Newsflash - 8. hét

  • George R. R. Martin azt mondta a TRÓNOK HARCA áprilisban startoló 5. évadáról, hogy: olyan karakterek is meg fognak benne halni, akik a könyvekben nem. Tessék jól felkészülni lelkileg.
  • Eldőlt, hogy sorozat lesz a THE MAN IN THE HIGH CASTLE-ből, az Amazon a kiváló pilot alapján berendelte az első évadot.
  • Neil Blomkamp addig mutogatta régi Alienes koncepciós rajzait, hogy tényleg rábízták az új rész rendezését.
  • A MISSION: IMPOSSIBLE 5 forgatását leállították, amíg kitalálnak hozzá egy jobb befejezést, a mostani ugyanis a jelek szerint nem működik.
  • Spielberg szeretné megrendezni az ötödik INDIANA JONES-filmet is, amelynek Chris Pratt lenne a főszereplője. De még semmi sem biztos, mindenki egy jó forgatókönyvre vár.

indy

  • TRAILER - Fiú és lány találkoznak és egymásba szeretnek. De mivel ez a Geekz, tudjátok, hogy nem csak ennyiről van szó - sötét, horrorisztikus dolgok lappanganak a felszín alatt. SPRING trailer. /// Itt a Twin Peaks-hez hasonlított Wayward Pines sorozat első előzetese.
  • MŰVÉSZET - Ha már Eli Roth GREEN INFERNÓjához ilyen posztereket csinálnak, akkor kötelessége, hogy jó legyen... /// JOHN WICK fanart. Menő. /// Koncepciós rajz az X-MEN: APOCALYPSE-hez. Sokat nem lehet kivenni belőle... de valószínűleg Apocalypse és egy hajó (esetleg maga *a* hajó, vagyis "Ship") van rajta. /// A névtelen ember. (Casey Callender).

névtelen ember

  • BÓNUSZ - Amerika Kapitány nyalóka! De valószínűleg inkább úgy kéne hívni, hogy LOL. /// HELLBOY sör (naná, hogy vörös)! A karakter idén tölti a 21-et, úgyhogy a Dark Horse Comics természetesen lepaktált egy sörfőzdével, és megszületett a Right Hand of Doom Red Ale. Persze csak az újvilágban lehet majd kapni.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!