Newsflash - 35-36. hét

  • Jön az év egyik legjobb komédiája, a WHAT WE DO IN THE SHADOWS folytatása, természetesen az eredeti alkotóktól - szerencsére nem ugyanazt akarják elsütni még egyszer, szóval az új film, Antonról, a farkasemberfalka vezetőjéről szól majd. Sőt, spin-off sorozatot is akarnak csinálni belőle (bár ennek megvalósulási esélye az író-rendezők szerint kicsi), az a két zsarura koncentrálna.
  • Az FX-nél hivatalosan zöld utat kapott egy SONS OF ANARCHY spin-off, ami viszont a korábbi hírekkel ellentétben nem a korábbi generációról szól majd, hanem a kaliforniai Mayans motoros bandáról. Természetesen Kurt Sutter részt vesz a projektben, DE nem ő lesz a showrunner (az illetőt még keresik).
  • A FEAR THE WALKING DEAD első része elég durván tarolt: 10,1 milliós nézettséggel minden idők legsikeresebb kábeltévés debütálásának számít (anyasorozata anno 5,35 millióval nyitott - persze azóta már 15 milliós nézettségéket húz be).
  • Ez a Pandora nem az a Pandora. A Lionsgate filmet, sőt (természetesen) egy egész franchise-t készül csinálni az eddig három részt megért BORDERLANDS játéksorozatból.
  • Vin Diesel Facebookon a THE IRON GIANTről: "Ne lepődjetek meg, amikor a Warner bejelenti a folytatást." (És azt tudni kell, hogy Diesel social médiás megjegyzései utólag általában színigaznak bizonyulnak.)
  • 76 éves korában elhunyt Wes Craven, rémálmaink megálmodója, a horror innovátora, Freddy Krueger atyja, Az utolsó ház balra (1972), a Sziklák szeme (1977) és a Sikoly-széria rendezője. Köszönjük a sok felejthetetlen lidércnyomást, Mester!
  • Superman felnőtté válása: Max Landis hétrészes képregénye, az AMERICAN ALIEN (novemberben) egy új szemszöget ígér az Acélember karakteréhez. Érdekesnek tűnik.
  • Ugyan már 2014-ben szerepelt a Sundance-en, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy szeptemberben debütál az amerikai mozikban a Cooties, amiben fertőzött csirkefalatoktól bezombult kisiskolásokkal néz szembe a rettegő tanári kar (Elijah Wood, Rainn Wilson, Jack McBrayer) több-kevesebb sikerrel.

qasztala

  • POSZTER – Remek poszter az ír vidéken játszódó folklore-horrorhoz, a THE HALLOW-hoz (előzetes: itt.) /// Az első poszter (és nem is akármilyen!) Jeremy Saulnier, a nagyszerű Blue Ruin rendezőjének új thrilleréhez, a GREEN ROOMhoz (amiben ugye Patrick Stewart egy gyilkos skinheadet játszik). /// Dave Johnson borítója a DARK KNIGHT III: THE MASTER RACE-hez. November 25-én jelenik meg. (A "your logo here" a képregényboltoknak szól.) /// Bond. Spectre Bond. /// ...egy messzi, messzi galaxisban. Új AZ ÉBREDŐ ERŐ poszter. /// Érdekesnek tűnik: BBC-film a GTA-játékok atyjáról és a Rockstar alapítójáról, Daniel Radcliffe-fel és Bill Paxtonnal a főszerepben. THE GAMECHANGERS trailer. /// Fantasztikus trailer a Netflix gyerekkatonákról szóló háborús drámájához, az Idris Elba főszereplésével készült BEASTS OF NO NATIONhöz.
  • KÉP – Jópofa koncepciós rajzok (by William Stout) egy soha meg nem valósult JURASSIC PARK animációs sorozathoz. (Azért az a prehisztorikus tömegbunyó elég vagány.) /// Manhattan és egy Szuper csillagromboló méreteinek összehasonlítása, mert hát miért ne. /// Az első kép Michael Fassbenderről az ASSASSIN'S CREED mozifilmből. /// Ezt üzenik a csajok azoknak, akik már előre utálják a női SZELLEMIRTÓK-filmjüket  /// A 2001 forgatásán... (ő már találkozott a fekete monolittal)

2001

  • BÓNUSZ –  Őrült vikinghentelés /// HALO 5 nyitójelenet (Nathan Fillionnal): kicsit kicsordul az ember nyála. /// GYILKOS TRÉFA kabát! /// Szájkosár a kutyádnak Halloweenra. /// Így kell feldobni egy sablonirodát: egy cég dolgozói 3597 post-it jegyzettel csináltak STAR WARS freskót a falukra. /// Mash-up videó a "Pokol klubról", ahol találkozik Obi-Wan Kenobi, Carlito, Tony Montana, John Wick, Penge, a Terminátor... és még sokan mások. Értelme nincs sok, de iszonyú hangulatos, és rohadt jól van összevágva.

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!