Newsflash - 2. hét

  • 54 ezren látták nálunk az első hétvégén az ALJAS NYOLCAST. Nem rossz, nem rossz.
  • Készül a sok-sok éve várt DEADWOOD-film! Nem csak pletyka meg "hátha" meg "de jó lenne" meg "reméljük" többé. Lesz! Ezt maga az HBO programigazgatója jelentette ki.
  • Guillermo Del Toro következő filmje az 1966-os FANTASZTIKUS UTAZÁS remake-e lesz. Aki nem ismerné a sztorit: egy csapatot egy tengeralattjáróval együtt mikroszkopikus méretűre kicsinyítenek, hogy megmentsék egy gyilkossági kísérlet áldozatává vált diplomata életét - a testén belülről. És a legénység egyik tagja áruló. (A film regényváltozatát anno Isaac Asimov írta.) A producer James Cameron lesz.
  • Quentin Tarantino a 90-es években majdnem rendezett egy SPEED RACER filmet, méghozzá JJ Abrams forgatókönyvéből, ami Tarantino szerint baromi jó volt (akkoriban, amikor Abrams még nem volt senki).
  • Mint sejteni lehetett, Madds Mikkelsen játssza a DOCTOR STRANGE (egyelőre meg nem nevezett) főgonoszát. Márpedig a Cumberbatch vs. Mikkelsen színészileg a Marvel eddigi legerősebb meccse lesz. Csak aztán írjanak rendes karaktert Mikkelsennek, mert őt nem ér tucatgonoszra pazarolni.
  • Christopher Nolan következő, 2017-ben érkező filmje a DUNKIRK című második világháborús dráma lesz, és a Dinamó hadműveletről szól majd, amelynek során több mint 300 000 szövetséges katonát menekítettek ki egy németek által körülzárt francia városból 1940-ben. Kenneth Branagh-val és Tom Hardyval már tárgyalnak pár kisebb szerep kapcsán, de a főszerepeket ismeretlen színészekre fogják osztani. A zenét mindenki meglepetésére (no) és örömére (yes) Hans Zimmer fogja szerezni.
  • 2017-ben jön a TRANSFORMERS 5. És igen, Michael Bay rendezi <főbelövi magát>
  • Négy rész után a SyFy máris berendelte a THE EXPANSE második évadát.
  • A Galaktika támogatást gyűjt az argentin sci-firől szóló MetaGalaktika különkiadványuk megjelenéséhez. Nemes ügynek hangzik, az Indiegogón lehet beszállni.
  • Volt szó ötödik részről, volt szó tévésorozatról, de Sylvester Stallone azt mondta, egyszer és mindenkorra végzet RAMBO karakterével. Talán nem is baj. 
  • TRAILER - Befutott a Hulu időutazós sorozatának trailere, ami Stephen King hasonló című regényén alapul: talán James Francónak sikerül megakadályozni a JFK gyilkosságot 1963-ban. Vagy nem. /// Matthew McConaughey déli katonaként fellázad a Dél ellen az amerikai polgárháborúban. FREE STATE OF JONES trailer. /// Kemény lesz. HIGH RISE /// Keveset (illetve semmit), de annál hatásosabban mutató teaser a DAREDEVIL második évadához. Március 18-án érkezik... most már ugye itthon is. Plusz: , "mindenrajtavan" poszter. /// Kinek lenne kedve orosz szuperhősmozit nézni? Zaschitniki előzetes. 

  • KONCEPT - Koncepciós rajz az X-MEN: APOCALYPSE-hoz: Magneto elemében van. /// Sanctum Sanctorum: új látványterv a DOCTOR STRANGE-hez. /// Korai koncepciós rajz AZ ÉBREDŐ ERŐhöz, amely szerint Anakin Skywalker szelleme is felbukkanhatott volna a filmben (illetve ez alapján nem kizárt, hogy a folytatásokban fel is fog) - hol Anakinként, hol Vaderként, mert még halálában sem biztos, hogy az Erő világos vagy sötét oldalán kötött ki végül. 
  • PLUSZ SW - Egymillió néző fölött jár a STAR WARS Magyarországon. Ez a bravúr utoljára az Avatarnak sikerült hat évvel ezelőtt. A rendszerváltás óta eltelt 25 évben egyébként éppen a Baljós árnyak tartja a rekordot közel 1,2 millió nézővel - ha valaminek van esélye ezt megdönteni, az pont az új SW. /// Egy messzi-messzinél is messzibb galaxisban... STAR WARS hajó- és lépegetőszörnyek! /// Nekünk a kis AT-ST a kedvencünk, remek házőrző lenne via Jake Parker /// A gazdira várva (R2D2 by Emmanuel Shiu) /// Már visszasírják az ewokokat. by Guillem Pongiluppi 


  • MŰVÉSZET –  A karácsony borzalmas! by GodMachine /// Magány. by Alex Tuis /// David Mack borítója a Chuk Palahniuk írta HARCOSOK KLUBJA 2. februárban megjelenő utolsó részéhez. Biztos nem totál mindfuck lesz, áh, dehogy. /// Durva poszter Ben Wheatley és Tom Hiddleston HIGH-RISE c. sci-fi drámájához. /// Zsigmond Vilmosnak már 23 évesen is jó szeme volt: ezt a képet még 1953-ban, diákkorában készítette Budapesten. (A.S.C.) 
  • KÉPEK – Michael Fassbender demonstrálja, milyen az, amikor csendben, lopakodva kéne kinyírnod valakit az ASSASSIN'S CREEDben, de elkúrod… /// Annak a felvont szemöldöknek következményei lesznek! Matt Damon a BOURNE 5-ben. /// Egy gyönyörű barátság kezdete? Valószínűleg nem. A Megtorló és Fenegyerek találkozása a DAREDEVIL nagyon várt második évadában. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!