Newsflash - 9. hét

  • Most már biztos, hogy jön a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2. Megerősítették, hogy Ford visszatér az évtizedekkel az első rész után játszódó filmben (a sztorit Ridley Scott agyalta ki), és úgy néz ki, Denis Villeneuve (Fogságban, Enemy) lesz a rendező.
  • A BLOMKAMP-féle ALIEN 5 a Bolygó neve: Halál közvetlen folytatása lesz.
  • Blomkamp NEM akarja eltörölni az Alien 3-4-et, csak olyan folytatást akar csinálni, ami inkább az első két filmet veszi alapul. De Hicks, aki azért egy kicsit meghalt, elvileg része a sztorinak, úgyhogy teljes a képzavar...
  • Kis nosztalgia: az amatőr (és tökre nem brit) Spiderlegs előadásában így hangzik JOHN CONSTANTINE és a Mucous Membrane "Venus of the Hardsell" dala. Nem túl jó, de a késő '70-es, korai '80-as évek postpunk vonalába simán belefér. Constantine hangjára meg ráfoghatjuk, hogy azért ilyen, mert még nem cigizett eleget, bár az ízes cockney akcentus hiányát ez sem magyarázza.
  • Újra megjelenik itthon AZ EMBER A FELLEGVÁRBAN - sokkal jobb borítóval, mint régen.
  • A DAREDEVIL első évada a Bosszúállók eseményei után játszódik, és a Pokol konyháját éppen újjáépítik benne az invázió után. Ez elég jó kiindulási pont egy kemény (szuperhősös) bűndrámának.
  • El kell ismerni, a CW nem szarozik. Az Arrow és a The Flash után jövőre elindítanak egy újabb DC-s sorozatot,ami az ő saját "Avengersük" lesz: egy crossover/teamp-up szériát, amelyben nem csak az eddig megismert hősök zúznak majd folyamatosan együtt (Arrow, Flash, Black Canary - Sara, aki jelenleg ugyan "halott", de szuperhőséknél ez ritkán akadály - és Atom + még Firestorm is), de három olyan nagy DC-karakter is, akik még sosem voltak tévéképernyőn.
  • 83 évesen, hosszas betegség következtében elhunyt Mr. Spock, azaz a legendás LEONARD NIMOY. Nyugodjék békében!

spock

  • TRAILER – A rosszfiúk háborút hirdetnek a sötét lovag ellen. Full BATMAN: ARKHAM KNIGHT trailer. /// Underwoodék a Fehér Házban vannak. És szarban. Promó a HOUSE OF CARDS 3. évadához – péntek óta már hozzáférhető.
  • POSZTERTörpék és sárkányok /// Megjött a BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORÁnak szokásos, mindenkirajtavan posztere. /// Finoman szólva durván jó az IT FOLLOWS új posztere. /// A VADON HERCEGNŐJE by AJ Frena /// Már számtalan iszonyúan jó STAR WARS-posztert láttunk, de mindig érik újabb kellemes meglepetések az embert. (Nathan Chesshir műve.)

starwars

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!