Newsflash - 43. hét

  • Fogalmunk sincs, hogy lehetne valamirevaló filmet készíteni Neil Gaiman szimpatikusan elszállt gyerekkönyvéből, a SZERENCSÉRE A TEJ-ből, de ha valaki, hát Edgar Wright képes lehet rá. Márpedig ő fogja rendezni az adaptációt, amelyben egy apa (elvileg Johnny Depp), tűzön-vízen, időn-téren, kalózokon-űrlényeken át igyekszik hazavinni egy üveg tejet a gyerekeinek.
  • Duncan Jones és Rian Johnson twitteres csörtéjének igaz története: itt. (És igen, megálltuk, hogy leírjuk azt, hogy cicaharc. Illetve, mégse.)
  • Bryan Fuller feléleszti a '80-as évek közepének híres, Steven Spielberg által gondozott antológiasorozatát, a sci-fi/horror/fantasytörténeteket elmesélő AMAZING STORIES-t (kb. az Alkonyzóna kistestvére). Az NBC-nél fut majd, Spielberg nem vesz részt benne.
  • A Geekzen már olvashattatok interjút A Hegy alkotóival, most pedig az Indiegogo platformon meg is finanszírozhatjátok a teljes kötetet: magyar posztapokaliptikus képregény egy kattintásnyira!
  • Sok-sok millióan rajonganak a VISSZA A JÖVŐBE-filmekért, pedig a Népszava már 1987-ben frankón megmondta csodálatosan éleslátó kritikájában, hogy nem csak vacak az egész, de ráadásul a könyvolvasás haláláért is felelős. 
  • A sötét oldal hatalmas. Ukrajnában, ahelyett, hogy ledöntöttek volna egy Lenin-szobrot, átalakították azt Darth Vader szoborrá. 


  • POSZTER - "Amióta csak az eszemet tudom, gengszter akartam lenni." A Mondo remek posztere a NAGYMENŐK 25. évfordulójára. by Matt Needle /// Ne bízz senkiben. De főleg ne a cigarettásban. Ha még nem tudnád. /// Szeretjük, amikor egy poszter a maga egyszerűségében gyönyörű. /// Íme az amerikai AMC mozihálózat saját alternatív posztere AZ ÉBREDŐ ERŐhöz. by Dan Mumfuord /// A Mondo kiadja hanglemezen a VISSZA A JÖVŐBE-filmek zenéit. Így. Art by DKNG/Matt Taylor /// Még egy kis VISSZA A JÖVŐBE: két új poszter (illetve az egyik két változatban) az évforduló tiszteletére. 
  • MŰVÉSZET! - Long live the new flesh! by Chris Garofalo /// Miau. by Fabio Baldolini /// A Mondo licenszelt anyagokkal szerzett nevet magának (Star Wars, LOTR, Marvel/DC, Vissza a jövőbe, amit akarsz), de mostantól popkultúramentes, eredeti cuccokkal is megjelennek. Ez az egyik első ilyen poszterük. Elég szép. Centuries by Kilian Eng /// A sok jedi és időgép után váltsunk egy kis romerós zombiapokalipszisre. Merthogy idén A HOLTAK NAPJA is 30 éves. by Chris Garofalo 
  • TRAILER – Van még, aki nem látta az új Star Wars teljes előzetesét? És csak a zenével, dialógusok és effektek nélkül? /// Natalie Portman rendet tesz a vadnyugaton /// Jessica Jones 
  • KÉP - Mark Mann portréja Robert Duvallról. Egy ősrégi kamerával és lencsével készült. /// Bob, Michael és Steven a világ legmenőbb időgépének motorháztetején cseverésznek a forgatáson. 
  • BÓNUSZ - Megnéztük a STAR WARS poszterét egy romok közti dobozban talált napszemüveggel is. Nem egészen értjük a dolgot. /// Az Acélember megőrült, és csak a sötét lovag állíthatja meg! Valaki összevágott egy túlzás nélkül briliáns BATMAN V SUPERMAN trailert a '40-es és '50-es évek sorozataiból.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!