Newsflash - 22. hét

Az eredetileg tervezett kilenc rész helyett tizennyolcból (!) áll majd a TWIN PEAKS harmadik évada (mindet Lynch fogja rendezni), és Angelo Badalamenti is visszatér zeneszerzőnek.

A LEGEND OF CONAN a '82-es film közvetlen folytatása lesz (végre elfelejthetjük a Conan, a pusztítót), csak ugye 30 évvel később játszódik majd. A producer Eastwood Nincs bocsánatát emlegette...

A Fox ismét nekifut egy THE LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN adaptációnak - természetesen egy egész franchise-t akarnak csinálni belőle. Rendezője egyelőre nincs, a producer a régi motoros John Davis (Ragadozótól Chronicle-ig sok minden) lesz. Extra korai előrejelzés: nyilván nem lesz olyan jó, mint a képregény, de még egy akkora szart se tudnak csinálni, mint a 2003-as feldolgozás.

Jövőre jön William Gibson első képregénye - a négyrészes minisorozatról a szerző annyit árult el, hogy egy "Band of Brothers vs. Blackwater" koncepcióból indult ki, a promókép pedig II. világháborús/hidegháborús témát ígér. Azt még nem tudni, ki fogja rajzolni (viszont Gibsonnak lesz egy társírója Michael St. John Smith személyében).

A marsi (The Martian) filmadaptációjának magyar címe: MENTŐEXPEDÍCIÓ! Láthatóan Matt Damon is kiborult.

marsi1

Kiszivárgott, amit már lehetett sejteni/remélni: Elektra benne lesz a DAREDEVIL második évadában. Jelenleg a megfelelő színésznőt keresik a szerepre.

A marketing nem alszik. Kizárt, hogy az eredetinél nézhetetlenebb legyen. (Természetesen Asylum - amúgy benne van a legendás színészóriás, Casper Van Dien lánya is!!!!!!!44!!!4!)

A dolgok jelenlegi állása szerint nem lesz új TRON-film, a Disney lelőtte a 2010-es Örökség stábjával tervezett folytatást. Ez már csak egy potenciális, új Daft Punk Soundtrack fényében is kár...

Batman a száguldozó Joker és Harley kocsiján lóg a SUICIDE SQUAD forgatásán.

batmanvsjoker

TRAILER - You wouldn’t steal a cop car, would you? – Cop Car trailer /// American Ultra trailer – A beszívott szuperügynök /// Megjött az előzetes az egyébként kurva jó POINT BREAK tökéletesen fölösleges újrahajrázásához, szörf helyett az összes létező modern extrémsporttal, ami az execeknek csak eszébe jutott, meg természetesen jó kis sápatag-sötét szűrővel. Már most kezdjük elfelejteni. /// Welcome! Meglepően ötletes kis JURASSIC WORLD tévéspot. /// Groovy! Teaser (NAGYON teaser) az ASH VS EVIL DEADhez.

POSZTERPREDATOR by Dan Mumford /// DÉLIDŐ by Tom Whalen /// Solaris!

BÓNUSZ - Svédelt STAR WARS: AZ ERŐ ÉBREDÉSE előzetes - a már jól ismert magyar csapattól. /// Légy te is Batman! /// Megvolt már a Kung Fury? /// Elnézést kérünk.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!