Straight to Video: The B-Movie Odyssey: A websorozat, amire minden geeknek szüksége van

Egy videokölcsönző tulajdonosa a VHS-korszak halálán és boltja ebből fakadó ellehetetlenedésén lamentálva úgy dönt, hogy nagy bummal távozik a bizniszből, és felgyújtja az egész hóbelevancot. Mielőtt azonban ezt megtehetné, beszippantják magába kedvenc B-kategóriás horrorai, sci-fijei és akciói, és filmről filmre járva, gyilkosokkal, szörnyekkel, őrültekkel megküzdve kell életben maradnia.

Kanadában élő filmesek egy csoportja (köztük egy hazánkfia) dobta össze ennek a tervezett websorozatuknak a lent látható első részét - zsebpénzből, lelkesedésből, praktikus effektekből. Az eredmény vicces, hangulatos, szeretnivaló, roskadozik a pokpult utalásoktól, és úgy általában kicsit olyan, a '60-as, a '70-es és a '80-as évek B-szcénáját megidéző szerelemgyereknek tűnik, mint az itt már méltatott Danger 5. Arra, hogy a projekt kapjon egy kis pénzt, és továbbra is házi készítésű effektekből, de ismertebb B-színészekkel megtámogatva valósuljon meg, itt lehet szavazni. Mi asszongyuk, megérdemli.

strodysseposter

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!