Newsflash - 5.hét

  • A mutánsok is beszállnak a növekvő szuperhőstévés bizniszbe, a Fox ugyanis élőszereplős X-MEN-sorozatot tervez. Még nagyon kezdeti fázisban van a dolog, legkorábban 2016 őszére lehet belőle a valami (és mivel itt tévéjogokról van szó, ami más, mint a filmjogok, a Foxnak még a Marvellel is egyezkednie kell).
  • A Marvel/Netflix idén debütáló JESSICA JONES-sorozatában David Tennant játssza majd a Purple Mant, a Marvel univerzumának egyik legaljasabb genyóját.
  • A Disney Chris Prattet akarja megnyerni az új INDIANA JONEShoz, mint az új Indiana Jonest! Ez valószínűleg az elmúlt 20 év legjobb Indiana Jones-híre.
  • Íme, a SZELLEMIRTÓK rebootjának címszereplői: Leslie Jones, Kristen Wiig, Melissa McCarthy és Kate McKinnon. Ők lépnek majd Murrey, Aykroyd, Hudson és Ramis nyomába.
  • Új horrorremek a láthatáron! A Sundance-en tarol a kritikusok és a nézők körében a sötét folklórokat idéző THE WITCH: az 1630-ban játszódó filmben egymás ellen fordulnak a sűrű vadon mellett élő család tagjai - és ezzel megidézik otthonukba az igazi gonoszt is. Félve és szeretettel várjuk.

witch

  • A CANNIBAL METROPOLIS c. könyvben hadászati célokra génmanipulált, barbár kannibálok szabadulnak el New Yorkban. (Amúgy a szerzőt a Cannibal Holocaust ihlette meg. Magyar megjelenés: várhatóan soha.) A csodaszép borító: itt.
  • Halld a rajongók üvöltését! George R. R. Martin kiadója bejelentette, hogy a THE WINDS OF WINTER, vagyis a hatodik TŰZ ÉS JÉG DALA-könyv biztosan *NEM* jelenik meg idén.
  • A STAR WARS EPISODE VIII és IX 2017-ben és 2019-ben érkezik a mozikba - mint tudjuk, mindkettő Rian Johnson rendezésében. Jövőre pedig jön az első spin-off (és 2018-ban valószínűleg a második).
  • Koncepciós rajz az év végén érkező új STAR WARS: BATTLEFRONThoz. Nincs rajta semmi meglepő, de akkor is jó látni.

sw

  • POSZTER / KÉP - Tökéletes JÁKOB LAJTORJÁJA poszter. Tökéletes. (by Randy Ortiz) /// A Mondo új poszterei az ALIENhez. /// Egy megunhatatlan kombináció: Mondo és STAR WARS. /// Csak egy random, kedves kép Takashi Miike legutóbbi filmjéből, az AS THE GODS WILL c. mangaadaptációból.
  • TRAILER - Kilőtték a TERMINATOR: GENISYS Super Bowl trailerét. Nem, továbbra sem vagyunk meggyőzve. /// Jött egy FANTASZTIKUS NÉGYES előzetes is. /// Itt az első tévéspot a BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORÁhoz. (Bár újdonság nem nagyon van benne.) /// CHILD 44 trailer – Sorozatgyilkos nyomában Sztálin Szovjetuniójában /// TURBO KID

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!