Newsflash - 4. hét

  • A rég tervezett mozifilmes FABLES-adaptációnak Jane Goldman (Csillagpor, X-Men: Az elsők, Kick-Ass, Kingsman) írja a forgatókönyvét – a következő logikus lépés egyértelműen az, hogy behozzák rendezőnek Matthew Vaughnt. (Bár ez a szerep egyelőre Nikolaj Arcelé (Egy veszedelmes viszony), reménykedni azért lehet.)
  • A Fox vissza akarja hozni a tévéképernyőkre az X-AKTÁKat és a 24-et. Mindkettőnél felmerült a reboot lehetősége is, de előbbi esetében szinte biztos, utóbbiéban pedig remélik, hogy mégis megtartják az eredeti gárdát, és minisorozatként folytatják a sztorit (a tavalyi 24: LIVE ANOTHER DAY mintájára).
  • Steven Knight (Eastern Promises, Locke, Peaky Blinders) írja a Z VILÁGHÁBORÚ folytatását, és azt mondta, "tiszta lappal" vágnak bele. Hogy ez mit jelent, az jó kérdés: remake-elni nyilván semmi értelme egy másfél éves, többnyire sikeres filmet, szóval... esetleg arról lehet szó, hogy keblükre ölelik az eredeti epizodikus, sokszereplős szerkezetét? Mert az elég jó lenne.
  • A Trónok harca Sophie Turnere alakítja majd a fiatal Jean Greyt az X-MEN: APOCALYPSE-ban. Alexandra Shipp lesz a fiatal Vihar/Ciklon, Tye Sheridan (Mud, Joe) pedig a fiatal Küklopsz. Nem rossz csapat.

X-MEN_acopa

  • Márciustól forog a DEADPOOL Ryan Reynoldsszal, Tim Miller rendezésében, Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland) forgatókönyvéből. (Nem még mindig nincs végleges döntés a korhatárbesorolásról.)
  • Véget ér az eddig ismert Marvel Univerzum. Van, aki még nem hallotta? Akkor: katt.
  • Végre valami igazán jó STAR TREK 3 hír! Simon Pegg beszállt forgatókönyvírónak is.
  • Asszongya a SKY SHARKS szinopszisa, hogy: genetikailag felturbózott, élőholt, náci szuperemberek lovagolnak repülő (!) zombi(!!)cápákon (!!!!), és vérszomjas bosszút állnak minden gépen, ami a felhők közé merészkedik. Kérdés?

SKY SHARKS

  • KÉP - Forog a THE HATEFUL EIGHT Tarantinóval, Samuel L. Jacksonnal és Kurt Russell szakállával. /// Az első kép Alejandro González Inárritu 1800-as évek elején játszódó bosszúdrámájából, a THE REVENANTból (plusz egy kép a forgatásról), amelyet Emmanuel Lubezki operatőr kizárólag természetes fény használatával forgat. Jó lesz. /// Ed Harris, a robotcowboy: az első kép a WESTWORLD HBO-s tévésorozat-remake-éből. /// Benedict Cumberbatch fullba nyomja a klasszikus Holmest a SHERLOCK karácsonyi epizódjának forgatásán. /// Egy újonnan megszellőztetett/kiszivárgott koncepciós rajz a szemernyi Lucast sem tartalmazó AZ ÉBREDŐ ERŐből (az ott középen kicsit darth vaderesnek tűnik...).
  • BÓNUSZ - Ha Al Pacino lett volna Han Solo (amire egyébként volt esély), sosem merülhetett volna fel, hogy ki lőtt először.

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!