Newsflash - 6.hét

  • A HIGH-RISE című sci-fi/thriller után Ben Wheatley egy FREE FIRE című, a '70-es évek Bostonjában játszódó gengszterfilmet rendez két rivális bandáról, amik egy elhagyatott raktárban esnek egymásnak - és Martin Scorsese lesz a producere.
  • Csak idő kérdése volt, hogy a Trónok harca-őrület után elővegyék George R. R. Martin egyéb műveit is. És íme, film készül az IN THE LOST LANDS című fantasy novellájából Milla Jovovich főszereplésével - ő egy varázslót játszik majd benne, de amúgy a sztoriban vannak vérfarkasok, sárkányok, barbárok és űrhajók is.
  • Felicity Jones lesz a női főszereplője az első STAR WARS spin-offnak, amit Gareth Edwards rendez, és amit 2016. december 16-án mutatnak be. Még semmi konkrétat nem lehet tudni a sztoriról, így arról sem, hogy Jones kit játszik - de eddig leginkább Boba Fett és Han Solo-filmekről susmogtak.
  • Úgy látszik, maradt pár fej az orosz maffiában, amit Keanu Reeves elfelejtett szétlőni: már dolgoznak a JOHN WICK 2-n.
  • Jeff Lemire és Dustin Nguyen sci-fi eposzának, a DESCENDERnek még meg sem jelent az első része, a Sony máris lecsapott a filmjogokra. A képregény egy mesterséges fiúról szól, aki bolygóról bolygóra járva keresi az otthonát, miközben folyamatosan üldözik őt – a robotok ugyanis törvényen kívülieknek számítanak, amióta egész világokat pusztítottak el.
  • A Netflix következő nagy dobása a lassan 30 éve futó high fantasy játékszéria, a THE LEGEND OF ZELDA tévésorozatos (élőszereplős!) adaptációja lesz. Természetesen azt mondják, hogy olyan lesz, mint egy "családbarát Trónok harca”.

zelda

  • Nick Carter, a Backstreet Boys (sose hittük, hogy ez a nevet egyszer leírjuk itt a Geekzen) egyik tagja zombiwesternt (!) ír (!) és rendez (!) az Asylum stúdiónak DEAD WEST címen (játszani is fog benne).
  • Nem csak az amerikai filmesek vannak rákattanva a tévés remake-ekre: Dél-Koreában sorozat készül a 2000-es évek egyik (?) legjobb krimijéből, A HALÁL JELÉből, SIGNAL címen. (Egyébként tavaly szintén volt egy sorozat, amely ugyanazon az ügyön alapult, amelyen A halál jele is.)
  • 10 film a Sundance-ről, amire érdemes odafigyelni idén.
  • A Marvel/Netflix nem szarozik a DAREDEVILlel: TV-MA besorolást kapott, ami kb. a mozis R-nek felel meg. Szóval: felnőtteknek!
  • Már forog a DAREDEVIL társsorozata, az A.K.A. JESSICA JONES is, Krysten Ritterrel a problémás, de szívós (szuperhős)magánnyomozó szerepében.
  • Ilyen lett volna a Tűz és jég dala eredetileg, három könyvben
  • PROMÓ+KÉP - Az első kép Tom Hiddlestonról, Ben Wheatley HIGH-RISE című szocio-sci-fi-thrilleréből (J. G. Ballard regényéből). /// Igen! Ez tényleg egy létező film. ///  Badass promókép a BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORÁhoz. (Érdekes, hogy a marketing egyelőre sokkal jobban tolja a Hulk-Vasember harcot, mint magát a tényleges ellenséget.) /// Robert Downey Jr. végleg csomagolhat: Ian McKellen az igazi, klasszikus (öreg) Sherlock Holmes. Avagy megjött az első plakát a MR. HOLMESből, ez itt pedig az első képanyag (egy jelenet, nem előzetes):
  • MŰVÉSZET - Egy A DOLOG poszter, csak úgy (Létezik amúgy félelmetesebb szlogen annál, hogy "Man is the warmest place to hide?") /// Greg Capullo borítója egy pár évvel ezelőtt tervezett, de végül kútba esett BATMAN/SPAWN crossoverhez, amelyet Todd McFarlane írt volna. /// A Mondo borítóterve a RAMBO fémdobozos BD-jéhez. Erős. /// Nem hold. by Juan Esteban Rodriguez /// Gépnarancs az esőben by Adam Rabalais /// David Mack iszonyúan jó borítója a HARCOSOK KLUBJA képregényes folytatásához (amit természetesen maga Palahniuk írt). /// A They Live zseniális továbbgondolása Kim Kardashiannal, Bill Cosbyval, Ronald McDonalddal és az amerikai foci sztárjaival.
  • TRAILER - Super Bowl-trailerek a Jurassic Worldtől a Halálos iramban 7-ig /// WHITE NIGHT játék trailer /// DAREDEVIL trailer /// Itt a HALÁLOS IRAMBAN 7 (Más néven: A fizika halott) végső előzetese, mindenféle repkedő autókkal, robbanásokkal és géppityukkal. /// Megérkezett a POLTERGEIST első trailere - egyenesen a Felesleges Remake-ek Földjéről. /// Trailer Ryan Gosling első rendezéséhez, a LOST RIVER című, hipnotikus fantsy/thriller/drámához. Nagyon jól (furcsán-gyönyörűen) néz ki, bár mintha Gosling eggyel több Refn-filmben játszott volna a kelleténél. Egyébként a kritikusok utálják.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!