Newsflash - 45. hét

  • Hans Zimmer jövő május 11-én Budapesten koncertezik a Papp László Sportarénában
  • 2017-ben új Star Trek tévésorozat jön 
  • Hollywoodban tényleg rájöttek, hogy a nők fizetőképes keresletet jelentenek, és most belehúztak: 1. A SyFy egy VAN HELSING-sorozatot készít, amelyben egy Vanessa Van Helsing nevű karakter fogja aprítani a vámpírokat. 2 Sandra Bullock közben az OCEAN'S ELEVEN női változatának élére áll; ebben Soderbergh és Clooney is benne van producerként. 
  • Találkozunk... 26 év múlva? Az új TWIN PEAKSet elhalasztották 2016-ról 2017-re. Bár, ha azt vesszük, hogy mennyi komplikáció volt vele máris, csoda, hogy egyáltalán elkészül. 
  • Megint kevesebbek lettünk egy horrorlegendával. 68 éves korában elhunyt Gunnar Hansen, az eredeti Bőrpofa. 
  • 2017/2018-ban jön a CALL OF DUTY mozifilm, előtte meg a 2017-ben jön a Witcher-adaptáció 
  • A rossz hír az, hogy a rég várt, és tavaly ilyenkor órási crowdfunding-sikert aratott NYUGAT + ZOMBIK képregénykötet késik, nem jelenik meg az eredetileg tervezett decemberi időpontban. A jó hír, hogy Csepella Olivér gőzerővel dolgozik rajta, és nem áldozza be a minőséget a határidő oltárán. 
  • Duncan Jones még első filmje, a Hold után akarta leforgatni a futurisztikus Berlinben játszódó, Szárnyas fejvadász-szerű sci-fijét, a MUTE-ot, amelyben egy néma bárpultos nyomoz eltűnt barátnője után. Mivel nem jött rá össze a pénz, úgy tűnt, a projekt képregényként valósul meg - már ezen is évek óta dolgoznak (a kép abból van). Most viszont Paul Rudd és Alexander Skarsgard főszereplésével zöld utat kapott a film, és Jones a Warcraft után neki is állhat. Szurkolunk neki! 
  • TRAILER - PREACHER /// Öveket becsatolni! Itt a FALLOUT 4 sok-sok jósággal telepakolt launch trailere. /// WARCRAFT // Új, japán előzetes a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐhöz + új tévéspot /// ALJAS NYOLCAS /// Itt a WoW új kiegészítőjének, a LEGION-nek az előzetese. Búfelejtőnek a Warcraft film után tökéletes. 
  • KÉP - Ryan Reynolds Deadpoolnak öltözött Halloweenra, aztán egy rakás X-Mennek öltözött gyerekkel pózolt. /// Szakálla van, és épp mágusnak tanul: Benedict Cumberbatch a DOCTOR STRANGE forgatásán /// Eddie Redmayne mágikus lények nyomában: az első kép a Harry Potter világában játszódó FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM-ből (premier jövő novemberben). 
  • POSZTER - Új poszter a WARCRAFT: A KEZDETEKhez. Hazai premier május 26-án, két héttel az amerikai előtt (!). /// Megjött a Télapó! Vagy valami olyasmi... KRAMPUS poszter. /// Új karakterposzterek a STAR WARS-hoz - szegény Leiának nincs semmi, amit vagányul az arca elé tarthatna /// Plusz: masszív STAR WARS-TRILÓGIA poszter by Gabz 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!