Newsflash - Játékhírek

Kiosztották az idei The Game Awards 2015 díjakat

Csütörtökről péntekre virradóra lezajlott a The Game Awards 2015, és ahogy azt sejteni lehetett, a legjobb játék a The Witcher 3: Wild Hunt lett (év játéka és legjobb RPG), kapott díjat a Life is Strange és az Ori and the Blind Forest (legjobb dizájn), a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint nem csak a legjobb akció-kalandnak választották, de a zenéje is díjat ért, ezen felül a Rocket League, a Mortal Kombat X és a Splatoon kapták még meg a legjobb plecsniket. A részleteket a hivatalos oldalon lehet megtekinteni (már ha hajlandóak lesznek kirakni végre).


Friss hús a ringben

A The Game Awardson fellebbent a fátyol a Mortal Kombat X második karaktercsomagjáról. A Kombat Pack 2 négy új gyilokmestere pedig nem más, mint A texasi láncfűrészes mészárlás Bőrpofája, Tri-Borg, a három kiborgot magába olvasztó robot, Bo Rai Cho, a részeges karatemester, illetve egy Barakából kibújt Alien Xenomorph (az első pakk Predatora mellől nem hiányozhat). Jövőre ők is ringbe szállnak, addig itt egy szívhez szóló portfólió a négyesről. 


Brutális állat a pályán!

A Dark Souls 3 nem szarozott: brutális hangulatú előzetessel kürtölte világgá, hogy jövő április 12-én jelenik meg. A rajongók már most vágják a centit, és a széria kultikus helyzetét tekintve ezen nincs is mit csodálkozni. Nézzétek meg az előzetest, mert bokalefosatósra sikerült.


Fuck This War!

A nagy visszhangot kavart This War of Mine a handheld verziók után január végén megérkezik végre PS4-re és Xbox One-ra is. Ahogy azt megszokhattuk, lesz némi csavar a dologban, ugyanis a konzolosok a The Little Ones alcímre hallgató kiadásban bővített tartalomnak örvendezhetnek (a PC-sek meg egy új DLC-nek valószínűleg). A háború borzalmai eddig is elég közel kerültek a játékban, ám ezúttal a gyerekeket sem fogják kímélni, szóval torokszorító döntésekre is fel kell készülni. Jött hozzá egy fasza előzetes, érdemes csekkolni.


Szívás Londonban

Van ez a Dontnod Entertainment nevű csapat, aminek Remember Me című játékat, szóvicc ide vagy oda, méltatlanul elfeledte a játékos társadalom. Szerencsére a srácok nem adták fel, és legutóbbi kalandjátékuk, a Life is Strange már jóval nagyobb sikert könyvelhetett el, így most sokan kíváncsiak vagyunk rá,  mi lesz a következő projektjük. Nos, the wait is over, a kiadott előzetesük alapján egy első világháború utáni, spanyolnátha által megtépázott Londonba kerülünk majd, ahol egy vámpírrá változott orvossal kutatjuk a vámpírság mibenlétét. A hangulatra biztos nem lesz panasz, a döntéseinknek - márhogy kinek a vérét szívjuk le - súlya lesz, úgyhogy várjuk szeretettel a Vampyrt.


Nova közbelép

Jó hír annak, aki már szétjátszotta a Legacy of the Voidot: a Blizzard részleteket árult el a DLC titulust messzire elkerülő Novás kiegészítőről. A Nova Covert Ops három epizódból áll majd, egyenként három pályával, ebből az első legkésőbb június 19-én lesz elérhető, az utolsó pedig december elsején, vagy előbb. Elég lesz hozzá a Starter Edition (tehát egyik SC2 sem előfeltétel), és már elő lehet rendelni 15 euróért az egészet (22.47-re jön ki külön-külön, szóval máris megéri). A sztori a LotV után játszódik, amikor is Nova egy összeesküvés szálait igyekszik felgombolyítani, a nyomok pedig egy Defenders of Man névre hallgató csoporthoz vezetnek. Akinek kimaradt a múltkor az előzetes, annak itt van még egyszer. 


A Jakkun menti a Battlefrontot az EA

A pofátlan Season Pass és a halovány tartalom miatt újabb pénznyelőként aposztrofált fejőstehént, a Star Wars Battlefrontot semmiképp sem szeretné veszni hagyni az Electronic Arts, így ingyenes DLC-kel igyekszik felhozni a lemaradást. Ennek első fecskéje a Battle of Jakku, amiben 2 új térképet és egy új játékmódot, a Turning Pointot kapja meg minden “boldog” Battlefront tulaj. A Battle of Jakku szorosan kapcsolódik Az ébredő erőhöz, ugyanis az abban látott sivatagos bolygón lezuhant csillagromboló földbe csapódását is átélhetjük hentelés közben.


Késik a hadjárat

Warhammer 40.000 játékból lassan a padlásig vagyunk, de ettől függetlenül sokan várnak egy online lövöldözős változatra, amit a Behaviour Interactive kalapál már egy ideje. A progi elméletileg novemberben jelent volna meg, de hát jó munkához idő kell, legalább nem egy félkész játékot adnak majd ki. Az Eternal Crusade egyelőre az alfa tesztelésnél tart, ahogy azt az alábbi videó is mutatja, de a projekt él és virul, a fejlesztők livestreammel és update-ekkel adnak időről időre életjelet a haladásról.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!