Newsflash - 32-33. hét

  • Cocksuckers! A kibaszott HBO csendben tárgyalásokat kezdett a kibaszott DEADWOOD atyjával, David kibaszott Milch-csel, hogy kilenc kibaszott évvel a sorozat vége után lezárják a kibaszottul lógva hagyott sztorit - valószínűleg egy kibaszott (tévé- vagy mozi)film formájában. Ha megvalósul, simán ez az év kibaszott híre.
  • Jön Scorsese és DiCaprio hatodik (!) közös projektje, a THE DEVIL IN THE WHITE CITY. Az Eric Larson non-fiction könyve alapján készülő film egy Dr. HH Holmes nevű gyilkosról szól (DiCaprio), aki az 1893-as chicagói világkiállítás környékén egy komplex "gyilok kastélyba" csalta az áldozatait, és különböző furmányos módokon végzett velük.
  • Egy rakás friss hír az új SW-filmekről
  • December 18-án (szóval elvileg pénteken, a szokásos csütörtök helyett), az amerikai premierrel egyidőben mutatják be nálunk a STAR WARS: AZ ERŐ ÉBREDÉSÉt (eddig úgy volt, hogy csak karácsonyra ér ide).
  • A Disney és a Lucasarts a közelgő új STAR WARS filmet az eddigiek újrakiadásával szeretné ünnepelni, ezért limitált, fémdobozos Blu-Ray verziót dob a piacra november 10-én, amit péntekig lehetett előrendelni. Sok újdonságot nem várhatunk tőle, maximum a pofás borítókat. Azért az is valami (not).

