Newsflash - 18-19. hét

  • A Showtime valahogy visszaédesgette David Lynchet a TWIN PEAKS jövőre érkező harmadik évadába. Az összes részt ő fogja rendezni, és ráadásul több lesz, mint az eredetileg bejelentett kilenc.
  • Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke megerősítette, hogy előbb-utóbb lesz új INDIANA JONES-film. Hogy pontosan mikor, az még kérdéses, mert egyelőre csak szándék van, forgatókönyv nincs. (Viszont Chris Prattet már pletykálták korábban mint új Indyt.)
  • Akármilyen lesz az ÉBREDŐ ERŐ, J.J. Abrams kapásból tesz egy hatalmas szolgálatot a franchise-nak, már ha az alábbiakat komolyan gondolja: az iniciáléjában névrokon, rajongókedvenc JAR JAR BINKS csontjai a sivatagban.
  • Tom Hardy szeretné, ha eljátszhatná a MEGTORLÓt. Mi is, Tom, mi is.
  • Wachowskiék utolsó utáni esélye - és mivel J. M. Straczynski is benne van, a SENSE8 című, netflixes sci-fi thriller sorozatuk talán nem csak baromi jónak néz ki, hanem ténylegesen az is lesz.
  • A CAPTAIN AMERICA: CIVIL WARban (már forog) a következő hőskarakterek fognak felbukkanni: Amerika Kapitány, Vasember, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Vízió, Ant-Man, Sólyom, Hadigép, Skarlát Boszorkány, Fekete Párduc (plusz még a Winter Soldier is). Már csak azt nem értem, miért nem Avengers: Civil War a címe (amúgy sok lesz ez kicsit...)

marvelfox

  • Kétséges volt a sorsa, de szerencsére az ABC berendelte az AGENT CARTER második évadát is. (Az AGENTS OF S.H.I.E.L.D. is visszatér egy harmadik évadra, de ez várható volt.)
  • Az NBC kaszálta a CONSTANTINE-t, ha rajtuk múlik, nem lesz második évad - a Warner azonban még nem adja fel, próbál új otthont találni a sorozatnak.
  • A Fox berendelte Mike Carey Sandman spin-offjának, a LUCIFERnek a tévésorozat-adaptációját - és már ki is lőtték az első képet a címszereplőt alakító Tom Ellisről.
  • Ultron kora vs. Az eljövendő múlt napjai: a Marvel „elegánsan” megoldotta Skarlát Boszorkány és Higanyszál "problémáját" - az UNCANNY AVENGERS #4 revelációja szerint a karakterek mégsem mutánsok (ég veled, fél évszázadnyi kontinuitás), és nem is Magneto gyermekei, hanem a High Evolutionary egy kísérletének eredményei. (Ez egyben egy kövér középső ujj az X-Men filmes jogait birtokló Foxnak.)
  • Eredetileg ilyen gumiruhás színész játszotta volna a rancort a JEDI VISSZATÉRben. Szerencsére amikor Lucas meglátta, kiköpte a reggeli kávéját, és inkább a stop-motion mellett döntött.

rancor

  • A Fox tovább bővíti az X-MEN univerzumát a THE NEW MUTANTS mozifilmmel, ami a képregényeknek megfelelően új, fiatal mutánsokról szól majd. A rendező Josh Boone (Csillagainkban a hiba) lesz.
  • A jelek szerint a Paramount marketingesei: 1.) kicsinek találták Emilia Clarke melleit, 2.) úgy gondolták, a nagy csöcs az utolsó esélyük, hogy valahogy eladják a TERMINATOR GENYSISt. Szép munka, idióták!
  •  Az új STAR WARS: BATTLEFRONTban lehet majd garázdálkodni és száguldozni Millenium Falconnal is
  •  Ha van még valami, ami megmentheti Luc Besson karrierjét, akkor az a 2017-ben érkező VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS című sci-fi eposz Dane DeHaan és Cara Delevingne főszereplésével. A film egy klasszikus francia űroperás/időutazós képregénysorozat, a Valérian and Laureline alapján készül, amelyből egyébként olyan művek merítettek már ihletet, mint a Star Wars, az Avatar vagy éppen Besson Az ötödik eleme.
  • KÉP - STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ: Adam Driver, a fénykardos mumus (végre maszk nélkül) és Oscar Isaac, a vagány X-szárnyú pilóta. /// Köszönjetek szépen Kurt Russell bajuszának: promókép Tarantino THE HATEFUL EIGHTjéhez. (via Entertainment Weekly). Plusz: móka, kacagás, hó és fegyverek. /// Az első kép a The Flash és az Arrow spin-off team-up sorozatához, az elvileg 2016 elején startoló LEGENDS OF TOMORROW-hoz - igen, jól látjátok, se Flash, se Arrow nincs rajta (viszont az "éppen halott" Sara ott virít fehérben mint White Canary). /// Promókép Nicolas Winding Refn horrorához, a NEON DEMONhoz, rajta a rendezővel és a főszereplő Elle Fanninggal. A forgatást most fejezték be, premier jövő tavasszal - a Vertigo forgalmazásában jön Magyarországra is. /// Egy madár? Egy repülő? Nem, egy félőrült, mocskos szájú zsoldos. /// Érzitek a seggszagot? Jesse Custer és maga a fenséges Arseface a PREACHER forgatásáról! /// Meneküljön minden tisztes lelkületű ember, elkezdődött a PREACHER forgatása! Seth Rogen twitteren: "I can't believe we are fucking doing this!!!!" ///  Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc és a többiek: csoportkép a teljes SUICIDE SQUADdal. Bizalomgerjesztő társaság.

