Newsflash - 20. hét

  • Nem geek-matéria, de: Cannes-ban a Saul fia nyerte meg a Zsűri Nagydíját. Láttuk a filmet, egyetértünk.
  • MAD MAX: THE WASTELAND - ez lesz a következő Mad Max-film címe, George Miller azt mondta, hogy már a forgatókönyve is kész van. (A kép egy koncepciós rajz A harag útjához).
  • Az évek óta csúszó-bukdácsoló NEUROMÁNC-adaptáció elvileg ismét sínen van, sikerült összeszedni hozzá a pénzt. Jelenleg új rendezőt és írót keresnek hozzá (a legutóbbi jelölt, Vincenzo Natali rég kiszállt a képből).
  • Tévésorozat készül George A. Romero EMPIRE OF THE DEAD című képregényéből, amelyben a zombijárvány által letarolt emberiség fölött vámpírok (!) igyekeznek átvenni a hatalmat. A sztorit maga Romero adaptálja tévére.
  • Táncoltál már a leszakadt arcú ördöggel akármilyen holdfénynél? A legendás maszkmester, Rick Baker csinált egy digitális JOKER-mellszobrot a karakter Scott Snyder/Greg Capullo-féle verziója (aki levágott arcát gemkapcsokkal rögzíti) alapján.
  • POSZTER - Ahová megyünk, ott szükség van menő poszterekre. VISSZA A JÖVŐBE a Mondótól. ///  SZÁRNYAS FEJVADÁSZ by Raid 71 /// Vrrvrrvrrrvrrr-vrrrmmmmmmmmmmm by Francesco Francavilla /// Posztapokaliptikus '80-as évek? Koncepciós rajz az X-MEN: APOCALYPSE-hez Küklopsszal és Jean Greyjel. /// Amióta Francesco Francavilla látta az új MAD MAXet, azóta ahhoz rajzolgat posztereket... nem hibáztatjuk.

madmax

  • TRAILER -  Maszkos gyilkos idegesítő szőkéket gyilkolászik. Kinek drukkoljunk? A Sikolyt idéző, egész szórakoztatónak tűnő horrorvígjáték-sorozatban beköszön a sikolykirálnyő, Jamie Lee Curtis is. SCREAM QUEENS trailer /// Új trailer a BLACK MASShez, Johnny Depp gengszterfilmjéhez. Erős. /// Elijah Wood kisgyerekeket öl. Mentségére legyen mondva, bezombultak, és harapósak lettek. COOTIES trailer.
  • KÉP - Dúl az őrült szerelem. Joker és Harley, azaz Jared Leto és Margot Robbie a SUICIDE SQUAD forgatásán. /// Az első kép a WARCRAFT-filmből: Orgrim, a pacifista, diplomata ork. /// Matt Damon vs. a vörös bolygó: az első kép A MARSI Ridley Scott-féle adaptációjából. /// Szép jó estét az Arya-göncöket lecserélt Maisie Williamsszel! Pedobear approves.

arya

  • BÓNUSZ - A világ egyetlen hivatalos STAR TREK-licensz épülete: egy kínai játék- és mobilinternetcég USS Enterprise formájú központja. Hat évig építették 160 millió dolcsiból. /// Hölgyeim és Uraim: az Endor Szimfonikus Zenekar! by Marcelo Braga /// Ennél jobb dologgal nem végződhet a hét: Peter "The Man" Dinklage arról énekel, hogy még mindig életben van a TRÓNOK HARCÁban. /// Egy kis ILM-történelem egy percben: trükkök az első STAR WARStól a JURASSIC WORLDig.

 

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!