Newsflash - 13. hét

  • Egy geekzes szerző szervezésében: április 22-én a ROHAM Bárban sor kerül a STINGRAY SAM című rock'n'roll sci-fi komédia magyarországi bemutatójára! Előtte rövid előadás! Utána koncert! Ajándékposzter-sorsolás!
  • Az idei Titanic teljes programjára még várni kell egy napot, de már az eddigi bejelentett filmek is több mint ígéretesek - többek közt ezek lesznek: '71 (Belfastban játszódó háborús thriller); A Megváltás (The Salvation; kemény dán western Madds Mikkelsennel); Hétköznapi vámpírok (What We Do In the Shadows; fergeteges, áldokumentumfilmes vámpírkomédia Új-Zélandból); The Duke of Burgundy (Peter Strickland erotikus mindfuck drámája)
  • Az megvan, hogy a vonat- és buszroncs, ami majdnem elkaszálta Harrison Fordot A SZÖKEVÉNY elején, a mai napig ott rozsdásodik a sínek mellett Észak-Karolinában? Kisebb turistalátványosságnak számít.

szökevény

  • Visszatér az X-akták, yeah.
  • Tudjuk, hogy mind lélegzetvisszafojtva vártátok ezt a hírt: áprilistól forog a TINI NINDZSA TEKNŐCÖK 2. Életetek ezennel értelmet nyert.
  • Emlékeztek a THE LEVIATHAN című tervezett sci-fi koncepciós videójára, ami múlt héten járta be az internetet? Úgy néz ki, tényleg film lesz belőle: beszállt producernek Neill Blomkamp és Simon Kinberg (aki többek közt az utóbbi két X-Mennél bábáskodott). Óriásszörnyvadászat indul!
  • Hivatalos, hogy a kétrészes, 2018-ban és 2019-ben érkező AVENGERS: INFINTY WARt a Russo testvérek (A tél katonája) rendezik a harmadik Amerika Kapitány, a Polgárháború után. Addig is itt egy kis "Bosszúállók á la Jóbarátok" videó.
  • Vin Diesel vett egy nagy levegőt, és azt mondta, hogy a HALÁLOS IRAMBAN 7. lesz a Universal történetének legnagyobb sikere. Aztán vett egy még nagyobb levegőt (és valahogy felnyalt vagy hat LSD-bélyeget, amit senkit nem vett észre), és hozzátette, hogy jövőre el fogja vinni a legjobb film Oscar-díját is. "No more drugs for that man!"
  • Több helyütt arról pletykálnak, hogy a Disney élőszereplős STAR WARS-sorozatot tervez. Tekintve, hogy már kb. minden mást (mozi, könyvek, képregények, animációs sorozat) igen határozottan kézbe vettek, el is hiszem... (Még eljön az idő, hogy a fülünkön fog kifolyni az SW.)
  • BRÉKING!! 10 év után Steven Spielberg újra sci-fit rendez: ő viszi vászonra Ernest Cline virtuális valóságos sci-fi-geekkönyvét, a READY PLAYER ONE-t.
  • A History berendelte a VIKINGS negyedik évadát, következő hónaptól már forog is. Örülünk.
  • A májusban startoló SECRET WARS eseményei után így fog kinézni az új Bosszúállók/Bosszú Angyalai csapat: és ebben aztán tényleg mindenki új és/vagy nagyon fiatal, Vasembert és Víziót kivéve. És igen, az a Pókember ott elől Miles Morales, vagyis az SW után tényleg összeolvad a mainstream és az Ultimate univerzum (meg még ki tudja, mi...) Szóval: Thor (akiről még nem tudni, kicsoda valójában), Amerika Kapitány (Sam Wilson), Ms. Marvel (Kamala Khan), Nova (Sam Alexander), Vasember (ő marad Tony Stark, habár... ki tudja?), Pókember (Miles Morales) és Vízió.

avengers

  • Képregényből tévésorozat, milliomodik felvonás: a Legendary lecsapott Greg Rucka és Michael Lark LAZARUS című, nagyszerű disztopikus sci-fijére, amelyben egy Forever nevű, genetikailag felturbózott lány tökéletes harcosként védelmezi ármánykodó, nagy hatalmú családját a néhány többi hasonló család ellen egy gazdasági apokalipszis utáni "újfeduális" világban, ahol az emberek kb. 99%-a értéktelen hulladék (konkrétan "waste"-nek hívják őket). Jó hír, hogy minimum a pilotot maga Rucka írja.
  • Ennél menőbb hír most nem lesz egy darabig: a FARGO '70-es években játszódó második évadában (amely az első előzményeit meséli el) Bruce Campbell alakítja majd az elnökségért kampányoló Ronald Reagant! Őrület!
  • A Paramount egy folytatásokkal és spin-offokkal teli filmuniverzummá (á la Marvel) akarja formálni a TRANSFORMERSt. Valaki húzza le a világot a vécén, mielőtt túl késő lesz.
  • Az Angliában született és nevelkedett Idris Elba nem elég "angol" Roger Moore-nak: nem szeretné, hogy JAMES BOND legyen belőle.
  • Íme Jesse Eisenberg komplex, abszolút forradalmi Lex Luthor-jelmeze a SUPERMAN V BATMANhez.
  • Az első hivatalos promókép a DEADPOOL mozifilmhez egy döglött medvéről és egy kandallóról. Meg Ryan Reynoldsról és a jelmezről.

deadpool

  • TRAILER - Owen Wilson elköltözteti a családját egy ázsiai országocskába, hogy nyugtuk legyen - pechjükre belecsöppenek egy véres felkelésbe. De legalább ott van Pierce Brosnan, hogy segítsen nekik. NO ESCAPE trailer. /// Új MISSION IMPOSSIBLE /// SPL2 /// SLOW WEST /// MAGGIE –Schwarzi és a zombik /// WILD CITY /// SPECTRE – Bond visszatért /// Patrick Stewart egy arrogáns, kokainista, seggfej híradós szerepében. Itt az előzetes az új kedvenc vígjátéksorozatodhoz, a BLUNT TALKhoz.
  • MŰVÉSZET! - Aliens by Francesco Francavilla /// Poszter A BARLANGhoz, egyik kedvenc horrorunkhoz a 2000-es évekből. by Chris Weston /// A Mondo pólója a THE IRON GIANThez - azzal a rajzzal, amit anno a rendező, Brad Bird fia készített (aki akkor annyi idős volt, mint a filmben Hogarth). /// Tájképek híres sci-fikből és fantasykből. /// A DŰNE új ruhája
  • BÓNUSZ - A hét képe. via Empire. /// A hét SW-fan animéje /// A hét videója: AZ a bizonyos jelenet az ALIENből sitcom-stílusban. /// A THE FLASH három színészének van egy közös rövidfilmprojektje (The Letter Carrier), aminek Joss Whedon állítólag egy igen durva összeget dobott bele a Kickstarter-kampányába - mire a srácok köszönetképpen elénekelték neki a FIREFLY főtémáját.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!