Newsflash - 11. hét

  • Megvan az első STAR WARS spinoff-film címe: ROGUE ONE. Rendezője GARETH EDWARDS (Monsters, Godzilla), az első bejelentett szereplő FELICITY JONES (The Theory of Everything). A forgatókönyvet CHRIS WEITZ (About a Boy) jegyzi.Emellé az EPISODE VIII-hoz megerősítették RIAN JOHNSON (Looper, Breaking Bad, The Brothers Bloom) részvételét író-rendezőként. A filmet 2017 május 26-ára ígérik, negyven évvel és egy nappal a New Hope után. Ami azt jelenti, hogy másfél év alatt kapunk három (!!!) Star Wars-filmet.
  • A Sony SZELLEMIRTÓKkal kapcsolatos tervei nem állnak meg a jövőre érkező női kísértetvadászokkal - egy komplett univerzumot akarnak létrehozni, úgyhogy 2017-ben jön egy másik Szellemirtók a Russo testvérektől (Amerika Kapitány 2) - ebben, ha minden jól megy, Channing Tatum és Chris Pratt lesznek a főszereplők. További filmek és ezeket összekötő crossover filmek is tervbe vannak véve.
  • Ősszel elkezdik a régóta halogatott (sőt, egyenesen halottnak hitt) TRON 3 forgatását. A rendező ismét Joseph Kosinski lesz, és Garrett Hedlundot is megtartották főszereplőnek. Persze mindez nem is olyan fontos... az egyetlen, ami igazán számít, hogy a Daft Punk szerezze a zenét (de erről még nincs hír).
  • 66 évesen elhunyt a Korongvilág atyja, Sir Terry Pratchett. Évek óta Alzheimerben szenvedett, regényeit (szerkesztője segítségével) azonban továbbra is írta. Köszönünk neki mindent, nyugodjon békében! Abban biztosak vagyunk, hogy odaát egy Régi Ismerős fogadja.

prachett

  • Májusban startol ALAN MOORE és JACEN BURROWS Lovecraft-témájú sorozata, a PROVIDENCE az Avatar Press gondozásában. A mester (számtalan utalásától eltekintve) a NEMO: HEART OF ICE-ban és a vegyes fogadtatású NEONOMICONban egyszer már nekiugrott a másik mester munkásságának, mostani, hangoztatott szándéka, hogy annak szellemiségéhez hűen, viszont a modern olvasó számára is újszerűen meséljen az időn túli, csápos rettenetekről. További információk és borítógaléria: itt.
  • Az első kép a THE WALKING DEAD új szereplőket és új helyszíneket felvonultató spin-off sorozatából. Az AMC kapásból két évadot rendelt belőle: az első hat részes lesz, és már idén nyár végén adásba kerül.
  • George R. R. Martin többé-kevésbé biztos benne, hogy az HBO-nak esze ágában sincs tíz évadnál kevesebbet szánni a TRÓNOK HARCÁra.
  • Ne tessék pizzát dobálni Walter White (sorozatbéli) házának tetőjére! A tulaj szerint nem vicces. Vince Gilligan is megszólalt és rosszallását fejezte ki. Jonathan Banks (Mike) kommentárja: "Ha rajtakaplak, levadászlak."
  • A MASTODON hozzájárulása a CATCH THE THRONE 2: THE MIXTAPE című TRÓNOK HARCA zenei tisztelgéshez (olyanok szerepelnek még rajta, mint az Anthrax, a Killswitch Engage, Method Man, a Mushroomhead, vagy éppen Snoop Dogg). És hát jó.
  • POSZTER + MŰVÉSZETGet to da choppa! by Matt Needle /// Francesco Francavilla borítója a HARCOSOK KLUBJA képregényes folytatásához. /// Fantasztikus poszterportrék Hitchcockról, Lynch-ről és Scorseseről. by Julian Rentzsch /// Charlie Brown és Snoopy az Apokalipszis után. Szívós anyaszomorítók... (by Max Dunbar) /// Új poszter az IT FOLLOWShoz. Egyszerű és briliáns.
  • TRAILER - Dwayne Johnson vs. földrengés. Második trailer a SAN ANDREAShoz, Hollywood idei katasztrófapornójához. /// Tyrion sárkányt lát, Daenerys bekeményít: új, ínycsiklandozó trailer a TRÓNOK HARCA 5. évadához. /// Holnapolisz /// Egy kis guilty pleasure: Dolph Lundgren és Tony Jaa kőkeményen nekimennek az emberkereskedő Ron Perlmannek. És benne van még a filmben Peter Weller és Michael Jai White is. SKIN TRADE trailer /// Új DAREDEVIL előzetes /// CON MAN trailer /// Angliában idén tavasszal újra mozikba küldik a SZÁRNYAS FEJVADÁSZt (annak is a The Final Cutját), és összevágtak hozzá egy új, baromi jó előzetest.
  • BÓNUSZ - A Holnap határának mind a 26 idővonala egy plakáton (mondani sem kell, hogy gigaszpojleres). /// Az áltimét BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORA előzetes - gyerekek szinkronjával és hangeffektjeivel. /// Ultron legyőzve, jöhet a party hard!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!