Tales of Halloween előzetes - Riadalom, rögtön tízszer

1978 óta tudjuk, hogy október 31-én nem tanácsos éjszaka a szabadban bóklászni, pláne akkor nem, ha egy amerikai kis- vagy kertváros lakója, netán egyenesen hormontúltengéstől szenvedő tini vagy. Amennyiben pedig abban a ritka pechben lenne részed, hogy aznap richtig az Epic Pictures új antológiájának helyszínéül választott, egyelőre névtelen városkában tartózkodsz, akkor sajnáljuk, de neked reszeltek.

A nem is olyan sokára érkező válogatásban tíz rendező szövetkezett arra, hogy egyetlen éjszaka alatt és egyazon helyszínen játszódó, lazán összefüggő rémlátomásokkal hozzanak szívbajt a nagyérdeműre - maszkos gyilkosokkal, síron túli mumusokkal, földönkívüliekkel, meg ami a kikacsintgatós klisérepertoárba még belefér. Akad köztük ugyan pár ismertebb név (Neil Marshall - A barlang, Darren Lynn Bousman - izé, Fűrész 2, 3, 4, Lucky McKee - The Woman), a legtöbben azonban inkább a kortárs, obskúrus B-horror krémjéből kerültek ki, és korábban leginkább íróként, vágóként vagy éppen színészként vettek részt ilyen-olyan projektekben (de amúgy cameoként olyan nevek is be lettek lengetve, mint Joe Dante, John Landis és Adrienne Barbeu, hogy milyen minőségben, azt még nem tudni). Így hát garancia semmire nincs, ugyanakkor az ismeretlen tehetségek (?) szabadjára engedése szimpatikus, az elmúlt idők felemásra sikerült horrorantológiái után ránk is férne egy jól sikerült tabló, a rövid teaser pedig elég ígéretes.

A rend kedvéért még álljon itt egy lista legalább a fícsörölt rendezőkről, aztán a kommentekben kézfeltétellel lehet jelezni, kinek melyik a kedvence, vagy hogy vajon jó lesz-e ez az egész: Neil Marshall (Dog Soldiers, Descent, Trónok Harca), Darren Lynn Bousman (Fűrész-filmek), Andrew Kasch, Axelle Carolyn, Lucky McKee (The Woman), Mike Mendez (Bazi Nagy Pók), Dave Parker, Ryan Schifrin, John Slipp, Paul Solet

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!