Newsflash - 42. hét

  • A jövőre érkező BATMAN: GYILKOS TRÉFA animációs film alkotói engedélyt kaptak a Warnertől, hogy felnőtteknek szóló, R-es (!) besorolással készítsék el az adaptációt. Ez nem jelenti azt, hogy így is tesznek, csak adott a lehetőség (A sötét lovag visszatér is sima PG-13-mat kapott, mégis elképesztően durva volt.
  • Dr. Horrible lenyomta a Bosszúállókat! Joss Whedon azt mondta, hogy független finanszírozással készült internet show-jával, a DR. HORRIBLE'S SING-ALONG BLOG-gal személy szerint több pénzt keresett, mint a másfél milliárdos összbevétellel büszkélkedő AVENGERS megírásával-megrendezésével. 
  • James Cameron már hosszú évek óta próbálja filmre vinni a BATTLE ANGEL ALITA című eposzi sci-fi mangát, de mivel túlságosan el van foglalva az Avatar három (!) folytatásával, át akarja ruházni a rendezői teendőket Robert Rodrigueznek. (Adná inkább az Avatart Rodrigueznek).
  • Már egy ideje pletykálnak egy X-MEN tévésorozatról, és a pletyka most megerősítést nyert - kétszeresen is. 1. A Fox HELLFIRE címen készít '60-as években játszódó szériát a Pokoltűz (Hellfire) Klubról és egy annak mutáns tagjaira vadászó különleges ügynökről.2. Az FX pedig LEGION címen regél majd a többszörösen hasadt személyiségű mutánsról, David Hallerről, vagyis Xavier fiáról. Mindkét sorozat mögött ott állnak (bár csak executive producerként) az X-filmek kulcsemberei Bryan Singertől Lauren Donneren át Simon Kinbergig, úgyhogy esélyes, hogy a két show részét képezi majd szélesvásznú társaik kontinuitásának. 
  • Egy ideális világban a DIE HARD 5 után a Fox összes illetékese kiugrott volna az ablakon, de most úgy döntöttek, még nem gyalázták meg eléggé a sorozatot: csinálni akarnak egy hatodik részt. Méghozzá a DIE HARD 4 rendezőjével, Len Wisemannel (John Moore-t felkérni azért már túl nagy pofátlanság lett volna) és egyfajta khm, "eredettörténetben" gondolkodnak, ami a '70-es években játszódna egy fiatal McCLane-nel (Willis a karakter jelenlegi önmagát játszaná a film kerettörténetében). 
  • Jön egy fincsinek ígérkező játék a PÉNTEK 13 alapján: 1 (Jason) a 7 (sikongó áldozatok) ellen multiplayer lesz, és ráadásul maga Kane Hodder adja a hokimaszkos gyilkos hangját. Az előzetes bájos, a Kickstarter dübörög
  • POSZTER – IMAX-poszter a SPECTRE-hez. Kemény. /// Újabb dögös alternatív poszter A MARSIhoz. /// Elveszett (lemészárolt) ártatlanság. BEASTS OF NO NATION poszter. 
  • MŰVÉSZET! - Szemek a város fölött. - A HOLLÓ by Tony Washington /// Gyönyörű poszterek Nicolas Delorttól a klasszikus Universal-horrorokhoz. /// Igen, ezeket a droidokat keresik. by Paul Shipper /// A LÉGY by Johnny Dombrowski /// Marty by Sean Murphy (Egyébként a közelgő Vissza a jövőbe képregényhez készült, amelyet részben maga Bob Gale, a filmek írója jegyez.) 
  • TRAILER – Csak vándorlunk a posztapokaliptikus pusztaságban... Új FALLOUT 4 trailer. /// Rendhagyó, nagyon cool animációs trailer az X-AKTÁK új évadához. /// Az első teaser a DAREDEVIL második évadához - Elektrával és a Megtorlóval! (Az utolsó fél perc az új anyag, addig az első évadból van összevágva.) /// Freaks of Nature 
  • BÓNUSZ – Ha valaki szeretné megcsodálni az összes eddigi THE WALKING DEAD borítót (füzetek, kötetek stb.) egyetlen oldalon, jó helyen jár itt. /// Batmobile papucs. Kérdés? (Itt rendelhető.) /// A tökéletes STAR WARS akciófigura. (A levágott kezek sorozat első darabja, és nem vicc - itt lehet megrendelni.) /// Jurassic World, ha 1978-ban forgatták volna le (főszerepben: Michael Cain, Raquel Welch, Richard Pryor és Charlton Heston).


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!