Newsflash - 10. hét

  • Az X-Men: Apocalypse után Bryan Singer Robert A. Heinlein A HOLD BÖRTÖNÉBEN című überklasszikus, Hugo-díjas sci-fijéből rendez filmet. Helyes! Heinleinből sosem elég.
  • Végre van címe Steven Spielberg, a Coen-testvérek és Tom Hanks közös hidegháborús thrillerének, amelyben a CIA egy ügyvéd (Hanks) segítségével próbál kiszabadítani egy szovjet fogságba esett pilótát: BRIDGE OF SPIES. Plusz mindenki nagy megdöbbenésére John Williams szerzi majd a zenéjét.
  • Új trend! Ha megbukott a mozikban, vigyük a tévébe! Sorozat lesz a Foxnál a THE EXPENDABLESből: Stallone produceri felügyelete alatt ikonikus tévésztárokból áll majd össze az új seggrúgó csapat.
  • Alfred Bester klasszikus aranykori sci-fijének, a TIGRIS! TIGRIS!-nek a tervezett adaptációját nemrég vettük fel a legérdekesebb el nem készült filmekről szóló listánkra, erre most úgy tűnik, mégis megvalósulhat. A Paramount és Mary Parent producer (Pacific Rim, Godzilla) igyekeznek tető alá hozni a projektet.
  • Christopher Lloydból démon lesz! Dan Wells itthon is megjelent, NEM VAGYOK SOROZATGYILKOS című könyvének adaptációjában Doc Emmett játssza majd a természetfeletti főgonoszt, akivel a sorozatgyilkos-hajlamaival küszködő tinédzsernek, Max Recordsnak (Ahol a vadak várnak) szembe kell szállnia egy álmos kisvárosban. A film már forog, jövőre mutatják be (idén pedig megjelenik magyarul a könyvsorozat negyedik része, a The Devil's Only Friend is).

danwells1

  • Mivel a Need for Speed adaptációja olyan jól sikerült (pssszt!), a Sony tovább erőlteti a GRAN TURISMO megfilmesítését. Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) lesz a rendező, és... nade kit érdekel.
  • Tom Savini, a legendás gore-guru remake-elni készül Umberto Lenzi 1980-as olasz kulthorrorát, a NIGHTMARE CITYt (Lenzi maga is részt vesz a projektben producerként). Nem egészen világos egyébként, hogy miért van erre szükség, de azért egy kis vérben és oldschool effektekben tapicskoló horror a régi mesterektől sosem árt... Itt lehet rá adakozni Indegogón.
  • Bruce Willis fogja játszani a fanatikus rajongójától gyötört írót, Paul Sheldont a Broadwayn, King TORTÚRÁjának színpadi adaptációjában. Ami ironikus, mert Willis már az a színész, akit (egykori) rajongói inkább ágyhoz kötöznének/kinyírnának, csak ne blamálja magát tovább.
  • Harrison Fordot súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután kényszerelszállást hajtott végre a gépével egy kaliforniai golfpályán. A hírek szerint teljesen fel fog épülni.
  • Stephen King kijött egy új novellával, ami teljes egészében és ingyen elolvasható a The New Yorker oldalán (természetesen angolul).
  • KÉP – Vincent D'Onofrio mint Wilson Fisk avagy a Kingpin a DAREDEVILben. /// Jared Leto már készül a SUICIDE SQUADra: Joker-frizurában nyomja. /// Már forog a SUPERGIRL tévésorozat (CBS), és meg is van az első kép a címszerepet alakító Melissa Benoistról jelmezben. /// Akár így is lehetne…

avengers

csubi

  • BÓNUSZ – Infografika: AZ A jelenet a KINGSMANből. /// ...és ezért nem költözik Pókember vidékre. (Emlékszünk még arra a kapcsolódó képregényre, ami anno magyarul is megjelent?) /// Ezzel a képpel zárult a legutóbbi THE BIG BANG THEORY epizód. /// Batman és a Szürke. Elnézést kívánunk, de ez azért ügyes.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!