suicide squad

  • POSZTER - Poszter Denis Villeneuve mexikói drogháborúról szóló bűnthrilleréhez, az Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio del Toro és Jon Bernthal főszereplésével készült, Cannes-ban debütáló SICARIÓhoz. Eléggé várjuk. /// Bár a sorozat is olyan jó lenne, mint ezek az oldschool képregényes poszterek, amik néha készülnek hozzá. /// És az év legunalmasabb, legjellegtelenebb, legklisésebb posztere címet kapja… /// Remek poszter az ACHOURÁhoz, egy francia/marokkói horrorhoz, amelyben három gyerekkori barát felnőve szembeszáll egy legendás szörnyeteggel. A film kapcsán leginkább Del Toro Ördöggerincét emlegetik - reméljük, jogosan. /// Borító AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI "Rogue Cut" DVD-jéhez, amely 17 perccel hosszabb a mozis verziónál, és a plusz jelenetek főleg az abból kimaradt Vadóccal foglalkoznak. (Júliusban jelenik meg Amerikában.) /// Poszter Kurt Russell *másik* westernjéhez, a kannibálos BONE TOMAHAWKhoz. /// Karakterposzterek a TRUE DETECTIVE második évadához.
  • MŰVÉSZET - Daenerys és Arya és Tyrion by Andy Fairhurst /// Francesco Francavilla képregényrajzoló a múlt héten elhunyt B. B. Kingre emlékezik. /// A Mondo posztere a HOLNAPOLISZhoz. /// COWBOY BEBOP by Alexander Iaccarino /// Menő SW by Eduardo Valdivieso /// Hogy legyen egy kis klasszikus is... MÚMIA a mindig remek Mondótól. /// "A" by JC Richard /// ULTRON KORA by Marie Bergeron /// JURASSIC PARK by Francesco Francavilla /// KING KONG poszter by Nicolas Delort /// És végül egy rohamosztagos Rozsomák, mert why not. (Jae Lee) /// Csak egy rakás ócskavas. by Tim Doyle

swdoyle

  • TRAILER – Most, hogy megnéztük a legújabb THE WITCHER 3 előzetest és felkapartuk az állunkat a padlóról, kérnénk szépen ebből egy egész estés mozit. /// Időutazás, ősi gonosz, szuperhős team-up, meg amit akarsz. Itt az első trailer a The Flash és az Arrow spin-offjához, a LEGENDS OF TOMORROW-hoz. /// Új, az előzőnél beszédesebb trailer a TRUE DETECTIVE második évadához. A hangulat továbbra is óriásinak tűnik. (És lassan ideje, hogy Vince Vaughn miatt se aggódjon senki.) /// Bíborhegy /// Hatperces megatrailer a CBS SUPERGIRL tévésorozatához. Fogyasztása kizárólag saját felelősségre! (Mi szóltunk.) /// Lángoló nácik potyognak az égből: a trailer alapján a WOLFENSTEIN: THE OLD BLOOD veszettül nagy mókának tűnik.
  • BÓNUSZ - Mindenki emlékszik még erre a képre, ami tavaly bejárta az internetet? Mivel azóta változott a helyzet, a rajzolója, Mauricio Abril megcsinálta a párját. /// Frankó kis rajongói (james bondos) főcím egy fiktív BLACK WIDOW-filmhez. /// Csorgassuk a nyálunkat együtt a TRUE DETECTIVE első évadának steelbookos kiadására. /// STAR WARS főtéma lángokat köpő skót dudán előadva, fejetlen BB8 guruló droidon egyensúlyozva. /// A hét videója: Jean-Claude Van Damme újratáncolja azt a bizonyos jelenetet a KICKBOXERből. 54 évesen. /// Dont fuck with R2D2!

 

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!