Newsflash - 18. hét

  • Az utóbbi évek egyik legmenőbb filmje, a KINGSMAN folytatása hivatalosan is zöld utat kapott (nyilván Vaughnnal a nyeregben - aki már nyilatkozott róla, hogy meg akarja csinálni a második részt -, bár ezt még nem erősítették meg).
  • Eddig úgy volt, hogy Josh Trank (Chronicle, az új Fantasztikus Négyes) rendezi a második STAR WARS spin-offot. Nos, most már nem úgy van. Trank egyévi munka után kiszállt a filmből, a hivatalos indoklás szerint azért, hogy saját, eredeti projekteket csináljon inkább. Aha, simán elhisszük.
  • Mint kiderült, a JURASSIC WORLD a '93-as Jurassic Park közvetlen folytatása lesz - nem törlik ugyan a kontinuitásból a két folytatást, csak... leszarják, hogy léteznek.
  • Több évtizedes huzavona után úgy tűnik, a Warnernél, Channing Tatum főszereplésével készül el Joe Haldeman klasszikus-zseniális sci-fije, az ÖRÖK HÁBORÚ (The Forever War) adaptációja. 2008 környékén még Ridley Scott rendezte volna a filmet (a kép egy ahhoz készült látványterv), de ő már nem része a projektnek.

örök háború

  • Remake-ek, amikre semmi szükség rovatunkból: KOCKA. Vincenzo Natali '97-es sci-fi thrillerét CUBED címen újrázzák elsőfilmes íróval és rendezővel, és megfűszerezik némi mesterséges intelligenciával és "egy új, digitális faj születésével".
  • Látványtervek az X-MEN: AGE OF APOCALYPSE-hoz. A film nem csak 1983-ban játszódik majd, lesz pár jelenete az ősi Egyiptomban is. Plusz: Kodi Smit-McPhee mint Árnyék (Nightcrawler).
  • 59 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Andrew Lesnie, A Gyűrűk Ura-filmek Oscar-díjas operatőre. Nyugodjon békében.
  • POSZTER - Egyszerű, de nagyon fasza poszter a Sundance-en debütált COP CAR című thrillerhez, amiben egy brutális seriff (Bacon) nagyon nem veszi jó néven, hogy két suhanc ellopja a rendőrkocsiját. /// RAGYOGÁS poszter by Alisdair Wood /// Már megint SW (vagy még mindig). Colin Morella alkotott. És az új filmekről is készültek hasonlók.
  • TRAILER - Tom Hardy az uralma alá hajtja Londont a hírhedt gengszterek, a Kray-ikrek szerepében. Kemény lesz. LEGEND trailer. /// Vin Diesel megint nagyon kemény - ezúttal boszorkányokat öl. Trailer a THE LAST WITCH HUNTERhez (más néven: Az év kötelező fantasy buktája). /// "Hazaértünk" - itt AZ ÉBREDŐ ERŐ szinkronos előzetese. /// Végső trailer a MAD MAX: A HARAG ÚTJÁhoz. Igen, továbbra is falszaggatónak tűnik. /// Mágiaháború a XIX. századi Angliában! Megjött A HOLLÓKIRÁLY hétrészes BBC-adaptációjának első trailere, és... igencsak faszán néz ki.
  • BÓNUSZ - Kétségtelenül az év bunyójelenete! Liam Neeson vs. Peter Griffin.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!