sw

  • A DC/Warner megelégelte, hogy azzal vádolják, nincs humora: az új, POWERLESS című sorozata egy hagyományos sitcom lesz az NBC-nél, elvileg afféle OFFICE egy szuperhősökkel teli világban. A főszereplők egy biztosítótársaság munkatársai, akik a DC-karakterek városzúzó harcai után takarítanak. (Egyébként elvileg másodvonalbeli szuperhősök tűnnek majd fel benne, szóval Batmanre és Supermanre nem nagyon lehet számítani.)
  • A Warner, reménykedve benne, hogy már senki sem emlékszik a 2000-es, Jeremy Irons-féle adaptációra, új DUNGEONS & DRAGONS mozifilmet fog készíteni, sőt, már a forgatókönyv is megvan hozzá (a Démonok között 2 és a Titánok haragja írójától - ez mondjuk annyira nem biztató). A rendezőt még keresik.
  • Ian McShane után újabb nagy név (sőt, még nagyobb) csatlakozott a TRÓNOK HARCA hatodik évadához: a legendás Max Von Sydow a Háromszemű Hollót, Bran Stark Falon túli tanítómesterét alakítja majd (a negyedik évad végén már feltűnt a karakter egy másik színész bőrében).
  • Lev Grossman A VARÁZSLÓK című könyvéből a SyFy jóvoltából láthatunk jövőre sorozatot 13 résszel, aminek a forgatása már el is kezdődött, mégpedig Vancouverben. Megtudtuk, kik lesznek a főszereplők: Jason Ralph (Quentin Coldwater), Stella Maeve (Julia), Hale Appleman (Eliot), Arjun Gupta (Penny), és Olivia Tyler Dudley (Alice). Így a képek alapján egész jól sikerült a casting.
  • A WiiU-exkluzív és a játékmenetéért az egekig magasztalt ZombiU a Nintendo gépének lassú kimúlásával megfertőzi a többi újgenerációs konzolt: prózaian egyszerű Zombi néven érkezik PS4 és XboxOne platformokra is.
  • Szeptember 26-án startol a Disney XD-n a MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY animációs sorozat, ami többek között elmeséli majd, hogy Star-Lord mivel is töltötte idejét az elrablása és a filmbéli események közt.
  • A Blizzard bejelentette a WORLD OF WARCRAFT legújabb kiegészítőjét a LEGION-t. A Burning Legion megint bepróbálkozik, az új kaszt, a Demon Hunter erősíti az azerothi sorokat, ráadásul megnyílik a Broken Isles nevű új terület is, plusz bevezetik a Honor Systemet.
  • "Új" Tolkien-könyv a láthatáron: Amerikában októberben jelenik meg először önálló kötetként a Kalevala ihlette THE STORY OF KULLERVO című fantasy, amelynek főhőse egy gonosz máguson igyekszik bosszút állni. Tolkien még 1914-ben kezdte írni a sztorit, valószínűleg ez volt az első prózája.
  • Tom Hardy beszállt színészként és producerként a zseniális 100 BULLETS (iszonyat fordulatos és stílusos hardcore ponyva-noir) filmadaptációjába.
  • Most már biztos, hogy Matt Ryan Constantine-ja legalább egy epizód erejéig felbukkan majd az ARROW-ban. Szóval, bár az NBC elkaszálta az okkult nyomozó saját szériáját, még nincs vége a dalnak.
  • Ha bármi kételyed is lett volna, hogy mi az a film noir, akkor a British Film Institute elmagyarázza neked egy részletes infografikában. Bónuszként egy lista, hogy mit is érdemes megnézni a zsánerből.
  • TRAILER – Magyar thriller – VÍKEND /// DEADPOOL /// THE HATEFUL EIGHT előzetes. Erre találták ki a kifejezést, hogy "nuff said". /// Japánban augusztus elsejétől vetítik a mozik az első ATTACK ON TITAN élőszereplős filmet, és mivel még mindig nem tudni, hogy mikor küldik ki nemzetközi vizekre, inkább rittyentettek még egy előzetest, ami természetesen többet mutat, mint az eddigiek. /// Meglepően hangulatos első teaser az HBO WESTWORLD sorozatához. /// Új trailer a SICARIÓhoz. Ez egyre jobban és jobban néz ki. /// THE KEEPING ROOM /// Ugye mindenki várja már, hogy Millennium Falconnal apríthassa a birodalmiakat!? Űrhajócsatás trailer a STAR WARS BATTLEFRONThoz. /// MAFIA III /// Van élet A BERNI KÖVET után! Köbli Norbert és Szász Attila új filmje, a FÉLVILÁG hatásos előzetessel bizonyítja, van még mit a levesbe aprítani.
  • KÉP - Jon Bernthal, azaz Frank Castle épp megtorol a DAREDEVIL második évadának forgatásán. /// Elnézve ezt az új képet, úgy tűnik, a rohamosztagosok harminc év alatt sem tanultak meg célozni /// Luke Skywalker, a tisztességben megőszült jedi mester
  • MŰVÉSZET - What a lovely day! by Andrew Sebastian Kwan /// Marko Manev: STAR WARS /// Francesco Francavilla borítója a Marvel Jedi visszatér után játszódó SHATTERED EMPIRE képregényéhez. /// Elbűvölő posztapokaliptikus csoportkép. by Scott C /// A vadon hercegnője by Joe Wilson /// Francesco Francavilla tisztelgése a napokban elhunyt Roddy Piper előtt.

they live

  • POSZTER - Íme a következő évek legjobb szuperhősfilmjének első posztere /// Ahol a happy ending... ugye tudjuk, mire utal. Első poszter a DEADPOOLhoz. /// Francesco Francavilla menő borítója a DRIVE képregényes adaptációjához. /// A NASA hivatalos, hatvanas éveket idéző és egyúttal tudományos ismereteinket is fejlesztő plakátjai az egyelőre még csak fiktív Exoplanet Travel Bureau utazásaihoz. /// A Mondo csinált egy MAD MAX posztert...

MADMAX

  • BÓNUSZ - Mark Hamill elég viccesen szokta aláírni a kezébe nyomott STAR WARS promókártyákat. /// Nathan Anderson mitológiai szörnyábécéje: avagy újabb dolog, amiről eddig nem tudtad, hogy égető szükséged van a birtoklására. /// Aki még nem ismerné az EPIC RAP BATTLES OF HISTORY-t, annak itt a legfőbb ideje! Nice Peter és EpicLLOYD (illetve a sok közreműködő) már 4 évada ugrasztják egymásnak a híres és hírhedt személyiségeket, hogy eposzi rap-csatában mérkőzzenek meg egymással. Ebben a legújabb videóban Stan Lee és Jim Henson nyomatják a szájkaratét. /// Ha valaha is kíváncsi voltál rá, mit meccselne a női Thor és a Zombi Hulk. (Milton Pool animációs fan-filmje.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!