Newsflash - 40. hét

  • Danny Boyle valamikor május-júniusban áll neki a TRAINSPOTTING 2. forgatásának. Az első rész négy főszereplője, Ewen McGregor, Johnny Lee Miller, Robert Carlisle és Ewen Bremner mind felszálltak a fedélzetre.
  • Az HBO erősen gondolkodik a WATCHMEN egy tévésorozatos adaptációján, ami jó, viszont ehhez Zack Snyderrel konzultáltak, ami nem jó. Meglátjuk, mi lesz belőle, egyelőre még semmi sem biztos.
  • Scorsese. De Niro. Pacino. Maffiafilm. Új.
  • A MARSI cirka 55 millió dollárral tarolta le a hétvégét Amerikában. Ennél jobb őszi nyitánya csak a Gravitációnak van, és az is csak orrhosszal előzi meg.

marsi

  • Eleged van már a régi filmek/sorozatok tévés felmelegítéséből? Nem? Akkor tessék:
    - A Fox HALÁLOS FEGYVER sorozatot készít - reboot lesz, vagyis az ismert karakterekkel és új színészekkel, az eredeti alkotók (Black, Donner) NÉLKÜL.
    - A CBS a MacGyvert éleszti fel: ez a sorozat a karakter egy fiatalabb verzióját mutatja majd be, szóval valószínűleg afféle "eredettörténet" lesz.
  • Az ASSASSIN'S CREED mozifilm színészstábja egyre durvábban néz ki: Michael Fassbenderhez és Marion Cotillard-hoz most csatlakozott Jeremy Irons és Brendan Gleeson is.
  • MŰVÉSZET - Egy madár? Egy repülő? Superman? Nem. Rocketeer by Martin Ansin. /// Usagi by Mike Mignola /// A Mondo borítója a tavalyi év egyik legjobb filmjének fémdobozos kiadásához. /// Három alternatív poszter A MARSIhoz (amelyek, mint az alternatív poszterek általában, sokkal jobbak, mint a mainstream verzió). /// Az Erő van ezekkel az új STAR WARS poszterekkel. /// Indulhat a vonat. SNOWPIERCER by Alice X Zhang

snowpiercer

  • TRAILER - Napi kőkeménység: trailer John Hillcoat TRIPLE 9 című zsaruthrilleréhez /// Még jobb előzetes a VISSZATÉRŐhöz. /// Bond ölni és meghalni megy: új (végső) SPECTRE trailer. /// A doki és a DeLorean visszatér egy új előzetesben, amelyet a VISSZA A JÖVŐBE 30. évfordulójára megjelenő kiadáshoz készítettek. /// Még újabb, még hosszabb, még jobb trailer az új X-AKTÁK évadhoz

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!