Newsflash - 41. hét

  • What a lovely day! George Miller megerősítette, hogy még további két MAD MAX-et fog írni-rendezni. (Igaz, mielőtt újabb nyolc hónapra kimegy a sivatagba, még elkészít egy kisebb, trükkök nélküli filmet.) 
  • Evangeline Lilly gonosz seggeket fog rugdosni! 2018-ban jön A HANGYA folytatása, ANT-MAN AND THE WASP címen. UPDATE: És a Marvel bejelentett további három, egyelőre cím nélküli rejtélyfilmet 2020-ra. 
  • Az első dögös kép a Sundance TV jövőre debütáló HAP AND LEONARD sorozatából Joe R. Lansdale sötéten vicces déli gótikás könyvei és novellái alapján. A börtönviselt Hapet James Purefoy, elválaszthatatlan cimboráját, Leonardot, a "balhés, köcsög niggert"(önjellemzés) Michael K. Williams alakítja, és bűnügyeket oldanak majd meg a sötét Délen. De keményen ám. 
  • Igen, ez az, aminek látszik. (Amerikában január végén, az új évad előtt jelenik meg.) 


POSZTER - Mulder és Scully még mindig az Igazságot keresik. Poszter az új X-AKTÁK évadhoz (egyelőre kissé silány minőségben). /// Joe Quesada posztere a DAREDEVIL második évadához. The Punisher is coming. /// Alex Malejev vagány posztere a Marvel/Netflix novemberben érkező JESSICA JONES sorozatához. /// A TRIPLE 9-nak már a posztere is csupa finomságot ígér. A brutáltrailer, ha valaki lemaradt volna róla. /// Az élet a 150. részre sem válik habos tortává a THE WALKING DEADben. 

TRAILER - The game is afoot! Teljes trailer a Cumberbatch/Freeman féle SHERLOCK karácsonykor érkező viktoriánus különszámához. /// GAMERA /// THE MAN IN THE HIGH CASTLE /// A Coen-tesók megint eldobták az agyukat - frenetikus HAIL CAESAR! trailer, annyi sztárral, hogy itt nincs is elég hely a felsorolásukhoz. 

MŰVÉSZET - Kellemes hetet kívánunk mindenkinek a Mondo GONOSZ HALOTT 2. poszterével! /// BATMAN kártyázik... by Ken Taylor /// Hát persze, hogy Bill Sienkiewicz rajzolta az eddigi legjobb borítót a DARK KNIGHT III: THE MASTER RACE-hez. /// MASTERS OF THE UNIVERSE by Mike Saputo /// Egy kis STAR WARS? A művek egy lucasfilmes plakátversenyre készültek. 

BÓNUSZ - Mégsem olyan jó Luke Skywalkernek lenni. Legalábbis egy lépegető talpa alatt biztosan nem. (A BATTLEFRONT bétából.) /// Nagyon fontos videó! James Bond összes gazembernyírása 38 percben.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!