendezi a STAR TREK 3-at (ugyebár Justin Lin lett a befutó), de még csak a forgatókönyvét sem írja. Megint hiszünk a Jézuskában!
  • A DC tervezett képregényfilmjei közül egyedül talán csak a Suicide Squad tűnik igazán érdekesnek és formabontónak, olyannyira, hogy néhány rajongó már el is készítette a fake trailerét, ami teljesen egyértelművé teszi: az amerikai kormány által pénzelt, titkos bevetésekre küldött antihőscsapat koncepciójában bizony van spiritusz.
  • KÉP, POSZTER - Benedict Cumberbatch mint DOCTOR STRANGE (a képet a rendező posztolta). / A 35. évfordulóra készült ALIEN poszterekből sosem elég. Bónusz: JONES, avagy A kilencedik utas: a halálfogó.
  • BÓNUSZ - Kiszivárgott a BATMAN V SUPERMAN nagy csatajelenetének koreográfiája! /// A fiatal Quentin Tarantino a télapóval. /// Patrick Stewart és az éneklő sapka esete karácsonykor.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!