Newsflash - 14. hét

Az április 22-i Roham Bár-os STINGRAY SAM vetítés 19:30-kor kezdődik, lesz magyar felirat, és Varró Attila vezeti fel!

David Lynch kiszállt a TWIN PEAKS jövőre tervezett 3. évadából (mint mondta, nem adtak elég pénzt a megvalósításra). Hogy a Showtime nélküle is megcsinálja, vagy kukázza az egészet, még nem teljesen világos, de valószínűleg: tökmindegy.

A Marvel/Netflix-féle Daredevil showrunnere, Steven DeKnight szeretne csinálni egy brutális, kőkeményen R-es MEGTORLÓ tévésorozatot. Yes, fucking please!!

Ryan Reynolds ebben videóban közölte a világgal, hogy a DEADPOOL R-es besorolású lesz! Fuckyeah.

Ugye emlékeztek még a STRAIGHT TO VIDEO: A B-MOVIE ODYSSEY c. tervezett websorozat (a.k.a. totális '80s geekmennyország) első részére, amit két hete tettünk közzé a blogon? Csak mert közben kaptak egy kis lóvét az alkotók, úgyhogy eldőlt, hogy tényleg elkészül a széria.

Arya Stark találkozik a Doktorral, és az univerzum összeroskad a geekorgazmustól. Igen, Maisie Williams vendégszerepelni fog egy jövőbeli DOCTOR WHO epizódban. Apropó Stark-lányok: Sophie Turner és Maisie Williams via The New York Times.

starks

Fogadjunk, hogy Mark Hamill évtizedek óta várja, hogy ő is elmondhassa ezt a legendás sort. Tricksterként, a THE FLASH legutóbbi részében végre megtehette.

Heti WTF: az IDW és a DC kiad egy közös, hatrészes STAR TREK/GREEN LANTERN képregényt (The Spectrum War címen). A remek borító Francesco Francavilla munkája. (Végül is pl. Star Trek/X-Men képregény is volt már, szóval miért ne...)

Hallgassatok meg egy számot a MAD MAX: A HARAG ÚTJA soundtrackjéről! Junkie XL zenéje is épp olyan nyugodt iramú, kedves kis filmecskét ígér, mint az előzetesek.

MŰVÉSZET!
- Az ördögűző by Vera Lainez /// Odabaszós BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORA poszter. ///...nincs szükség utakra. (Mondo) /// Szép az, ami érdek nélkül tetszik. /// Butch és a kardja. by Francesco Francavilla

butch

TRAILER - A MAD MAX: A HARAG ÚTJA előzetesei még mindig beszarásjók. Ez (a valószínűleg az utolsó) is az. /// Itt az első promó a The Walking Dead nyáron startoló spin-offjához a FEAR THE WALKING DEADhez (csak 16 másodperc, szóval ne számíts sokra). /// Az első teaser az Evil Dead-trilógia tévésorozatos folytatásához, az ASH VS. EVIL DEADhez, amiben Bruce Campbell tovább aprítja majd az élőholtakat.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!