Newsflash - 24. hét

  • 93 éves korában elhunyt a nagy és felejthetetlen Sir Christopher Lee. Volt ő egyebek mellett Dracula, Fu Manchu, múmia, Sherlock Holmes, Bond-gonosz, sötét jedi, Szarumán, és az utóbbi években még heavy metal albumokat is kiadott. Élete hosszú, karrierje legendás volt.
  • A Universal és a SyFy tévésorozatot csinál Dan Simmons klasszikus sci-fi eposzából, a HYPERIONból. A producerek Bradley Cooper, Graham King (Argo) és Todd Philips (Másnaposok) lesznek, az író pedig a Boardwalk Empire-en edződött Itamar Moses. A kérdés már csak az, hogy: örülünk, vagy aggódunk?
  • Az nem újdonság, hogy a Sony meg akarja csinálni a BAD BOYS harmadik részét, az viszont igen, hogy immár nem Michael Bayt, hanem Joe Carnahant akarják a rendezői székbe ültetni. Fuck yeah! (Bár Carnahannak nincsenek valami jó tapasztalati a hollywoodi stúdiókkal, és ennek gyakran hangot is adott, szóval... érdekes.)
  • A CONSTANTINE tévésorozat hivatalosan halott. A stúdió megpróbálta eladni új csatornáknak, de senki sem harapott rá. A stábot szélnek eresztették.
  • Hét évet kellett várni rá (2008-ban megjelent egy 0. szám), de idén ősszel végre tényleg elolvashatjuk Jeph Loeb és Tim Sale CAPTAIN AMERICA: WHITE című minijét, a nagyszerű "szín-sorozat" (Spider-man: Blue, Daredevil: Yellow, Hulk: Grey) új felvonását.

amerkap

  • TRANSFORMERS 5: Eredetileg úgy volt, hogy már a negyedik részt sem Michael Bay rendezi, de Mark Wahlberg most azt mondta, hogy valószínűleg az ötödiket is ő fogja.
  • A DAREDEVIL jövőre érkező második évadában felbukkan a Megtorló (még nem tudni, mekkora szerepben, de teljesen kizárt, hogy csak pár cameo legyen), és a The Walking Deadből ismert Jon Bernthal fogja játszani. Meglepődnék, ha ezután sokat kéne várni a karakter saját sorozatára.
  • James Cameron látta az új TERMINATORt, és azt mondta, hogy baromi jó. (Az előző két filmről semmi ilyesmit nem nyilatkozott.) Átkerültünk egy párhuzamos világba? Vagy tényleg jó lenne a film?
  • Az Alien-filmek, a 2001 és társaik után szeptemberben ismét mozikba kerül itthon a VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT is!
  • Ideje az évi egy Uwe Boll-posztunknak. A Mester Kickstarter kampánya a tervezett RAMPAGE 3-hoz bebukott, ezért azt üzeni a rajongóinak (vannak olyanok?), hogy kapják be.
  • KÉP – Molly Millions + városképek: Vincenzo Natali új látványterveket tett közzé meg nem valósult NEUROMÁNC adaptációjából. /// Mulder & Scully rollin'. Zajlik az új X-AKTÁK évad forgatása.

x-akták

  • TRAILER – Jennifer Lawrence az első trailer alapján nem szarozik tovább: Lehet sírni, vagy örülni, mindenesetre idén véget ér az ÉHEZŐK VIADALA. /// Stílusos és cool: új trailer a THE MAN FROM U.N.C.L.E.-höz. (Plusz pont a Nina Simone dalért.) /// Indul az Ares 3! Itt az első videó A MARSIból A MENTŐEXPEDÍCIÓból - Matt Damon bemutatja a legénységet. Itt pedig az első trailer. ///  A múltkori trailer után most már az akciókból is kapunk egy kis ízelítőt. Meg Monica Bellucciból. TV spot a SPECTREhöz. /// Emma Watson, Ethan Hawke és a sátánkultusz. Remek hangulatú full trailer Alejandro Amenábar REGRESSION című thrilleréhez.
  • POSZTER + FAN ART - A sátánkultusz által sanyargatott Emma Watson Alejandro Amenábar új thrillere, a REGRESSION poszterén. /// Szóval, ha jól értjük, az idegeneknek még nagyobb fegyvereik lesznek? Az első poszter a FÜGGETLENSÉG NAPJA 2-höz a Licensing Expóról. /// Francesco Francavilla Sir Christopher Lee-re emlékezik. /// Nem kellett sokat várni az első fan artokra, amik a MEGTORLÓként ábrázolják Jon Bernthalt... (by Boss Logic)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!