Newsflash - 39. hét

  • A TRÓNOK HARCA példátlan erővel tarolta le az Emmyt, és 12 győzelemmel letaszította a trónról az eddigi rekordert, Az elnök embereit (9 győzelem 2000-ben). Megnyerte többek közt a legjobb drámasorozat, a legjobb rendezés, a legjobb írás (utóbbi kettőt az évad utolsó, Mother's Mercy című epizódjáért) és a legjobb férfi mellékszereplő (Peter Dinklage) díját.
  • Jön a legjobb kortárs sci-fi sorozat harmadik évada!
  • "Hivatalos" pamflet a NASA-tól a The Martian (Mentőexpedíció) már eddig is fantasztikus marketingkampányához.
  • Ridley Scott nem egy, hanem kettő, de az is lehet, hogy további három (!) PROMETHEUS-filmet tervez, és az utolsó fog (többek közt) direkt előzményül szolgálni az eredeti Alienhez. Ennek ellenére a PROMETHUS 2 címe ALIEN: PARADISE LOST lesz.
  • Mint kiderült, nem csak Bill Murray és Dan Aykroyd, hanem Sigourney Weaver is felbukkan majd az új, csajos SZELLEMIRTÓKban.
  • A világ legmenőbb MENTŐEXPEDÍCIÓ-vetítése: a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai a Fox jóvoltából a hétvégén megnézhették a filmet odafönt.
  • VIDEO - Megkapó STAR WARS rövidfilm a képzelet erejéről és '78 nyaráról. Bár, hogy mennyire "jogos", azt még nem tudjuk. /// A Hell's Club mintájára, ahol a moziverzum különféle karakterei gyűlnek össze, íme a 100 film jeleneteiből összevágott mash-up, amiben az Uptown Funkra táncolnak a kultfilmek szereplői Napoleon Dynamite-tól kezdve Marty McFly-on keresztül a Blues Brothersig. Hány filmet tudsz megnevezni? /// Hogyan ne csináljunk trélert rovatunkban Robert De Niro és Jeffrey Dean Morgan prezentálja a sokatmondó és fantáziadús HEIST című romantikus létfilozófiai drámát. /// BANSHEE. Utolsó évad. Jön.
  • MŰVÉSZET - Crap. Hellboy by Duncan Fegredo /// Az újragondolt klasszikusok sorozatból: Lady with a Vermine by Richard Kingston /// Kaneda! by Craig Drake

caneda

  • POSZTER - Menő rajongói poszter egy mindenféle DC-s filmet és sorozatot összekötő CRISIS ON INFINITE EARTHS adaptációhoz. /// Úgy néz ki, lassan itthon is megtanulnak jó film/sorozatplakátokat készíteni. Ez az HBO Magyarország saját gyártású sorozatához, az ARANYÉLEThez készült.
  • BÓNUSZ - A múlt héten Hugh Jackman azt mondta, hogy Tom Hardy remek utódja lenne Rozsomák szerepében. És az internet nem tétlenkedik... /// Napi divatrovatunk szerkesztője: Danny Trejo! /// BATMAN vízipisztoly a csodálatos '60-as évekből. Találjátok ki, hol kell beönteni, izé, feltölteni, és hol kell meghúzni a ravaszt.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!