Newsflash - 17. hét

  • Még mindig STAR WARS… Kiszivárgott az első spin-off, a 2016-ban érkező, Gareth Edwards rendezésében készülő ROGUE ONE teasere - elég nesze semmi, fogd meg sehogy, de a lényeg: a film a IV. epizód előtt játszódik, és az első jedimentes (!) SW-ként a Halálcsillag terveinek megszerzéséről szól. Plusz: a koncepciós rajzából is érződik, hogy ez más, mint a többi SW. Gareth Edwards azt mondta, az ő filmje realisztikusabb lesz, és nem a sorozathoz illeszkedően "fekete-fehér", hanem "szürke."
  • Bár Steven DeKnighttól átveszi a showrunneri teendőket az első évad két másik írója, Doug Petrie és Marco Ramirez, a lényeg, hogy jövő áprilisban jön a zseniális DAREDEVIL sorozat második évada! (Addig is az eredeti terveknek megfelelően még idén debütál a Marvel/Netflix második sorozata, az A.K.A. Jessica Jones.)
  • Steven S. DeKnight, a Daredevil ex-showrunnere komoly fantáziát lát egy R-es Punisher sorozatban. Reméljük, az eddigi ötleteket hátrahagyva vágnak majd bele a dologba, és Castle nem lesz nappal zsaru és éjszaka Megtorló.
  • Tom Cruise-t lehet szeretni vagy utálni, de az tény, hogy nem csak tetszeleg az akcióhős szerepében, hanem ténylegesen be is vállal nagyon durva dolgokat. Ezt most csupán azért írjuk, mert mint kiderült, az a bizonyos repülőről csimpaszkodós mutatvány az új Mission: Impossible trailerben bizony valódi.
  • Végre fellebbent a fátyol a Warhammer és a Total War szentségtelen nászáról. Nincs mese, jön a grimdark stratégia, egyenesen trilógiaként. Várós.
  • A Sony új, nagy pókemberes ötlete, hogy animációs mozifilmet csinálnak belőle a Lego-kaland és a Jump Street filmek rendezőivel. 2018-ban mutatják be. (Az élőszereplős film - a Marvellel - ettől még továbbra is sínen van, az animációs verzió teljesen független lesz tőle.)
  • A CinemaConon levetítették Ridley Scott A MARSI-adaptációjának első előzetesét, és úgy tűnik, mindenki összeszarta magát tőle. (Matt Damon sorát mindenhol idézik: "I'm gonna have to science the shit out of this.")
  • Idén érkezik Frank Miller BATMAN-trilógiájának utolsó része, a legendás The Dark Knight Returns és a nem-annyira-legendás The Dark Knight Strikes Again folytatása - és az első promókép szerint a sötét lovag és az acélember ebben sem lesznek pajtások. Viszont a legfontosabb talán az, hogy Millerhez csatlakozik egy másik író: a remek Brian Azzarello. (Valószínűleg a rajzoló is Miller lesz, bár ez még nem tisztázott.)
  • PROMÓ – Jared Leto, azaz Joker (a SUICIDE SQUADból). /// Daniel Radcliffe, James McAvoy és a hulla a VICTOR FRANKENSTEIN forgatásán. /// A két első poszter a SUPERMAN V BATMANhez. (Ha valakinek a trailerből és a címből nem lett volna egyértelmű, hogy a srácok nem szeretik egymást...)

batsuper

  • TRAILER – Itt a második FANTASZTIKUS NÉGYES előzetes. /// A HOLNAPOLISZ új előzetese nagyon büntet. /// JURASSIC WORLD trailer /// Valaki már megint adott pénzt M. Night Shyamalannak, hogy filmet csináljon. :((( THE VISIT trailer. /// Black Mass előzetes
  • BÓNUSZ – Sosem fogunk kifogyni a gyönyörű, új STAR WARS-poszterekből. by Andy Fairhurst /// Apa és a gyerekek /// Vagányság /// Valaki vette magának a fáradságot, hogy színes filmet csináljon az ACÉLEMBERből. (Kár, hogy a forgatókönyvön nem lehet hasonlóképp javítani utólag.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!