Newsflash - 1-2. hét

  • Jövőre forog az (elvileg) utolsó RAMBO-film, aminek most már címe is van: LAST BLOOD. Természetesen Stallone írja és rendezi, és elvileg egy mexikói kartellt aprít majd benne (cirka 70 évesen) - és ugye ez az a film, amiről azt mondta, hogy olyan lesz, mint a Nem vénnek való vidék.... Stallone addig is az (elvileg) utolsó ROCKYn, a CREEDen dolgozik.
  • Volt olyan is, hogy Neill Blomkamp egy Alien moziról álmodozott, mint ahogy az instagramon közzétett látványtervekből kiderült. "Was working on this. Don't think I am anymore. Love it though." -írja. A képek megtekinthetők itt.
  • 2015 legjobban várt filmjei – nálunk.
  • Scarlett Johansson lesz a sztárja a Dreamworks élőszereplős GHOST IN THE SHELL adaptációjának. Ez idáig fasza, a kérdés csak az, hogy szükségünk van-e egyáltalán a klasszikus manga és anime hollywoodi átiratára Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) rendezésében...
  • Joep Bertrams holland politikai karikaturista rajza a Charlie Hebdo szerkesztőségének lemészárlás kapcsán. (Képaláírás: Halhatatlan.)

hebdo

  • Guillermo Del Toro vagy tíz éve próbálja tető alá hozni az A KILLING ON CARNIVAL ROWt, egy futurisztikus-viktoriánus fantasy-noirt egy detektívről, aki tündéreket ölő sorozatgyilkost keres egy olyan világban, amelyben az emberek mitikus lényekkel élnek együtt. Filmet csinálnia nem sikerült belőle, viszont most az Amazonnak hála megvalósul a koncepció sorozatként. A pilotot maga Del Toro írja és rendezi majd (remélhetőleg jobb lesz, mint a The Strain).
  • Emlékeztek Miles Scottra, azaz Batkidre, a leukémiás kisfiúra, akinek egy alapítvány tavalyelőtt megszervezte, hogy az egész város (és a fél világ) által ünnepelve, Batmanként vonulhasson fel San Francisco utcáin? A legendás Drew Struzan (Star Warstól Harry Potterig kb. minden) visszatért a nyugdíjából, hogy posztert rajzoljon a róla készült dokumentumfilmhez.
  • Még egy hónap, és visszatér a THE WALKING DEAD.
  • A tél újra közeleg: április 12-én startol a TRÓNOK HARCA 5. évadja.
  • A DAREDEVIL teljes első évada április 10-én debütál a Netflixen. A Marvel már kétszer szuperhős-forradalmat csinált: a '60-as évek elején a képregényekben, a 2000-es évek végén a mozikban. Lesz harmadik forradalom is, ezúttal a tévében?

daredevil

  • KÉPEK + RAJZOKPromókép az ANT-MANhez, rajta a főhőssel, Yellowjackettel és egy hangyasereggel. Plusz: látványterv. És új poszter, avagy a Marvel tovább trollkodik. Spoiler! A eposzi fináléja! közben kiszivárgott. /// Pár új promókép Ultron eljöveteléhez. /// Az első képek a JANE GOT A GUN című westernből, amiben Natalie Portman egykori vőlegénye, Joel Edgerton segítségével védelmezi sebesült férjét az Ewan McGregor vezette törvényenkívüli banda ellen. /// Új kiszivárgott koncepciós rajz a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐhöz, rajta egy kissé felturbózott TIE-jal. /// Tom Hiddleston Guillermo Del Toro gótikus horrorában, a CRIMSON PEAKben.
  • MŰVÉSZET - Ilyen, amikor Francesco Francavilla Vernét rajzol. És ilyen, amikor Silver Surfert. /// A Poster Possénál alkottak a BIRDMANhez. /// Felvidéki Miklós borítója egy képregénysorozathoz, ami (legnagyobb bánatunkra) valószínűleg sosem készül el. (Avagy Kis Vuk az űrben.) VISSZA A JÖVŐBE-poszterek, csak úgy. (by Andy Fairhurst)
  • TRAILER - Liam Neesonnak most nem holmi füstösképű kelet-európaiakkal, hanem Ed Harrisszel gyűlik meg a baja. RUN ALL NIGHT trailer. /// ANT-MAN előzetes /// Big Game Sam Jackson /// GOOD KILL trailer: Andrew Niccol háborús drámája a drónpilótát alakító Ethan Hawke-kal. /// Chappie
  • BÓNUSZ - Hasznos útmutató a mindennapokhoz. /// Egy közönséges gyerekágy. via Empire /// Egy fejvadász, egy űrcsempész és egy régészprofesszor bemegy egy bárba... /// Ennél menőbb magyar dal + klip már tuti nem lesz idén. (De most az angol verziót mutatjuk, az még menőbb.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!