Newsflash - 34. hét

  • Megtaláltuk a hét legidiótább (és egyetlen) hírét: a Warner meg akarja filmesíteni Dante ISTENI SZÍNJÁTÉKának Pokol című részét, méghozzá egyfajta szerelmi történetként: a főhős ki akarja menteni a pokolból a nőt, akit szeret. Ja, és természetesen franchise-ként képzelik el az egészet. Remélhetőleg megfilmesítik majd Goethe Faustját is, és összehozzák a kettőt egy nagy, közös filmes univerzumba.
  • Van egy ilyen könyv: THE MAKING OF STANLEY KUBRICK'S 2001: A SPACE ODYSSEY. Nem szégyen sírni. (Bővebben: itt.)
  • TRAILER - VICTOR FRANKENSTEIN /// Matt Damon a legjobb botanikus a bolygón. Új trailer a Mentőex... A MARSIhoz. /// THE WITCH /// Uncharted: The Nathan Drake Collection: nagyszerű trailer az eddigi három UNCHARTED ősszel megjelenő, remasterelt újrakiadásához. Aki játszott velük, annak totál hidegrázás. /// Új trailer a NARCOShoz, a Netflix drogháborús sorozatához a Medellin kartelltől. Jövő pénteken jön az összes epizód - az a hétvégénk megint el fog szállni.
  • POSZTER - Annyira B-gagyi, hogy már jó, és talán ebben pont ez a lényeg. ASH VS. EVIL DEAD poszter. /// Godzilla by Jared Muralt (Mondo) /// Borítók Warren Ellis kőkeménynek ígért JAMES BOND képregényéhez /// Elég vagány és ötletes Hitchcock-poszterek. by Benedict Woodhead /// Thor by Matt Ferguson
  • BÓNUSZ - Han és Jack eszmét cseréltek csempészésről és kalózkodásról. /// Ez az 1965-ös FANTASZTIKUS NÉGYES pin-up Jack Kirbytől sokkal aktuálisabb most, mint azt a Fox szeretné. /// Így nézett volna ki a FIREFLY '30-as évekbeli ponyvaregények formájában. (by Robert Jimenez) /// A Mad Max: Fury Road üldözéses jelenetének fantasztikusan profin kivitelezett reprodukálása gokartokkal (ami nem csoda, hiszen ez a Mad Max videojáték promója is egyben)

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!